Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poinformowana

bardzo poca sie nozki 3 miesieczej corci-pomozcie

Polecane posty

Gość poinformowana

witam mam 4 miesieczna corcie,od miesiaca poca sie jej nozki czasami ma az wilgotne skarpetki,spioszki.czy to objaw jakiejs choroby?ktos tak mial u swoich dzieci??jak ssie cyca to tez glowka jej sie poci ale to bym zrozumiala ze z wysilku-chociaz tak nie miala jak byla malenka.wiem ze objaw pocenia sie moze byc objawem krzywicy ale ona dostaje regularnie wit D3 wiec to moze cos innego.prosze o informacje czy ktoras z mam miala podobny problem i jak to sie skoczylo pozdrawiam

Gość wozkowa mama
to minie-mojemu synkowi tez pociły sie stopki i dłonie-teraz ma poł roku i wszystko ustapiło duzo dzieci tak ma

Gość mój 3-miesięczny
synek tez tak ma i szczerze mówiąc nie pomyślałam, że to coś nienormalnego

Gość 111111111
a może za ciepło ubierasz?

mojemu małemu też pocą się stópki, codziennie rano myję i zasypuję talkiem, ale i tak się pocą - a czasem nawet aż lekko nieświeżo pachną. Taki rozbójnik.! Ma to już od 6 mc około a teraz ma 10.

Gość irminka
faktycznie moze za cieplo ubrane.....nie ubieraj skarpeteczek ani pod ani na spioszki i zwracaj uwage zeby ciuszki byly 100% bawelna

moja coreczka od urodzenia chodzi w samych spodenkach i body bez zadnych skarpetek po domu(tzn teraz chodzi,wczesniej lezala:-D) zawsze miala lekko zimne stopki i raczki,patrzylam tylko by karczek byl cieply i ew. zakrywalam lekko kocykiem. przypuszczam,ze przegrzewasz dzieciaczka. teraz moja mala kocha zimno i kapie sie w prawie zimnej wodzie-takiej letniej.NIGDY NIE BYLA CHORA,raz tylko miala wirus trzydniowy,ale nigdy zadnego przeziebienia,najwyzej katar

to nic takiego:) Mój pierwszy syn też bardzo się pocił przy karmieniu , nóżki i rączki miał ciągle mokre ale to ustąpilo samo bez posypywania talkiem . Przyczyna jest taka że takie małe dzieci jeszcze mają nie dok. rozwinięty układ nerwowy, więc sie nie przejmuj tylko cierpliwie czekaj aż samo ustąpi! Pozdrawiam

Gość poinformowana
wielkie dzieki dziewczyny-uspokoilyscie mnie szcerze to ja juz mam dosc latania po tych lekarzach a jeszcze teraz jak panuje epidemia zapalenia pluc itp to wole nie latac z corcia miedzy chorymi pozdrawiam serdecznie