Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manila

dziewczęca czy kobieca? na czym polega różnica?

Polecane posty

Gość Ta ktora wie
dziewczeca - niewinna , delikatna , delikatnie zalotna , plochliwa , niezdecydowana (patrz Zosia z Pana Tadeusza :D ) kobieca - zmyslowa, kuszaca ,zdecydowana ( np. Monica Beluci )

Gość proponuje inna definicje
Dziewczeca: anorektyczna, niepoukładana, płochliwa, ćwierćinteligentna. Kobieca: wyrachowana, tęga, gadatliwa, półinteligentna. :P

Gość jaaaaaA aaaa
do proponuje inna definicje - jestes pedalem??

która bardziej atrakcyjna? dziewczęca czy kobieca? a jeśli wygląda dziewczęco i zachowuje sie kobieco...nie do końca kobieco...jeszcze troche dziewczęco...szczególnie jak przychodzi co do czego? wygląda dziewczęco. :)

Gość jaaaaaA aaaa
bo ja jestem złą lesbą bez poczucia humoru i pomyslalam ze zaprosze Cie do mojego 1-osobowego klubu samotnych inaczej :)

Gość Ta ktoraa wie
Mysle ze z tym wyrachowaniem ma jednak racje. Dziewczecos natomiast raczej kojarzy sie z pewnego rodzaju niewinnoscia,niesmialoscia .

Gość Mmiim
ej ja nie rozumiem twojego ostatniego postu która bardziej atrakcyjna? dziewczęca czy kobieca? a jeśli wygląda dziewczęco i zachowuje sie kobieco...nie do końca kobieco...jeszcze troche dziewczęco...szczególnie jak przychodzi co do czego? wygląda dziewczęco.

wyrachowanie budzi u mnie negatyne emocje. poza tym czasmi jest śmieszne.... :)

Gość jaaaaaA aaaa
nie poszywaj sie ty lamago z robaczkiem miedzy nogami

>>> Mmiim bo ja taka jestem i nie umiem się okreslić za bardzo w tym względzie... :O

>>> jaaaaaA aaaa jestem płci żeńskiej. jak nie wierzysz to zajrzyj na moje grono. moze wtedy uwierzysz. :)

Gość jaaaaaA aaaa
manila ale to nie bylo do Ciebie przeciez!!!!!!

Gość Ta ktoraa wie
A po co masz sie okreslac? To jakies pytania na randkach ;) ? Mozesz byc i dziewczeca i kobieca.Kobiety sa zmienne , skaplikowane i wogole straszne:D

Gość jaaaaaA aaaa
bo nie znasz sie na poszywaniu. Mnie nie raz poszywali, po ostatnim porodzie poszyli mnie az nad pepkiem. Koniec z koniami.

no nie wiem...tak mi przyszło na myśl.... :) >>> jaaaaaA aaaa OK :) 🌻

Gość jaaaaaA aaaa
ale smieszne daj sobie spokoj dzieciaku i uzywaj swojego pseudonimu

Gość jaaaaaA aaaa
nie przejmujcie sie mna, lekarz powiedzial ze moja schizofrenia rokuje jeszcze jakies nadzieje :)

zastanawiam sie czy dziewczęcośc jest jeszcze dobra w moim wieku. mam 20 lat a czasmi łapię sie na typowo infantylnych zachowaniach, płosze jak jakiś mężczyna mnie obejmuje, a innym razem bezpruderyjnie niemalże żartuję w towarzystwie na temat seksu itp. hmmm.... czy to jest OK?

Gość jaaaaaA aaaa
hahaha idz spac gowniazu jutro do szkoly!!!!

Gość jaaaaaA aaaa
to do podszywacza oczywiscie

>>> jaaaaaA aaaa wiem pod tym nickiem sa dwie osoby...może niech ktos z Was zrobi sie na czarno... :O

Gość Mmiim
manila witaj w klubie tyle ze ja mam 19 lat 😭

Gość jaaaaaA aaaa
natomiast analfabetyzm i dysortografia to juz zupelnie inna bajka. Pewnie dlatego ze od czytania wole czesciej popracowac jezykiem.

Gość Mmiim
"wyrachowanie budzi u mnie negatyne emocje. poza tym czasmi jest śmieszne.... " a niektórzy uwazaja napszykład niewinnosc za smieszne :)

Gość Mmiim
chyba zle napisalam mialo byc naprzyklad :classic_cool:

Gość asiaaaa23456
a ja mam tak ze w towarzystwie gdy ktos mowi o sexsie robie sie cala czerwona a gdy jestem sam na sam z moim ukochanym zamieniem sie w diabelka..... naprawde i dla tego nie wiem dlaczego krempuje mnie gdy ktos mowi o sexsie publicznie

Gość albo nawet
na przyklad :P

Gość janosikmadrala
dziewczęca: niewinna, płochliwa, wstydliwa,przytakujaca, nie ma jeszcze wyrobionego zdania, naiwna, ale dobra,anorektyczna i mysle ze uległa,szukajaca kogos kto sie nia zaopiekuje, niewykształcona(ze wzgledu na wiek, wiec mało wie), niepewna siebie, zakompleksiona, zalezna od innych,potrzebujaca opieki,niedojrzała emocjonalnie..czesto sie odkochuje..nie wie co to prawddziwa dojrzała miłosc..bo sama jest jeszcze na etpaie miedzy kobieta , a dzieckiem, naturalna, nie maluje sie nie chodzi do fryzjera..ma długie włosy, chodzi w sportowych butach kobieca:pewna siebie, zdecydowana, majaca swoje zdanie, wykształcona, inteligentna, elokwentna, zznajaca swoja wartosc, niezalezna..takze finansowo, dobra, kochajaca, troskliwa, opiekuncza,wesoła, majaca wiele zainteresowan,lub jedna swoja pasje,ciekawa swiata, dobrze gotuje, dba o siebie, odwiedza kosmetyczke, maluje sie, ma kobiece kształty co nie znaczy, ze gruba..piersi ładne okragłe, tyłek i biodra z kragłosciami..ale nogi szczupłe..nosi obcasy i wcale nie jest wyrachowana..bo wyrachowanie nie zalezy od dojrzalosci człowieka(czyli czy jest kobieta czy dzieckiem), ale od charakteru, genow itp.to cecha niezbyt miłych ludzi po prostu..acha i nie tylko kobiet..czy dziewczat takze mezczyzn i chłopcow:)