Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidz 1979

BANK SOBOWTÓRÓW

Polecane posty

MY nie widzimy tego. Ale inni widzą... Spytaj więc bliskich, co masz z danej znanej osoby. My sami raczej taki rzeczy nie dostrzegamy.

Gość no to teraz ja...
1 zielony 2beautiful mind 3 Usher "You got it bad" 4ksiazki,podroze,dlugie spacery 5 miliony na koncie 6 ciemny blond,ciemnoniebieskie 7 kreska

dobra spytam jutro siostry i przjaciółki czy mam coś z dziewczyn które podałeś...zobaczymy opinie innych, lecz ja nic nie widze...moze włosy u rihanny i adeli noriega ale to wszystko

To może teraz ja?Bardzo proszę kolor-czerwony film-Przygody dobrego wojaka Szwejka piosenka-Acidland(Myslovitz) hobby-książki 1 marzenie-zdrowie oczy i włosy-zielone,ciemny blond przypadkowe słowo-przyjaciel

Gość no to teraz ja...
Doda?Zalamalam sie... :( Ta kleczaca laska jest nawet do mnie podobna... dzieki jasnowidzu...

hmm...lepiej zapytam siostry...jakieś tam podobienstwo jest ale w pojedynczych szczególach... moze to, ze kelly i do rihanny bo uwielbiam kolor brązowy i opalenizne (brązową, nie pomarańczową- zsolaryzowaną), ługie brąz włosy jak u tej na stronie romantica i gdzie nie gdzie adela noriega...no i jak sie usmiecham to mam takie policzki uniesione jak u np. tej z romatici czy adeli...ale hmm...niektóre to krzyczały, za takie podobne a ja:( a ja tego nie widze

Gość set it off
1 niebieski 2 mullholand drive 3 anisha nicole - stay 4 taniec 5 by kochany moj nigdy nie odszedl 6 ciemny blond, niebieskie 7 zakonczono :)

Gość kamilchen
niebieski zielona mila madonna the power of goodbye muzyka,taniec,literatura,bujanie w oblokach ;) bardzo duzo kasy brazowe,niebieskie zmierzch

1.czarny...................1zielony...........1czerwony 2.\"Adwokat diabla\" 3.brak..............................😭 4.Hobby jako takiego nie mam ale uwielbiam spedzac czas na wsi 5.???????wygrac w totolotka..........5.Lekarstwo na raka???? 6.ciemny blad,dlugie oczy niebieskie popadajace w zielen:) 7sen............7.kanapka.............7pozadanie

1) brąz 2) piła 3) the way you make me fell- michael jackson 4) spanie, jedzenie, internet, 5) duzo pomyślności 6) brązowe, niebieski 7) malarstwo

zaba Monika - TY masz w sobie czar Paris Hilton, poczucie humoru niczym Doda, a spojrzenie i wyraz twarzy bardzo przypomina ludziom - NATALIE STEIGNARD - http://www.romantica.pl/natalias.php dsfre a TY zaś: troszke - GIGI ; http://www.romantica.pl/gigi.php a bardziej podbna jesteś do Marysi - http://www.romantica.pl/seoane.php Z POLEK masz coś z Kingi Rusin - mysle, ze wdzięk i grację

Ta druga moze nie jest podobna,ale sposob w jaki pozuje i oczy...jasnowidzu,a moze dodasz cos na temat cech wew.?Bardzo prosze... :)

no kinga rusin by odpowiadała...:) nawet podobna jestem troszeczke gdzie nie gdzie:) dzieki

To jest niesamowite!!!!!Nawet miałam złamany nos jak Silvia Navarro.Nie wspomnę,że mam psy i koty.Z Aury Cristiny też trochę mam.Do Michele Pfaifer fajnie być podobnym z urody.;D

kamilchen: jestes adekwatna do sytuacji. To znaczy - rozrywkowa i pomysłowa jak Sabrina czarownica Innym razem spokojna jak oaza... Jednak coś w środku w charakterze masz takiego, jak w wielu filmach przekazała Małgosia Foremniak.. taki jej spokój ducha... Jesteś mieszanką - jak Bliźniak zodiakalny niemalże... ale dostosowujesz się do sytuacji, z tym - ze masz obecnie nerwicę.

Gość Jesienna x
1. krzyczące barwy, pomarancze i rozowiaste 2. Lubie piosenki Iglesiasa i Aquillery i nutki latynoskie 3. Oszukac przeznaczenie 4. Kariera 5. Ciemna blondi oczy blue 6. seks on the beach

panno jesienna widzę, że masz temperament Natalii Oreiro, urodę, będącą połączeniem THALIA (ten sex-apeal) z twarzyczką Alicii Silverstone i nieco Charlize Theron pod kątem stylu bycia.

Jasnowidzu ,w kilku punktach masz racje.Ale nie mam nerwicy,a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ;) .Potrafie niezle wybuchnac,ale to chyba jeszcze nie nerwica(mam nadzieje ) Blizniak?Jestem wodniczka,ale to prawda ,ze jestem niezla mieszanka i mam kilka twarzy :) Dziekuje 🌻