Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość gość
Witam, bardzo proszę o opinie na temat wesela w Dworku Tryumf w Księżynie. Interesuje mnie przede wszystkim jedzenie, czy jest smaczne i czy nie jest go za mało. Pozdrawiam

Gość gość
Witam czy ktoś może powiedzieć coś o Sosnowym Zaciszu? Chodzi mi o wystrój- jak wygląda sala podczas wesela? Mam mieszane uczucia.... Możecie pomóc?

Gość gość
Wejdz na stronke,albo zapytaj sasiada.

cześć dziewczyny, Impreza była taka jaką sobie ją wymarzyłam. Piękna sala w Lipowym Moście, goście byli zachwyceni kateringiem. Udana pogoda, goście którzy potrafią się bawić a może zespół, który potrafił ich zachęcić do zabawy, z resztą grają tak dobrze, że ciężko siedzieć za stołem. Zespół to kilomalin z Białegostoku. Bardzo polecam zarówno salę jak i zespół

Gość gość
ja wezme kilojagod,ale i maliny sa oki na grype.jagody zas na biegunke.

Gość gość
kilo agresu dance, to jest zepol dopiero. brac i nie marudzic.

Gość zapytanie6
Co możecie powiedzieć o zespole insygnia? Czy u kogoś w was grał?

Gość gość
owszm ,opel insygnia , .

Gość gość
Opel Insygia tak gra ze w Sokolce slychac.

Gość gość
Hej wszystkim, Ja polecam gorąco Dja Grudi grał u mojej siostry na weselu i wszyscy świetnie się bawili. Organizuje dużo pomysłowych zabaw oraz puszcza bardzo różnorodną muzykę, tak żeby każdy czy młodszy czy starszy mógł znaleźć coś dla siebie! Tutaj macie linka do prezentacji: http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Dj-Grudi-Gruda-Sebastian.html

Gość gość
Raczej reklamujesz swój portal, ciekawe kiedy "grał" ten dj i gdzie?

Gość gość
grudi to mistrz swiata , prowadzil impe u ciotki krychy w sobote w olesnicy.a ty nie badz taki ciekawy . pozdro dla przema i wiolki .

Gość Klaudia25
Ten dj.prowadził imprę, ale przed tv w sobotę. Wypadało by pisać o datach i miejscach a nie robić autoreklamy, bo każdy może napisac takie dyrdymały,wiec dla mnie jesteś niewiarygodny i juz odpadasz.

Gość gość
Hej, Ja polecam zdecydowanie wszystkim zespół muzyczny Cymes Kapela. Dzięki nim goście na weselu mojej przyjaciółki na weselu świetnie się bawili. W bardzo kulturalny sposób również prowadzą całą imprezę oraz ich brzmienie jest naprawdę świetne! Zostawiam info jakby ktoś chciał się zapoznać! http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Cymes-Kapela-zespol-na-wesela-i-inne-imprezy.html Pozdr!

Gość gość
Cześć, Ja zdecydowanie polecam zdecydowanie zespół muzyczny Cymes Kapela. Dzięki nim goście na weselu mojej kuzynki świetnie się bawili - niezależnie od wieku! ;] Pozatym mają bardzo dobre brzmienie i grają w 100% na żywo, co jest bardzo dużym plusem. Zostawiam info jakby ktoś chciał się zapoznać! http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Cymes-Kapela-zespol-na-wesela-i-inne-imprezy.html

Gość gość
Liceum nie konczy sie za maslo , no moze studia ale nie liceum panie madralo !

Gość gość
Szanowni użytkownicy, z dniem 1 grudnia 2014 r. Grupa Wirtualna Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zaprzestanie świadczenia usług drogą elektroniczną w ramach serwisu Frix.pl. Ponadto informujemy, iż po upływie tego terminu dostęp wszelkich danych przechowywanych w serwisie zostanie zablokowany. Dziękujemy za korzystanie z naszych usług. no to nadszedł koniec frixa. miliony wypalonych postów idą w niebyt.

Gość gość
to co ze koniec.moze juz jest stary i musi odejsc.albo juz moze sie komu znudzil.

Gość gość
Szanowny użytkowniku.! Frix będzie istniał,jeżeli tak śledzisz wszystko,i tak czytasz,to przeczytaj dokładnie,wtedy się dowiesz że dziewczyny przenoszą forum.I nie ciesz się tak,p.fotografie.

Gość gość
No tak! kurki bedą dalej gdakać, obgadywać i wychwalac swoje firmy po kilka tys postów tak jak to robi tam kilka osób, chociaż nie trudno zauważyc kto i z jakiej branzy jest. Normalni ludzie nie siedzą bezinteresownie latami bo mają swoje zycie i rodziny i obowiązki.

Gość gość
Frixowki sa nienormalne,o tym kazdy wie.Piszczie dalej frixowki zakladajcie nowe fora,wolno wam.Przescigajcie sie w postach, i co gdzie kiedy kto,i jak,a to juz jeden krok do wariatkowa,tam skonczycie.

Gość gość
Patrz gdzie ty skończysz,i wara od forumek.

Gość gość
Z tego co wiem, to już kilka osób z tego Frixa skończylo na policji za zniesławienie paru firm, forum zamknięto a ta LLolita z z Suprasla ponownie zalozyła i nagania sobie klientów

Gość malineczka226
Jatam się zapisałam,ale sie zmyłam :) nie miała bym o czym tyle pisać,ale zauwazyłam,ze są "trole" które nadgorliwie udzielaja sie pisząc po 3-4- 5-6 tys postów i światełko sie zapaliło. Swego czasu były programy w TV o takich płatnych naganiaczach po forach, którzy manipulują.Sorry można10,50,100 posty,ale w tysiącach to juz dla mnie tacy ludzie są niewiarygodni! zresztą tego nie się czytać

Gość gość
To nie czytaj.A forum ma właśnie rolę eliminować takich jak pan,p. fotografie,co to podkręcają klienta na żekomy swój profesjonalizm.

Gość gość
Z wielką przyjemnością mogę polecić salę weselną w Protasach. Mieliśmy tam swoje wesele jako jedno z pierwszych w tym obiekcie. Urokliwa okolica, piękny budynek , a obsługa pierwsza liga. Jednym słowem polecamy. http://rezydencjaprotasy.pl/galeria/

Gość chlopcyzplacubemaOstroleka
CHŁOPCY Z PLACU BEMA Jesteśmy najbardziej rockandrollową (5 osobową) kapelą (często weselną) w okolicy, a być może i w powiecie .. Gramy na weselach - co jak dotąd cieszyło wszystkich tych, którzy nas na nie w charakterze oprawy muzycznej zaprosili :) ... do repertuaru który standardowo możecie usłyszeć w naszym wykonaniu, jako zespół na przyjęciach weselnych dodajemy jeszcze "klasykę weselną" (czyli szeroko pojęte „DiPI” tzn. "zespół BOYS, AKCENT czy CLASSIC ...) graną z lekko rozwścieczoną gitarą :). Zagramy dla was oprócz znanych przebojów "czerwonych gitar" czy "beatlesów" - piosenki biesiadne, („Siadła pszczółka na pszczelarzu” , „gdybym miał gitarę” itp..) grane z właściwym dla "Chłopców z Placu Bema" zacięciem i charyzmą. Nie ma możliwości by w trakcie wesela z nami nie pobawili się zarówno starsi jak i młodsi. Piosenki grupy „DŻEM" lub czechosłowackiej gwiazdy "Heleny Vondrackovej" , QUEEN , poprzedzają walczyki, tanga ,polki i oberki... ...zaraz po nieśmiertelnych przebojach szwedzkiej grupy "ABBA" możecie usłyszeć utwory polskiej grupy „Poparzeni kawą III” czy zespołu "Perfekt" :) Dysponujemy nagłośnieniem obsługującym małe, średnie oraz duże imprezy plenerowe. Posiadamy własny transport i prywatnego "reżysera dźwięku", który przez cały czas trwania imprezy czuwa by wszelakie piski, tudzież inne nie przewidziane dźwięki zachwytu wydobywały się tylko z waszych gardeł, nie naszego nagłośnienia. PS. Jeżeli nie znajdziecie w naszym spisie utworów piosenki, którą chcielibyście usłyszeć na swoim weselu to nie martwcie się - na pewno ją zagramy, pod warunkiem ,że nie jest to "III Koncert na dwa fortepiany d-moll Francisa Poulenca i La Valse Maurica Ravela", ponieważ dwa fortepiany nie mieszczą się w naszym busie :) KONTAKT: 512 146 811- Konrad „Drabson”

Gość gość
Dodam, że szukam też kamerzysty

Gość rannyorzel
Cześć. Macie jakieś aktualne informacje jak gra zespół "New sukces"? Zastanawiam się czy może ktoś z was był na imprezie na której grali i może powiedzieć coś więcej? Pozdrawiam. :)

Gość gość
Jakiego kamerzystę i fotografa polecacie w przestępnej nie kosmicznej cenie.