Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *samotna*

Singielki mieszkajace same, jak spedzacie wieczory?

Polecane posty

ja rzucam mięsem? 48 kilo waze, nie mam czym rzucać :P moje klimaty to foo fighters, faith no more, pearl jam, metallica, oczywiscie U2 i Bono ktory mam nadzieje zaspiewa na moim ślubie :P ostatnio tool, ale to M mnie zaszczepił.. duzo tego... nie chce mi sie wymieniac, ogólnie to ostra babka jestem :D biała ❤️ mój ty bodyguardzie :*

"człowiek wie dopiero jak coś straci ile to znaczyło" święte słowa biała... a jak sie potraciło większość rzeczy to co człowiekowi zostaje? :P nie ma sie nic do stracenia wiec zbytnio sie czlowiek nie przejmuje... :P

"ja rzucam mięsem? 48 kilo waze, nie mam czym rzucać " hehe ja ostatnio ide w 90 kilo z mięśniami. 5 kg mi brakuje :P (i -3 do odchudzenia - waga dzis 90 pokazala :P

maxi - uwazaj bo Cie wiatr przewroci ;) po co ci fota :P masz M podobno :P szczupły z natury jestem wiec 90 kg jako cel jest OK ;)

no mam M i co? aha, ze niby nie moge patrzec na innych facetów jak zajeta jestem, bo to zle o mnie moze świadczyć??? ejj no bez przesaaaady, to tylko twoje zdjecie a nie faceta...

sipp, podzielisz sie ? :P ej no stara, ty tez masz chłopaka /twojego/ nie twojego gdzie tu sprawiedliwość ? :)

"ejj no bez przesaaaady, to tylko twoje zdjecie a nie faceta" a ja to jakas k...wa jestem czy jak :P :P i-po co ci moje zdjecie, co? :P masz minusa u mnie maxi - szczerze to mowie...

ale pojechaliście z dyskusją, ile stronek przybyło :) nie nadążam czytac :) u mnie w pracy zaraz siadamy do \"Wigilii\" potem do domku :)

maxii-- z tych clopem to same mam dylematy i udreki... nie wiem czy go trzymac dalej czy kopnac w dupe kwiatek-- Ty tutaj rozwodzisz sie nad swoja uroda, wiec podeslij swoje, a ja w nagrode wysle Ci swoje:p

im bardziej cie denerwuje kwiatek tym większą darze cie sympatią, kurde twoje nielubienie jest wprostproporcjonalne do mojego lubienia :D jak to działa madafaka???

"3 minusy i wpie**ol? " maxi - bardzo śmieszne - szkoda że żałosne :P sippel - nie rozsyłam tak łatwo fot. najpierw trza mnie zachęcić porządnie ;) olla- pytalem sie Ciebie co z ta biochemią Twoją? coś bliżej mozesz napisac? (nauka to moj konik :) )

maxi - nie pierwsza jestes co za mną chodzi ;) ale uwazaj - poki tojak zabawe trakujesz to jest OK... gorzej jak zaczniesz chciec czegos wiecej jak masz chłopaka ;) wiec sie pilnuj lepiej :P

kwiatek-- ja zachecac facetow nie musze by chcieli ze mna nawiazac kontakt, ja musze ic zniechecac do tego. wiec wybacz, ale nie bede robila odstepstwa od tego i nie bede Cie usilnie namawiala:)

spoko, spoko, nie wybiegaj przed orkiestre kwiatuszku.... zaraz do goski zadzwonie po szczególy twej osoby... i mi lubość przejdzie :P

maxi - mozesz sobie dzwonic do Gośki. potwierdzasz tym ze nie warto z toba rozmawiac :) sippel - ;)

maxi - moze teraz zaczniesz mnie atakowac jako pomarańcza :D albo pod innym nickiem :) to takie podstępnie sprytne :)