Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *samotna*

Singielki mieszkajace same, jak spedzacie wieczory?

Polecane posty

🖐️ Sipp - chyba zjadło Ci trochę wypowiedzi ;) ja na wolnym od wczoraj ;) zwolnienie sobie wzięłam :) dziś zrobiłam rybkę po grecku - już na jutro rzecz jasna! i musze jeszcze wymyśleć dwie sałatki na święta :O Pomysłu nie mam. a wymagania, żeby robiło sie je szybko i żeby były smaczne w swej prostocie :) Może coś polecicie??

ja dzis bylam na zakpach i w koncu mam tez prezenty igos zrobilam farsz jeszcze zrobie do pierogow jutro rybe po grecku salatke moze z tunczykiem a siostra jakas z porem bardziej wielkanocna niz bozonarodzeniowa:D

Tak zajrzałam, bo w tytule singielki ;) a tu okazuje się, że singielki już nie są singielkami, a sparowane ( i dobrze) :D Cześć Setunia 🖐️

Setunia, jesteś młoda, ładna, odważna dziewczyna, w żadnym wypadku stara panna. Jak będziesz w moim wieku to wówczas będziesz mogła tak o sobie pisać, teraz nie [grozi palcem ;) ]

cześć dziewczyny:):) jak żyjecie po świętach?? u mnie zapewne parę kg do przodu;) a dziś błogie lenistwo:D:D

mnie też przybyło parę kg :(..na razie nie włażę na wagę żeby się nie wkurzać :D za to pod choinkę dostałam hula-hop :D więc ćwiczę trochę, a raczej kręce :D a poza tym leniuchuję sobie :)

🖐️ i po świętach.... nawet życzeń swiątecznych nie zdążyłam Wam złożyć...a tu już i święta minęły. U mnie generalnie każdy świąteczy dzień za stołem minął. Nie przybyło mi żadne dodatkowe kilo z tego tytułu, a niczego sobie nie żałowałam ;) Moje były zdorwe i wesołe :) oj jakże wesoełe.....naśmialiśmy się po pachy :D:D:D

Dziewczyny życzę Wam wszystkiego najlepszego na Nowy Rok, dużo zdrówka, spełnienia marzeń, osiągnięcia zamierzonych planów i dużo, dużo miłości 🌼

wszystkiego dobrego rowniez zycze w tym nowym roku:) tez po 2tyg przerwie rabotam byle do 15;30:D

a ja nie rabotam jeszcze!!!! :D mam wolne do 6-go!!!! O!!! jestem w domku, niedawno wstałam i zbieram się na kawę do koleżanki z pracy :) na domową kawę, nie do pracy oczywiscie :)

🖐️ zaglądam....bo pracować mi się nie chce. Setunia - jak tam nauka jazdy?? Olla, Kasiunia, Setunia, Maxi, Cadra, Sipp 😘🌻

cześć Biała :) ja jeszcze dziś i jutro mam wolne, potem praca...aż sobie nie wyobrażam powrotu, po takim rozleniwieniu :)

Biało-czarna, Olla 🖐️ Olla- ciężko będzie, ale dasz radę:):) Biała- a na kiedy masz termin???

Kasiunia - porodu? na 30.03.2010 ;) a jutro mam znów egzamin na prawko, ale nie nastawiam się na zdanie....nie jeździłam autem od poprzedniego egzaminu to już 3 tyg. więc ciekawe czy jeszcze coś mi w łowie zostało. A w ogóle na dzis zapowiadają ogromne opady śniegu ...ii do rana pewnie nie sprzątną tego :O

Biala na razie sie ucze teorii:P Biala na pewno jutro sie uda cos tak czuje:) Milego dnia Laski🌻

Biała, setunia, kasia 👄 Biała, wiesz co? TY zawsze jakoś się tak wpasujesz z egzaminem w te najgorsze opady śniegu...Ostatnio też tak było przecież. No i fakt na dzisiaj snieżyce są zapowiadane. Idź po prostu "na żywioł"...co ma być to będzie! a kciuki będę trzymała na pewno!!!!

hej:) Biała- tak chodziło mi o termin porodu:) jak egzamin??? Olla- jak w pracy??? Pewnie ciężko??:) Miłego dzionka Wam życzę:):)

Kasiunia - egzamin do tyłu :( banalna sprawa.....wstyd się przyznać :O źle odpowiedziałam na pytanie o sprawdzenie oleju hamulcowego.....odpowiadałam płynnie i pewnie ;) ale o sprawdzaniu oleju silnikowego :P No i porażka na samym wstepie :O ale potem mogłam kontynuować ..i łuczek Ok, górka Ok....miasto prawie Ok hehhehe dwa błedy w parkowaniach... i to cholerny kierunkowskaz :O Pewnie, żebym na wstpie nie miała negatywnie czepaił by się do większej ilości rzeczy....a;e się nie czepiał :P Mam nadzieję kolejnym razem już zdać :D Daję sobie jeszcze jedną szansę przed porodem :P

Biała, coraz lepsza jesteś!!!! i tak chylę czoła przed Tobą za łuk i górkę...i to w taką pogodę!!!! twarda bądź, i tak zdobędziesz to prawko...a potem się będziesz śmiała z tych prób, zobaczysz :) Kasiunia, oj najgorzej to było wstać rano i się wybrać do pracy... nie chciało mi się okrutnie. Za to w pracy jeszcze spokojnie mieliśmy, bo szefowa jakoś nie dotarła :)

dziewczyny??? poobrażałyście się na topik czy jak? :( tyle dni trwa cisza... miałam sie nie odzywać, ale nie wytrzymałam :) co u was?

Kasdiunia - nie widać Twego zaglądania.....jakby tak każda zaglądająca zostawiła swój ślad to i by topik życiem tętnił :P Pozdrowionka dla milczących zaglądających 🌻

olla - a co u Ciebie ??? :P:P u mnie brzuch do przodu :P :) Podczas nieobecności topikowej byłam w kinie na "Avatarze" i "Raju dla par" ...a w przyszłym tygoniu idę na "Ciacho" Sipp - ruszyłaś z przygotowaniami weselnymi? jakieś zapraszanie gości...spawy formalne czy coś... Bo nie pamiętam czy się nie mylę...ale to w kwietniu ten wielki dzień?? Maxi - daj znać co u Ciebie? Pod wozem? na wozie? :P:P:P Mam nadzieję, że jak najlepiej ;) Cadra - miałaś zaglądać :O:O:O jak idzie walka z nałogiem?? Setunia - odnajdujesz się w roli kierowcy??? ;)