Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidz 1979

BANK SOBOWTÓRÓW

Polecane posty

Gość a moze jednak
-zgnila zielen i czerwien -Dirty dancing -"You" grupy THEN SHARP -ksiazki, rysowanie/malowanie, fotografia -wyjechac na egzotyczna wyspe -ciemny blond/ciemna zielen -nadzieja

Gość dżastiiiin
Ja rowniez :):):)

Gość upupupu
Gdzie ten jasnowidz!!!!!!!!!!!???????????????????????

Gość Gdzie ten jasnowidz

Gość amiii
gdzie jest jasnowidz? ja tez chce:)!!

Gość amiii
do Jasnowidza jak bys sie pojawil daj znac kto jest moim sobowtorem:) 1) Ulubiony kolor- oliwkowy 2) Ulubiony film- taniec w chmurach 3) Ulubiona piosenka- oto ja- k. kowalska 4) Twoje hobby- muzyka,ksiazki, sport 5) Twoje 1 marzenie od złotej rybki- byc szczesliwa 6) Kolor Twoich włosów i oczu- ciemny blond, niebieskie 7) PRzypadkowe słowo, jakie przychodzi Ci teraz do głowy - slonce

Gość TrÓLiCzEk
Jasnowidz,chyba nie potrafi przewidziec tego,ze go tu potrzebujemy;)

Gość iaaaaaaaaaaaaaaaaa
1. brązowy 2. ostroznie z dziewczynami. 3. chemical brothers - galvanize 4. jazda konna, bilard, fotografia 5. żeby mieć więcej życzeń. 6. blond, niebieskie 7. dupa ale radocha :D przychodź jasnowidzu ^^

1) żolty 2) chlopięcy swiat (wiele ich jest) 3) time- pink floyde 4) film 5) wygrana w totka i szczescie u boku ukochanego ;) 6) wlosy_ brąz oczy- niebieskie 7) kochac no i ??? ;)

A ja? 1. brązowy 2. komedie Machulskiego i filmy z Meryl Streep i Julian Moore 3. nie mam, bo ogolnie kocham muzykę 4. góry i wędrowanie 5. nowa, lepiej płatna praca 6. szatynka, piwne 7. dobro Dziękuję:)

Gość mała ksieżniczka Sara
1) różowy 2)how high ,blow,forest gump 3)en vogue- don't let go 4)kobiece sparwy jak malowanie dbanie o siebie kupowanie ubrań 5)chcialą bym byc zawsze szczeliwa 6)blond niebieski wyblakły 7)walentynki

Gość dżastiiiin
ciekawe jak te zalweglosci drogi jasnowidz nadrobi...bo hmmm o tu duzo sie rozwodzic, spore sa ;)

Gość margeuritte
1) bordowy 2) Między piekłem a niebem z Williamsem,Bezsennos w Seatle, jak stracic faceta w 10 dni 3)You are so beautifull 4) kochanie sie z A., psy, filmy,kosmetyki 5) wyprowadizc sie z domu i zostac zoną A 6) brązowe 7) "mam dość"

Gość ODPOWIEDZ MI TEZZZZ PROSZE
1) Ulubiony kolor - CZERWONY 2) Ulubiony film - NIE MAM 3) Ulubiona piosenka - NIE MAM 4) Twoje hobby - LENIUCHOWANIE 5) Twoje 1 marzenie od złotej rybki - ZDROWIE ABSOLUTNE 6) Kolor Twoich włosów i oczu - SZATYNKA, NIEBIESKIE 7) PRzypadkowe słowo, jakie przychodzi Ci teraz do głowy - KOT

KOCHANI! Na prawdę duzo listów przyszło i nie jestem w stanie teraz Wam odpisać. Prosze o cierpliwość. Po prostu jestem chora. I teraz weszłam tu na moment - aby poinformować, że nie będzie mnie najbliższy tydzień (chyba hospitalizcja, ale to jeszcze znak ?) po prostu umówmy się - że za około 10-12 dni tutaj zajrzę i po wolutku nadrobię zaległości. Pozdrawiam Was serdecznie ;) Już 28-latka ;) cmok cmok

Gość amiii
ja tez zycze zdrowka :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja już życzyłam

Gość dżastiiiin
taj ja rozniez zycze szybciutkiego powrotu do zdrowia!! Ja rowniez borykam sie z lekarzami...nic przyjemnego:} buzka;)

Gość justija
wracaj szybko do zdrowka. Pozdrav

Gość JasnooWidz
czarnowidzu odezwij sie czy szambo cie pochlonelo a teraz zgadnij kto to taki???hehhehehehe

Gość upupupupu