Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manila

BAWIDAMEK...???

Polecane posty

A co powiecie o takim szarmanckim zachowaniu mojego znajomego z technikum Kilka lat temu w zimie stoimy przy ławce (właśnie zaczął się nowy rok) dziewczyna tego kolegi nie ma rękawiczek. On do niej -zimno ci?- Ona jakby potwierdziła miną że ciepło to nie jest. To on do mnie -Pożycz rękawiczki-

A Wam co w glowie???? Sex też jest b. ważny.... Dla mnie uczucia byly najważniejsze, sex byl ich dopełnieniem, ale skoro \"to wszystko\" okazalo się ułudą, to niech żyje sex!!! :classic_cool: Jedyna droga do zniszczenia Was mężczyźni :classic_cool:

grzesznica...dobra wypowiedż...lol ;) ;) ;) seks jedyna droga do zniszczenia meżczyzn...no tak..póki co bazujecie na tym że mamy uczucia... :O no no...bez sensu...

Tak, w \"tym temacie\" mamy nad nimi władzę manillo. a oni wykorzystują to, ze my kobiety podchodzimy do wielu spraw emocjonalnie , jesteśmy inne (w większosci). No, ale teraz się przejadą, oj przejadą się :classic_cool:

ja nie chce zeby on się na mnie przejechał i nie o to mi chodzi. chodzi o to żebym ja się nie przejechała i zebyśmy byli razem :)

oj...bedziesz bardzo hu***o wyglądał z trzecim okiem na czole... :O

był u mnie dzisiaj..zaczyna do mnie dzwonić, przychodzić...on, nie ja...dawno mnie nie widział...potem zadzwonił że jest na imprezie u kolegi, że chce żebym przyszła...odmówiłam... 🌻

Gość
Temat jest prosty. Albo facet zostawia ten caly harem dla niej, albo do widzenia.