Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manila

BAWIDAMEK...???

Polecane posty

Gość chyba też bawidamek
New Hope,coś ty taki gburowaty? Coś siejesz defetyzmem od początku. Co do oceniana manilo, to nie musisz oceniać, już dużo oceniało i to wystarczy. Z cichopek masz rację, nie piszę że jest idealna, zreszta to moze nie najlepszy przyklda, chodzilo mi o to ze po prostu sa klasycznie ladne dziewczyny, jak np.brodzik wlasnie czy Alba i jest duzo podobnych ladnych dziewczyn (albo tez np. meg ryan czy demi moore). A ty jestes po prstu przecietna ,jak wiele innych. Ale to dobrze dla was, bo to nie na urode trzeba patrzec. Foremniak to tez zwykla kobieciona, gdzie jej do chocby ASnity Sokołowskiej czy jak ona tam, ta pielegniarka z "na dobre... To tyl e na tym forum, powodzenia!!!

New Hope on już mnie chce. tylko nie wie jak podejść. nie znasz go. mnie zresztą też. i chyba nie umiesz czytać. na czym Ty opierasz swoje wypowiedzi? No chyba nie na doświadczeniu?

To może złap go za krocze To się wydaje że to żart a to jest pewien sygnał od ciebie Jak tego nie zrobisz to najlepiej nic nie rób

>>> chyba też bawidamek zapewniam Cie ze to co ja robie jest zdecydowanie trudniejsze od aktorstwa i mizgania przed obiektywem. co do mojej urody - tez juz ją oceniło wystarczajaco duzo mężczyzn. zarówno sylwetkę jak i twarz wiec Ty nie musisz. ja sam jej nie oceniam. to że napisałm iż nie narzekam na brak adoratorów to napisałam jak jest - podobnie jak Ty zresztą. więc możemy teraz odwrocić kota ogonem i stwierdzić że mój luby czuje to samo co ja. to jest raczej trudno ukryć.

>>> New Hope wszyscy dobrze wiemy że nie mogę tego zrobić. a jesli już to bardzo subtelnie i nic wprost. musze go trzymać w niepewności. a z drugiej strony nie moge z nikim trzecim flirtować żeby wzbudzać w nim zazdrośc która byc moze popchnęłaby go do jakichś działań.

Gość to się nazywa podejście do
życia z punktu widzenia faceta.

no o to sie własnie boję...że w końcu którejś się uda...na razie je odpycha ale \"nigdy nie mów nigdy\".... :O dlatego jest ten topic.

Hej manilla, tak jak zapowiedzialam, będę tu czasem zaglądać :D Nie powinnas mieć uprzedzeń do tego faceta, przeciwnie... Podejdź do tematu, ze to Ty nim się zabawisz, zablokuj się psychicznie (uczuciowo) na niego , a co wyjdzie, to wyjdzie,,,, :classic_cool:

eh....gdyby tak sie dało zablokować uczuciowo... ;) emocjami i uczuciami nie da się sterować. właśnie tym różnią się od racjonalnego myślenia. ja tak nie potrafię.może i nie miałbym sumienia żeby się nim bawić ale nie potrafiłabym zablokować własnych emocji.... :O i w gruncie rzeczy to one zaczełby się mna bawić.

To twoja wyobraźnia Nie wiesz czy on naprzykład nie przyładuje ci za to że się na niego źle spojrzysz. Nie chcesz zrezygnować bo to jest jak rywalizacja z której nie można się wycofać.

ja sie moge jeszcze z wszystkiego wycofać...chociaż...no ale zaraz..on tez juz za bardzo nie może sie wycofac ze swojej...

Dawniej powiedzialabym \"kieruj się sercem\"... Niestety, dzisiaj ju z tak Ci nie doradzę, bo życie rozczarowuje okrutnie... Więc bądź cwana, patrz na siebie, kieruj się rozsadkiem, tak-aby Tobie było dobrze manillo :)

no staram sie tak robić ale jak on sie np: pyta czy nie jest mi zimno jak widzi że przykrywam się kurtką (jestem zmarzluchem) to mnie bierze... :O

Napisałaś że cię bierze To chyba znaczy że robisz się podniecona Po co piszesz jedno a potem drugie On mówi \"Jest ci zimno\" a ty \"aaaa\"

nie miałam na mysli podniecenia w sensie seksualnym tylko emocjonalnym jeśli jzu musisz to nazwac podnieceniem :O jako że myslisz tylko o jednym.