Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wodniczkaaa

sa tu jakies wodniczki?

Polecane posty

to prawda ja nie umiem dobierac sobie przyjaciol. moze wlasnie dlatego rzadko gdzies z nimi wychodze i wole zostac sama w domu. bo ja tak wogole to nie mam szczescia w milosci i obecnie nie mam chlopaka...

Ja z kolei to jestem trochę jak pies ;) Spojrzę na człowieka i już wiem czy mi odpowiada czy nie.Mam wielu znajomych,ale na miano przyjaciół to zasługują chyba tylko 3 osoby :)

moja hobby to sztuka w kazdej jej formie. ogolnie lubie piekne rzeczy. czesto podoba mi sie to co innych odrzuca swoja brzydota i nie mowie tu tylko o sztuce ale np. o facetach, ubraniach

Gość Gosiam
Neonówka Jestem w szoku. Ja mam tak samo podobają mi się najczęściej takie rzeczy które inni uważją za brzydkie. Nawet jak wybieram prezenty to zawsze inne niż wszyscy. Z przyjaciółmi też krucho, w zasadzie to tak naprawde otwieram się przed rodziną. Wyczuwam fałsz, nieszczerośc u ludzi i dlatego wole posiedzieć sama niż męczyc się z tymi pseudo przyjaciółmi.

moi przyjaciele mie rozumieja moich problemow, chociaz wlasciwie to nie nazwalabym ich przyjaciolmi tylko znajomymi, wiec przestalam sie przed nimi otwierac

a bo my podobno mamy takie wrodzone wyczucie i przeczucie, a co do przyjaciol macie racje, ja mam jedna przyjaciolke zreszta tez wodniczke, bo sie rozumiemy:)

Tylko się melduję bo mi się dziś nie chce pisać. Jestem chyba najbardziej typowa - sam środek znaku. A co do typowych cech - za bardzo bujam w chmurach, ale szybko mnie inni ściagają na ziemię. :O

Oczywiście podobaja sie przystojni faceci :D a na co dzień jestem zwiazana z......(UWAGA!!).....wodnikiem!! :D

oo wiec idelana para jakby nie patrzec izunia___wolnosc !!! a ja mam blizniaka i powiem ze jest hm prawie idealnie!!! i nie powiem ze jest to moj ideal..ale uzupelniamy sie we wszystkim i nasz zwiazek to porozumienie dusz, zmyslow, namietnosci itd... kolorowo troche..ale oboje ciagle o siebie walczymy..wiec nudno nie jest:)

zyje w swiecie marzen - czesto wyobrazam sobie, ze moj przyszly chlopak to bedzie chodzacy ideal (przystojny, umiesniony, wysoki, przebojowy,wysportowany, inteligenty, bogaty i wogole the best) a jak przyjdzie co do czego to umawiam sie z kims kto zupelnie nie pasuje do tego opisu,np z kims niesmialych i niezbyt przystojnym

U mnie też nudno nie jest :D Naprawdę to jest tak,że wodniczki podobają się wielu facetom,ale im podobają się tylko inteligentni i niebanalni :)

i mysle tak sobie, ze nam potrzeba silnych partnerow, takich ktorzy sprostaja nam..hm.. ze tak powiem w wielu rzeczach, beda w miare wyrozumiali..moze sie myle, ale dla mnie taki musi byc.juz nie wpspomne o tym ze i tak zawsze mam swoje zdanie;)

Jestem wodniczka lutowa , moj maz to byk, ale mezczyzni ktorzy mnie przyciagaja to wagi i strzelce ;) Moim nie skromnym zdaniem, nasz znak jest najlepszy a my jako kobiety wodniczki ineresujace pod wieloma wzgledami!!!!!! Kiedy trzeba potrafimy byc kobiece i kuszace, ale drzemie w nas tez nutka szalenstwa i wolnosci! Uwielbiam byc wodnikiem :):):):)

Izunia zgadzam sie z Toba, i rzeczywiscie wyobrazenia o facetach jak to kobieta mamy rozne, a w gruncie rzeczy umawiamy sie z ich przeciwienstawmi

Osoba spod tego znaku to indywidualista. Jest indywidualistą, interesuje go wszystko co jest niecodzienne. Wodniki planują swoje życie bardzo systematycznie. Cechuje ich pogoda ducha, wrażliwość i życzliwość. Ale czasami bywają agresywne i głośne. Lubią przebywać w samotności, choć ceni dobre towarzystwo i nie sposób się z nim nudzić. Czasem Wodniki są ekstremalnie egoistyczne co powoduje, że tracą oddanych przyjaciół. Ceni sobie bardzo niezależność i dlatego trudno jest mu znaleźć partnera. Jest mało zdecydowany, boi się zaangażowania. Wodniki dość często rozwodzą się. Seks nie jest tym co interesuje go najbardziej Cio Wy na to?

w duzej czesci sie zgadzam :) Ale tez ten egoizm mi nie pasuje!!! Moim zdaniem jak kochamy kochamy prawdziwie i szczerze, dla przyjaciol i tych ktorych kocha jest zdolna do poswiecen!!!!

Gość Wiooleta
Ja tez jestem wodniczka(22 styczen) Taaa to zdecydowanie jeden z najgorszych znakow. Leniwa, szczera, wredna;]

Wodniczka może czasem być wredna.....ale zawsze dana osoba musi sobie zasłużyć na tą wredność :P no bo sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie :D

a wy tez tak macie ze jestescie strasznie zabiegane i na wszystko brakuje wam czasu a w sumie to okazuje sie ze nic nie zrobilyscie. bo mi wydaje sie ze chociaz jestem strasznie pracowita to nieefektywna, ale wszystko staram sie zrobic dokladnie i najlepiej jak potrafie

Ja jestem bardzo wierna. 5 lat zwiazku na odleglosc, a brzydka nie jestem ;) Przed slubem poznalam kogos ale do niczego nie doszlo, a kusilo :( ;)

neonówka..ja to raczej mam tak ze wszystko robie bardzo szybko..generalnie jestem szybka osoba, wole zrobic cos w 5 minut a pozniej sie nudzic

pola---w sumie to nie chodzilo mi o fizyczna zdrade.. raczej o flirciki ale mysle ze raczej nalezymy do tych wiernych:)