Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony ON.......

Mozna wierzyc dziewczynie ktora mowi ze kocha..

Polecane posty

Gość Zagubiony ON.......

Aktem miłosnym według mnie jest seks (ktoś się nie zgadza?). Mam dziewczyne która mówi że jest we mnie zakochana, miała przede mną 5-6 facetów i mówi że z nimi to było zauroczenie, że kocha tylko mnie. Dowodem tego był akt miłosny którego dokonaliśmy. Według niej. Jak mam jej wierzyć, skoro przede mną z 2 z tych facetów też miała kontakty seksualne? Skoro robiła to NIE kochając to czy wierzyć jej że teraz kocha? Przecież ona potrafi robić tego bez miłości. Czekam na poważne wypowiedzi i pozdrawiam.

Gość łączenie tematów
21:16 jak to jak a z czego ci wynika, że tamtych nie kochała? 21:16 Bronek z budowy babom w ogole nie mozna wierzyc 21:17 Zagubiony ON....... Mówiła mi że jestem jedynym którego kiedykolwiek Kochała. 21:17 Papużka Powinieneś jej zaufać " Nadzieja - to szansa na nowe życie " GG - 6195579

dobra, odpowiedz bedzie calkiem serio: wymysl lepsza prowokacje, albo skoncz 15 lat !

Gość Zagubiony ON.......
Dzięki, napisałem też w tym dziale. Zastanawiam się tylko dlaczego Moderator usunął ten temat? A wracając do tematu: Nie potrafię już jej chyba zaufać, jesteśmy ze sobą już jakiś czas wcześniej wiedziałem tylko o tym, że przede mną był jeden dzisiaj się dowiedziałem o drugi. Ciekawe czym mnie zaskoczy po ślubie ...... ? o ile do niego dojdzie......

Gość zdecyduj się
miała 2, 5 czy 6 :o??????????????????//

Gość Zagubiony ON.......
Do chłopaków z którymi chodziła się nie czepiam. Chodzi mi o życie seksualne jak pisałem miała kontakty z dwoma, dzisiaj się dowiedziałem dopiero o tym drugim. Reasumując był jeden, dzisiaj nagle dwa. Ciekaw jestem ile będzie jutro?

Gość Zagubiony ON.......
Nie wiem co o tym wszystkim już myśleć :o

Gość ninini
nie dopytuj się to bedziesz miał spokój

Kiedyś była taka piosenka: \"Każda miłość jest pierwsza najgorętsza, najszczersza....\" Więcej nie pamiętam, ale śpiewała to jakas kobieta. Moze z tej piosenki dowiedziałbyś się, jak to u niej jest z tą miłością..... :)

moze dopiero przy tobie poznala co to jest naprawde milosc,i patrzac z perspektywy waszego zwiazku doszla do wniosku ze tamci mezczyzni byli tylko zauroczeniem? tak tez bywa. wydaje nam sie ze to milosc i robimy rozne glupoty,orientujac sie o tym dopiero kiedy spotyka nas prawdziwe uczucie. nie osadzaj jej za wczasu.

Gość Zagubiony ON.......
Ona właśnie tłumaczy się dokładnie tak jak mówisz tym, że tamtymi facetami była tylko zauroczona, że żałuje tego wszystkiego i w ogóle. Więc to może coś ze mną być nie tak ale ja nie mogę się z tym pogodzić, że wcześniej z jakimś innym, teraz ze mną... wcześniej wydawało jej się, że to jego kocha, teraz mówi mi że to mnie tak naprawdę kocha. A może jeszcze zrozumie że była mną też tylko zauroczona... kiedy mi to powie.. ? :/

Gość vyuzdana
kopnij w dupe zdzire jak tak lubi dupy dawać

tego nie przewidzisz...takie jest zycie.moze tak byc ale nie musi,ludzkie serce jest dziwne.milosc zmienia obiekt zainteresowania.ale z toba wszystko jest w porzadku to normalne ze sie obawiasz ze z toba bedzie tak samo,ale po co sie teraz tym martwic? po co psuc zwiazek ,siac zamet kiedy mozna zyc i byc szczesliwym? wszystko zalezy od was...trzeba nad soba pracowac:)

Gość vyuzdana
po tobie bedzie inny i też bedzie wielka miłośc a ty bedziesz kolejnym zauroczeniem taka co ma tylu za soba jest nic nie warta

a powiesz szczerze ile macie lat? jejku...kobiety zawsze czekaja na swojego krolewicza...nie zawsze udaje im sie trafic wlasciwie. pomylki sie zdarzaja

Gość vyuzdana
ale bez przesady jak laska ma np. 23 lata i 5 za sobą

Gość vyuzdana
i jeszcxe mówi ze ich nie kochała

Gość Zagubiony ON.......
Pompeja Dzięki za zainteresowanie się tematem i za poważne wypowiedzi. Tak z ciekawości, a Ty w jakim wieku jesteś i jakiej płci? No chyba że kobieta to wiek nie ważny. ;) Więc co do naszego związku to ona ma 21 lat a ja 16. Wiem co sobie myślisz - dziwny związek nikt z naszych znajomych go nie akceptuje każdy mówi, że to nie przetrwa. I kiedy nie byłem w niej zakochany sam nie potrafiłem zrozumieć jak dziewczyna była starsza od chłopaka nawet jak to nie była wielka różnica wieku, ona już doświadczona w sumie czego można się spodziewać po 21 latce.. ? Naprawdę bardzo dobrze się dogadujemy mamy wiele wspólnych tematów znamy się 1.5 roku na początku byliśmy przyjaciółmi jednak od ponad 3 miesięcy jesteśmy razem. Teraz właściwe pytanie: Czy to możliwe żeby 21 latka zakochała się w 16 latku... ?

Gość vyuzdana czytaj
z dwoma spala.

Gość vyuzdana czytaj
prowokacja, podszywacz czy kretyn?

Gość Zagubiony ON.......
Nikt nie jest w mojej sytuacji więc nie zrozumie. Niech będzie na Twoim, że kretyn.

to wszystko tlumaczy... jestem w wieku twojej dziewczyny i to normalne ze miala innych chlopakow,normalne ze sie z kims kochala myslac ze to milosc dla ciebie ona jest ta pierwsza,pierwszym doswiadczeniem pierwsza miloscia ale pomysl ze pewnie nie ostatnia jestes mlodziutki a dzieczyna musi cie naprawde kochac skoro odwazyla sie na taki krok z toba

Gość vyuzdana
dla mnie to nie normalne w wieku 21 lat miec juz 2 za sobą taka młoda a co dopiero jak bedzie miec ze 25

Gość Zagubiony ON.......
Nie dopuszczam myśli, że pewnie nie ostatnia. To by było dziwne skoro bym już myślał, że po niej będzie inna to tak jak bym tylko czekał na to z niecierpliwością. Naprawdę bardzo Ją Kocham i nie będzie żadnej innej po niej :)

dlaczego nienormalne? sprecyzuj prosze nie uzywajac przy tym druzgocacej liczby wulgaryzmow

wiec walcz o nia i dbaj o to co jest miedzy wami nie przejmuj sie takimi duperelami niewarto sobie zycia marnowac takimi problmami ona chyba tez mysli ze jestes tym ostatnim bo nigdy w zyciu nie zwiazalaby sie z 16 latkiem gdyby naprawde nie byla pewna swoich uczuc:)

Gość vyuzdana
trzeba miec troche szacunku dla siebie a nie byc workiem do zaspokajania facetów zresztą sam pisał że ich nie kochała to juz jest kórestwo

jestes glupiutka... nigdy nie bylas zakochana? chyba nie...wiec nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia. dziewczyna byla zakochana,oddala sie mezczyznie ktorego kochala.ale nie wyszlo im.nie wyszlo jej daw razy.dwa razy sie pomylila.a moze i nie? bo na tamta chwile byla przekonana ze to prawdziwe uczucia ale dopiro z nim,dopiero z tym chlopakiem zobaczyla co to jest prawdziwa milosc kurestwem jest taka pelna tolerancji i zrozumienia postawa pseudo (jak sie domyslam) katocka postawa

Gość ale problemy...