Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamloda12

Fryzury slubne

Polecane posty

Gość gość
Tez czesalam sie w tym salonie. Swietna atmosfera, mozna sie zrelaksowac i mam pelne zaufanie do fryzjerek tam pracujacych :)

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z Black pearl, czesalam sie tam do slubu. Zaufalam komentarzom w internecie, bo widzialam duzo pozytywnych na temat tego salonu. Dopisuje tez swoj :)

Gość gość
jak nie wiecie do konca, jaka fryzure wybrac to sprobujcie cos wymyslic z fryzjerka :) mi bardzo dobrze doradzila fryzjerka w black pearl w krakowie.

Gość gość
Black Pearl to swietny salon, potwierdzam :)

Tak jak wspominacie, fryzurka powinna być dopasowana do naszet twarzy i stylu, tak abyśmy czuły się naturalnie. Poza tym warto jednak pomiętać żeby stylem odpowiadała sukience i temu czy wpinamy welon czy może np. kwiaty. Jak nie macie koncepcji na uczesanie do ślubu to warto skorzystać z profesjonalnego salonu fryzjerskiego takiego jak loreal expert. Tam na pewno doradzą Wam coś odpowiedniego i pięknie zrobią to na Waszych włosach.

Gość gość
Mi fajna fryzure w black pearl doradzila fryzjerka :)

Gość gość
Ja stwierdziłam że na swój ślub nie chcę żadnej wymyślnej fryzury. Jakieś koki na całą głowę czy tapiry to zdecydowanie nie dla mnie. Miałam skromne i delikatne upięcie ale zrobione w taki sposób że robiło wrażenie. Nie jest to wcale takie proste ale robiła mi je świetna fryzjerka w salonie Corte Del Sole www.cortedelsole.pl więc jak ktoś jest z Warszawy to polecam.