Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość boli

Dlaczego miłość boli?

Polecane posty

Gość annkaa
oj wiem, boli, ja sobie postanowilam, nigdy wiecej zonatych:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz jakies postanowienia na nowy rok milosc boli???????

Gość zakłopotko...........
dziękujemy za wypowiedź-dobranoc

Gość miłość boli
staram sie wychodzic czesto do kina,do teatru,do kosmetyczki i fryzjera nawet na siłe zeby jakos wrocic do normalnosci.

a szkoda....

Gość annkaa
milosc boli, wiem, mialam to samo, moze jakies hobby???? by " troche" zapomniec???? bo tak od razu nie da sie:))))

tak zerknęłąm na forum...czy zauważyłaś zakłopotko , że nie jesteś lubianą osobą tutaj?

Gość miłość boli
ehhh :( ale mam czasem takie dni ze potrafię siedzieć przed jego domem i po prostu patrzec czy nie wychodzi a jak juz gdzies idzie to ide za nim

Gość autorko......................
Jakie to dziwne tak bolało nie chciało się żyć a teraz takie nieważne niemądre jak nic (ks. Jan Twardowski)

echhh teraz mam nauczke,ze jesli ktos bedzie odwzajemnial zainteresowanie,musze dzialac szybciej by zminimalizowac cierpienie jesli ta osoba ma plany w zwiazku z wyjazdem itf... jakkolwiek to infantylnie brzmi

do zakłopotko - :D "tak zerknęłąm na forum...czy zauważyłaś zakłopotko , że nie jesteś lubianą osobą tutaj?" Nie zauważyłam. Zauważyłam jedynie, że jesteś osobą która za wszelką cenę chce sobie coś udowodnić. 🖐️

zakłopotka - nikt Ci nie kaze wchodzić na ten topic, nikt Cię nie zmusza do wtpowiedzi. Zwróć uwagę, że to forum: Życie uczuciowe. Z samej nazwy wynika, że tu rozmawia się o uczuciach. Jeśli dla Ciebie uczucia to coś co można zaplanować, racjonalnie sobie ułożyć - to szczerze współczuję. Być może nigdy nie bedziesz cierpieć, ale nigdy nie będziesz też żyć naprawdę. Jasne, to forum publiczne i każdy może się wypowiedzieć jak chce. Mam prośbę: weź jednak sobie do serca taką prostą zasadę, że nie kopie się leżącego. Przepraszam autork topicu za tą przydługą dygresję, ale nie mogłam się powstrzymać ;)

Gość do milosc boli
ja nie napisałam, ze jej nie lubię, tzn.Zaklopotki napisałam tylko ze jest Mądralińska:)....

Gość do milosc boli
no tak....Zakłopotka to samiec :o:o:o Siostry!!!!Samiec jest wśród nas !!!

Gość miłość boli
Powiem Wam,ze weszłam tu,bo rzeczywiście sa tu mądre osoby i miałam nadzieję ze mi cos doradza. A to że Zakłopotka czerpie przyjemnosc z dogryzania komuś to jej sie kiedys wroci. Zaklopotko,szczerze Ci zycze abyś w koncu pokochała kogos szczerze,bez planowania i zebys była szczęsliwa. Wtedy zrozumiesz wiele rzeczy i moze przestaniesz byc taka wredna dla wszystkich

Gość annkaa
dokladnie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laida - nikt mi też nie zabroni pisać tu, o tym co myślę. Nie twierdzę, że uczucia, to coś, co można sobie zaplanować, twierdzę jedynie, że każdy ma możliwość dokonania wyboru. Autorka je miała, mimo to wybrała uczucie, które z góry było skazane na niepowodzenie bowiem facet jest żonaty. Ponadto czy Ty naprawdę uważasz, że skoro nie dokonam takiego wyboru w życiu jak autorka tematu, \"nie będę żyć naprawdę\" ? Czy \"naprawdę\" żyją tylko tacy ludzie, którzy cierpią jak ona ?

Gość boże...wróciła zakłopotka
:(

Cześć dziewczyny. zakłopotka próbuje Wam coś bardzo ważnego powiedzieć ale nie chcecie posłuchać i nadajecie ciągle to samo. Wy kobiety chyba jednak bardzo lubicie cierpieć , bez cierpienia nie potraficie funkcjonować i same szukacie sobie problemów , w jaki sposób wpakować się w związek bez żadnych pespektyw ?

Gość do milosc boli
Zakłopotka nie mądrz sie juz, co?

proponuję olac ją, bo ona naprawdę nic nie rozumie i nie rozumie co się do NIEJ pisze

kuglarzu - wytłumacz jeszcze dlaczego sytuacja autorki ją smieszy do rozpuku

Gość ej dziewczyny bo topik zaraz
zmieni sie w miejsce walki z durnymi wypowiedziami pewnej forumowiczki DO autorki: kochana,wiem że bardzo cierpisz,ale pamiętaj miłość to nie tylko radosne chwile,to tez ból. Moze,jak juz ktos wczeniej pisał,powiedz mu o swoich uczuciach. Zastanow sie,moze zauwazyłas ze on tez dawal jakies znaki,moze niepewne usmiechy,jesli nie ma dzieci,wszystko jest mozliwe. oczywiscie nie ludz sie za bardzo ale kto wie:)

Gość do milosc boli
milosc boli ---> daruj sobie mżonki, bo to nie ma sensu. Jakby facet mial z Tobą być, to by byl dawno. Ja to w sumie nie rozumiem tego, ze ten stan trzyma Cię 5lat..krocej to rozumiem, ale skoro juz widać, że nie będziecie razem to trzeba z tej sytuacji wyciągnąć wnioski.

Gość ej dziewczyny bo topik zaraz
precz kuglarzu! 😡 nie masz nic do powiedzenia to precz. nie wiesz jak to jest kiedy kobiety kochaja naprwde

Gość do milosc boli
aha...on nie wie...hmmm....no cóż...jego strata

do miłość boli: czy naprawdę uważasz, że chcę Ci dogryźć. Co Ty piszesz dziewczyno ? Zastanów się. Chcę Ci jedynie uświadomić, że źle ulokowałaś swoje uczucia. Stąd Twój ból. A Twoje komentarze na mój temat są dalece niestosowne. 🖐️

Gość miłość boli
nie chciałam aby działy sie takie rzeczy na tym temacie ale cóz... Trzyma mnie to długo,jak pisałam czasem jest już lepiej. A co do tych znaków,usmiechał sie czasem,wydawalo mi sie ze moze jednak ale nie wiem,moze mi sie tylko wydaje. przyznam szczerze,ze zastanawialam sie nad tym,czy nie powiedziec mu wszystkiego. Moze mi rzeczywiscie ulzy i to bedzie krok do nowej czesci mojego zycia bez niego

Mnie to też śmieszy, kiedy słyszę, że kobiety wchodzą z butami do łóżka żonatego faceta lub innego Simona M. , jakby nie było innych i wolnych facetów na świecie. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi zatem za krytykę nie wolno się gniewać :)

Gość do milosc boli
Ale zobacz : wiesz , że ten facet ma żonę. To po co Ci się pakować w czyjś związek? Po cholerę Ci to?