Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jak nowa

Nowi ludzie na imprezkach

Polecane posty

Nie wiem czy nie miałyście nigdy takiej ochoty poznając nową osobę na imprezie, żeby odruchowo dodać ją do swoich kontaktów na gg :) Mi się to zdarza często, jak poznaję kogoś fajnego to chciałabym mieć z nim kontakt. No i jak ja mam zabrać swoje gg ze sobą? Wy sobie to gdzieś zapisujecie te kontakty, czy jak?

Gość funny mummy
wiem co czujesz. moja lista na gadulcu to podstawa. moze wazniejsza jest tylko ksiazka telefoniczna w komie. Nie ma opcji dziewczyno, trzeba jakos polaczyc telefonik z gg, zdaje mi sie ze to juz jest mozliwe, albo bedzie na dniach. cierpliwosci

Gość ale macie głupie problemy

No, dziwne problemy - nawet nie trzeba kartki i ołówka - masz telefon komórkowy? To zapisujesz jako nr telefonu, albo w notatkach, potem przychodzisz do domu i do gg wpisujesz.. no problem :o ..

Ano mam i właśnie rozkminiam akcję zainstalowania sobie gg w telefonie. Koleżanka mi powiedziała, że można. Teraz muszę się dowiedzieć jak mam to zrobić jeśli mam taktaka.

Oj nie marudź. Wiem, że można na kartce czy nawet ręku. Ale ja bym chciała bezpośrednio do listy dodać. Mam już to eragg i sobie potestuję teraz przez tydzień za darmo. Potem mam płacić ewentualnie złotóweczkę tygodniowo więc i tak luzik.

Gość co to jest gg
?????

Gość brawo dla
dla I supposed to be a STAR jak ja bym chciała mieć takie problmy :O

Gość wazne
korzystanie z gg przez telefon wiaze sie takze z kosztami tj polaczenie z wapem wiec wez to jeszcze pod uwage przez co sie bedziesz laczyc i czy masz aktywne wap po gprs ewentualnie kup sobie jakis pakiet gprs

No właśnie w taktaku płacę tylko za gadulca i to złotówkę tygodniowo. Żadnych innych opłat, sprawdzałam :)

Gość paskudna brzydula
ale numer! nie wiedzialam, ze tak mozna z telefonem zrobic. kurcze dzieki, to ja teraz widze dla niego nowe zastosowania. musze w szkole ludziom pokazac to taktakowe gg.

Gość To forum dla kobiet ...
a nie dla małolatów - spadaj

Gość gupia baba
oj nie marudz. dziewczyna ma radoche i bardzo dobrze. sama mialam do czynienia z tym i rzeczywiscie, mozna sie wkrecic :)

Gość ssssssssszyszka
Można, można, na mnie wszyscy krzyczą bo chodzę i się ciągle o coś potykam pisząc na tym gg non stop :D

Gość ale niefart
zawsze lepiej dać nr gg niż nr telefonu (bezpieczniej) :classic_cool: ale rzadko pisuje :P

Dokładnie. Na gadulcu zawsze możesz zablokować jak coś. Poza tym łatwiej zmienić numer gg, niż komórki. Teraz ludzie trochę dziwnie patrzą jak zapisuję ich numer gg w swojej liście kontaktów na komie, której numeru nie podaję :)