Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wodniczkaaa

sa tu jakies wodniczki?

Polecane posty

A już myślałam że jestem jakiś eksponat muzealny :) ale pola-pola mnie pocieszyła ;) Ja jestem tak wierna że nawet nie pamiętam jak by to było sex uprawiać z innym niż mój :P

wodniczko :) my i flirty ........... bez nich chyba nie moglabym zyc!!! Takie niewinne, ale daja tyle przyjemnosci ;)

a wracajac do tej wrednosci, nie wiem czy wy tez tak macie, ale ja jesli kogos nie lubie..to wal mu to prosto z mostu, albo okazuje niechec, tak samo w przypadku jesli kogos polubie to potrafie to okazac..choc nie naleze do wylewnych osob..ale albo jest ktos u mnie na tak albo na nie..nie potrafioe udawac ze kogos lubie...

Gość sweetEvil
jestem wodniczka z 3 lutego:)mysle ze wodniki sa spontaniczne,wierne, uczuciowe, jak trzeba szalone i rozrywkowe, romantyczne. Ze zlych cech moge wymienic: kaprysnosc, wybrednosc, czasami wrednosc:) czy ktos sie za mna zgadza??

pola nio.. hehe flirciki, kurcze czasem na pograniczu czegos..ale to wnas siedzi chyba;)wiadomo sa granice..ale...ech;)

to możemy sobie ręce podać.....osoba,której nie lubie pierwsza się o tym dowiaduje!....to samo gdy kogoś bardzo polubię :) Nie cierpię obłudy!!!!! Można powiedzieć że uczulona na nią jestem

Ja mam tak samo, u mnie co w sercu to na jezyku i po twarzy tez to widac!!! Jesli jestem wredna to znaczy , ze ktos mnie zranil i nie potrafie tego nie okazac!!

Gość Wiooleta
;] O taaak jak kogos nie lubie to on doskonale o tym wie;] A co do wiernosci to raczej wierna jestem. Ale mam czaasem mam takie mysli;]

Gość Wiooleta
ja czesto slysze ze jestem wredna i nie da sie mnie rozgrysc

wiola no ja to nawet slyszalam ze wyrafinowana jestm.. hehe i to ktos za sam wyglad mnie tak ocenil..wiecie ze czasem mam wrazenie ze faceci sie mnie boja?

Gość sweetEvil
ahh te wodniki, jak dla mnie jest to jeden z bardziej nieprzewidywalnych znakow w zodiaku:) jak chcemy to potrafimy pokazac pazurki:D a jak trzeba to potrafimy byc potulne jak baranki:) a i dobrze gramy, mozemy plakac a za chwile sie smiac :)

Gość Wiooleta
wodniczka ja mam tak ssamo- tylko ktos mnie zobaczy to stwierdza ze jestem cwaniara, albo tz wredna suka. ;]

Mnie podobno mezczyzni sie boja. Nie chcieli proponowac spotkan bo bali sie odmowy. To mnie zawsze zastanawialo bo Ci ktorzy mi sie bardzo podobali nigdy nie proponowali spotkan. Dowiadywalam sie po latach , ze komus sie podobalam i takie tam!!!

Gość Wiooleta
mi tez sie wydaje ze sie mnie czasami boja faceci i nie tylko. Po ile macie lat?

no i same widzicie..faceci nas uwazaja za..albo wredne, albo niedostepne, albo wyrafinowane..i ilu z nich rezygnuje juz na starcie?? ech faceci.. malej wiary;)

Gość Wiooleta
Hehe nie taaka babunia. Ja teraz (22) skoncze 17 ale nie raz slyszalam ze mam 21

izunia wyobrazasz sobie u swojego boku mamisynka?? o matko..albo takiego co zalewa Cie wyznaniami o swej milosci.itd....dla mnie to horror...ja rozumiem milosc miloscia...itd..ale bez perwersji

Gość sweetEvil
ja 3 bede miala 20:) a w tym aktorstwie cos musi byc;) potrafie byc okropnie obrazona na mojego faceta, a za chwile moge z nim szalec na calego :D