Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikka70

Zostalam sama,jak żyć ? Moze ktoś ma ochote przyłączyć się ?TRÓJMIASTO

Polecane posty

Gość Mikka70
Anna .Wspolczuje.Zrob tak zebys za 10 lat mogla smialo spojrzec w lustro i powiedziec sobie JEST OK.

Gość Marttaa
dziewczyny,ale mi nikt nie wspomnial o zdradzie fizycznej,tylko myslalam o wirtualnej! bo co do lozka,macanek to jestem tego samego zdania,ale co do wirtualu jestesmy odmienne

Gość o nie tak dalej
jak ja sie go pytalam czemu pisze do innych powiedzial " to tylko kolezanki" heheh kolezanki wlazac na czata nieznajac baby i zaraz domagac sie maila od niej

Gość o nie tak dalej
mi by do glowy nie przyszlo ze on wchodzi i szuka baby nigdy!!!! ajednak jestesmy rok po slubie znamy sie 10 lat

Gość o nie tak dalej
anna heheh moj tez jest wspanialy nie pali nie pije jest rozsadny i odpowiedzialny ale zdrada i oklamywanie nie przepuszcze

Gość tystem
ale mnie smieszysz z tym POTRZEBA REALU ja od lat tylko wirtual, owszem potrzeba realu jest ale nic z tego nie wynika-jestem sam jak palec

Gość o nie tak dalej
widzicie???teraz wypowiedzial sie facet ..a jednak w realu czy wirtualnie ..zdrada jest zdrada

Gość Mikka70
Moj na kolanach przysiegal ze tylko ja ,ze tamto niewazne,ze umrze beze mnie.A jednoczesnie pisal do tamtej.KLAMCA

Gość o nie tak dalej
mikka ..ja mialam to samo!!!!plakal....krzyczal..blagal ze juz nie bedzie ze mnie kocha..ale oni sie nie zmieniaja zawsze takimi swniami zostana

Gość Mikka70
Smiesze ? A co w tym jest smiesznego ,ze jestesmy oszukiwane tak czy siak ? Ze wirtual nie jest ok ?

Gość Mikka70
Jak mozna kochac zone i dzieci i......swiadomie upokarzac.A przeciez zdrada to upokorzenie,to brak milosci jest przeciez rozum i konsekwenxcja czynu

Gość Mikka70
A choroby weneryczne ? To nic ???TYSTEM Wiesz ja przez cale swoje zycie erotyczne przeszlam TYLKO z nim i dostalam slona zaplate

Gość buba33
Zobaczcie same ,schemat dzialania ten sam,pewnie oblize rany w domku i ruszy na łowy jak sprawa pzycichnie

Gość wiesz Mikka moze to zabrzmi
cynicznie, ale ja bym zrobila tak : Nie rozwodzilaby sie , bo co to w sumie da. Honor ale i samotnisc, smutek,zal. On teraz powinbien kolo ciebie fruwac, mozez od niego wiecej wymagac. Wykorzystaj go jak chlopa, niech cos porobi w domu, wyjdzie z toba gdzies, w koncu jest skruszony, A jak ci sie kto lepszy nawinie to wtedy go kopniesz w d.. bez skrupulów, na razie mysl tylkoo swojej wygodzie

Gość do Mikka
Nie jesteś sama kochana Ja także złożyłam pozew, po prawie 18 latach wspólnego życia (22 lata znajomości)- dwoje dzieci (7 i 16 lat) Schemat ten sam- prosi, błaga, obiecuje i przysięga aż do następnego razu. Romans trwa 8 lat!!! A ja próbowałam wybaczyć i dawałam mu kolejne sznase Uciekaj jak najdalej, bo straconych lat już nie cofniesz. Oni nie zmieniają się. Napisz cos więcej o tej zdradzie..Ile trwała?? Kim jest jego kochanka?? Ile czasu potrzebowałas, by podjąc decyzję o rozwodzie?? Trzymaj się ciepło 🌼

Gość buba33
Swietna rada 9przed ostatnia )Mam nadzieje ze nie bede musiala wykorzystac,Ale racja WYKORZYSTAC DRANIA ,UPOKORZYC a na koniec puscic kantem

mówiąc, ze juz nigdy, że tamto niewazne, że załują itp, kłamia bez skrupułów w żywe oczy. nie wierzcie w ani jedno słowo. bojąsię tcórze wygodni! nie kochają! odrzućcie złudzenia, dziewczyny!