Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miichal21

JAK powiedziec dziewczynie ze nie umie sie calowac???

Polecane posty

Gość miichal21

.. bylem w dwuletnim zwiazku i hmm ze tak powiem rozkoszowalem sie calowaniem, ona jest mlodsza odemnie o 2 lata i byla tylko w takich zwiazkach 4-ro miesiacznych i hmm, jest dziewica ale mam wrazenie ze kurcze nie wiem nie calowala sie nigdy?? Strasznie jej to idze, probowalem delikatnie jej powiedziec zeby inaczej to robila ale ona nie slucha, ma jakis nawyk, sciska te wargi jak poryapana... to glupie ale co mam jej powiedziec? Sory calujesz dupowato ??? No nie chce jej obrazic ani speszyc, chamsko to wyjdzie jak cos jej powiem... no ale kurcze takie calowanie to null przyjemnosci.. jak myslicie? jak zagadac? WOgle mowic cos, czy czekac az moze sama cos skapuje i zmieni? WOgle dziwne zeby laska miala 20 lat, byla ladna i tak calowala nie???

to powiedz jej JAK TY lubisz byc calowany...i wtedy nie bedziesz musial byc niemily...

Gość Fajerwerka
to dziwne, myslalam, ze takie rzeczy robi sie intuicyjnie. Ja nie mialam problemu jak sie calowalam pierwszy raz ( i po pierwszym calusie uslyszalam: ale super calujesz, a chlopak nawet nie wiedzial, ze caluje po raz pierwszy). Pokaz jej, jak to robic.Powiedz: "slonce, rozluznij sie, otworz dziubek" Nie obrazi sie, tylko nie wolno jej sploszyc. Naucz ja. Moze sie stresuje dziewczyna.

dziwny jesteś, wiesz - powineneś się z tego cieszyć, że to ty możesz ją uczyć takich rzeczy, że masz niewinną kobietkę ... a tak na marginesie, znasz to powiedzenie? - \"trzeba być naprawdę doskonałym kochankiem, bo pocałować nowicjuszkę\" - może to ty po prostu jesteś kiepskim nauczycielem ;)

Gość ja mialam
22 lata jak calowalam sie pierwszy raz.. i chlopak nie mogl sie odkleic odemnie..musisz ja nauczyc..ale nie tak chamsko..powiedz troche w zartach ze pkazesz jej jak caluje parwdziwy mezczyzna przekmjij inicjatywy i powiedz zeby robila to tak ja ty bo tak lubisz najbardziej

Gość miichal21
widzicie ... mi si etu zdaje ze ona ma jakis taki dziwny nawyk ?? hmm no mi sie wydaje ze ja caluje sie ze tak powiem ,, normalnie,, tez mi sie wydawalo ze to sie robi naturalnie i samo przychodzi, jakos zawsze od dziewczyn slyszalem ze super jestem w te ,, klocki,, tak czy siak .. nie umie sie z nia calowac ... wogle dziwi mnie to bo jak zyje poraz pierwszy cos takie mnie spotkalo i tak sie zastanwiam czy ona mogla sie z tymi jej bylymi calowac jakos inaczej ?? hmm ze jej taki nawyk zostal ? :>

Gość miichal21
jak myslicie ?? da sie calowacv jakos inaczej niz normalnie ze tak powiem ?? :D mieliscie tak kiedys ze calowaliscie sie z kims a ten ktos calowal jakby chcial z was wyssac wszystko :>

A może jest po prostu zdenerwowana, stresuje się? Trochę wyrozumiałości, kolego, bo jak tak dalej pójdzie, to pozostanie Ci całowanie gumowej lali:D

Gość miichal21
hehe ja zawsze trafie dziwnie, jakby inaczej ;p

Gość Looli
nie mialam takiej sytuacji,co najwyzej calowanie beznamęitne, ale to inna sparawa, kiedy się nic nie czuje do drugiej osoby.

Gość Miau Miau
Michał a może to Ty nie umiesz? ŹLe ją prowadzisz? ;)hihi może Ty sie bardziej postaraj co? ;) Pamiętaj że z całowaniem jest jak z tańcem :D

tez mi się wydaje, ze jest zestresowana i chce zakonczyc buziaka jak najszybciej?! Zawsze mozesz ją podszkolic;)

Gość gwiazdka22
a mój chłopak twierdzi że świetnie całuję chociaż ja robię to zupełnie normalnie ja nie wiem jak można źle całowić chlopie jakiś dziwny jesteś

Trzeba poszukać nowej bo ta jak nie umie całować to i pewnie gotować też nie

A może ci z ust brzydko pachnie? Sorry, ale to ważne. A może sie za bardzo ślinisz, ja np. nienawidzę ociekających śliną facetów, może być mokry, ale kazdy ma łykać swoją ślinę. Powiedz jej jak chciałbyś sie całować, zaproponuj, że spróbujecie inaczej, ale nie krytykuj, powodzenia. Ludzoe czasem mają jakieś nawyki, mój kochanek obcałowuje moje ciało głośno cmokając, strasznie mnie to z początku denerwowało, a teraz mnie śmieszy i rozczula :P

Gość miichal21
w tym sek ze ja tez ni ekapuje jak mozna tak calowac .. to ni ejakies buziak calowalismy sie juz z prae razy po 10 -15 min i nic... nie idzie jej przestawic, nawet jej szepptalem juz pare razy zeby roche inaczej to robila, ze jak cos zeby sie rozliznila i ja pokieruje i kaszna... no czy ja nie umie.. hmm jakos jak zyje i bylem w 2 dlugich zwiazkach po 2 lata i pare przejsciowych, nigdy nie mialem z tym klopotu i wrecz powiem ze jestem w szoku bo jej nie idzie wybic tego nawyku albo ja nie wiem jak ... wogle smieszne to jest dla mnie :D i nie mam kogo sie spytac dllatego tu pisze anonimowo... nie chce sie pytac kogos od nas bo jej tylko fajna opinie nasmaruje :> ale ogolnie to pierwszy raz takie cos mam :>

Gość miichal21
no co ty pewnie ze myje zabki, dbam o siebie, nie slinie sie :) nie chce sie pzrechwalac ale zmojej strony jest ok ze tak powiem :) ona caluej sie jakby chciala zjesc caly obiad w 2 min zamiast w 20 ... o to jakos to przedstwia :> w pewnym sensie ;)

Gość Kloeee
powiedz, ze masz niespodziankę, przewiąz jej oczy jakąs apaszką, i zacznij ją delikatnie calowac. Zarzuc jakims tekstem, w stylu: ' moj język ma ochote na filge z twoim, ale gra na moich zasadach.' postaraj się kierowac, a ona niech poslusznie nasladuje. Pozniej daj jej szanse i niech ona pokaze ci swoją grę.. calkiem mozliwe, ze z kims innym inaczej się calowala, miala malocalusnych facetow i troszkę trzeba ją podciągnąc, a moze to ty się czegod od niej nauczysz.

Dziewczyna jest jeszcze młoda i nierozbudzona, ale przy takim pieszczoszku jak ty napewno sie otworzy :):):)

Gość jaaaaaA aaaa
a moze ona nie lubi sie calowac moze nie sprawia jej to przyjemnosci?? wiem ze niektorzy tak maja

Gość miichal21
to by sie sama na mnie ni erzucala.. wiec to odpada :>

Gość jaaaaaA aaaa
moj kolega tez mi kiedys opowiadal ze mial taka laske ktora nie umiala sie calowac i zaciskala usta :) tak go to denerwowalo ze z nia zerwal.....

Gość jaaaaaA aaaa
jak jest taka slaba to ja zostaw i po klopocie.... chyba ze cos do niej czujesz..

Cóż można zrobić Pokazać na przykładzie albo zostawić To ważne żebyście się dopasowali