Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile lat

ILE LAT miałyście jak był Wasz PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

Gość papapalala//////
16 nieplanowany załuje bo nie byłam na to gotowa az wstyd przyznac presja otoczenia i kolezanek ktore w wieku 14 lat miały to juz za soba

Gość Kamila___27
15 lat, po roku bycia z chłopakiem, który był o 5 lat starszy. Trochę planowany, a trochę nie. Niby było OK, ale z perspektywy czasu wiem, że nie było OK. Przez to miałam później kolejne 4 nieudane związki. Obecnie mam 27 lat i czuję się jak szmata, którą wytarło się pięciu facetów i jak ją wybrudzili to ją wywalili do rynsztoku. Nigdy więcej związku z facetem, nigdy więcej sexu. Brzydzę się sama siebie, a wszystko przez to, że zaczęłam za wcześnie !!!

Gość AtenaQ
27 lat, raczej nieplanowany ale się już święciło od dłuższego czasu, oczywiście mąż z czego się bardzo cieszę :) warto było czekać na niego, może szkoda że tak długo, ale wole to niż jakiegoś przypadkowego "ziomko-chłopka", w lustro bym nie mogła spojrzeć

Gość drupi
19 palnowany

24 ciezko powiedziec ze planowany, oboje chcielismy i wiedzialam ze tylko z nim chce to zrobic, do dzis jestesmy razem:) Kamila___27 - Prosze nie mysl tak o sobie, jestes juz dorosla dziewczyna i chce bys pokochala sama siebie, ja dlugo bylam wybredna i czesto myslalam ze kogos kocham, wiele razy chcialam isc do lozka z kims z milosci ale czulam ze to jeszcze nie to, zawsze mi cos przeszkadzaolo, czulam sie malo kobieca, malo atrakcyjna etc. Spotkalam Pawla i na prawde odmienil moje zycie. jestem osoba dosc rozsadna i ostrozna. Zaufalam mu bardzo, do dzis traktuje mnie na prawde cudownie, tak jak powinno sie traktowac kobiete, wiele razy slyszalam ze jestem piekna, seksowna itd mimo ze jak modelka nie wygladam i wiem o tym doskonale, przy nim sie tak czuje:) Trafisz na pewno w koncu na swoj "ideal" i trzymam mocno kciuki by jak najszybciej. Seks to cudowna sprawa ale wtedy kiedy dwoje ludzi liczy sie z uczuciami, i fizycznoscia drugiej osoby. Domyslam sie ze masz dosc glebokie rany w serduszku, przez poprzednich partnerow. Ja jako 6latka bylam molestowana:S Na dzien dzisiejszy uwielbiam pieszczoty i seks, a wrazliwi i na prawde swietni faceci istnieja:) Trzymam kciuki kochana:)

swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 16 lat, był on planowany . Po półtora roku bycia z moim chłopakiem w końcu to zrobiliśmy, i do dziś jestesmy razem, czyli już 5 lat xD

Gość Zero pomyślunku
19 lat, w sumie planowany bo brałam już tabletki ale nie przypuszczałam, że stanie się to akurat tego dnia. Dość szybko bo po 2 miesiącach bycia razem ale z miłości. Teraz jesteśmy razem ponad rok i planujemy ślub. Ot, taka miłość od pierwszego wejrzenia. Dodam, że dla niego to też był pierwszy raz a jest ode mnie o 5 lat starszy. Ze swoją byłą był 2 lata ale nie był pewien czy to "ten" związek. My pewność ze to prawdziwa miłość mieliśmy już na 3 randce, może dziwne ale naprawdę piękna:):)

Gość haja
Ja nie miałam jeszcze ukończonych 16 lat, on miał 17. To był też jego 1 raz :) Nieplanowany, wspontaniczny, ale miło wspominam ten czas. Po 3 latach rozstaliśmy się, ale po 10 miesiacach wróciliśmy do siebie, rozumiejąc że to prawdziwa miłość i nie możemy żyć bez siebie. Mam teraz 23 lata, on 24 i planujemy ślub na przyszły rok :):)

Gość eN
26 - planowany, po dokładnie 2 latach bycia razem

Gość Ewlelinka77
To ja was wszystkie przebije całe 29 ! :D Jakos wcześniejsze związki to nie było to. Od 3 lat jesteśmy małżeństwem a przez myśl mi wtedy nie przeszło żeby pozbawiać go uczucia dumy, że jest tym pierwszym.

Gość Misiaa85
24 on 26 to był nasz współny pierwszy raz :)

Gość wredzia
19

Gość 26 lat, co znaczy planowany?
Nie wiem, co autorka ma na myśli mówiąc "planowany" :) Byliśmy razem, więc wiedzieliśmy, że to lada moment nastąpi, uprawialiśmy wcześniej jakieś pieszczoty zaawansowane, ale na dzień i godzinę się nie umawialiśmy ;) Było do dupy :D Teraz jest fajnie, 7 lat razem, małżeństwo :)

Gość Wiec...
Mialam 21lat i bylo planowane od dłuższego czasu

Gość Wiec...
Mialam 21 a on 30. Planowane od dawna. Trwało moze godzine, lekko bolało bo penis poszerzyl dziurkę. Tylko male strzępki krwi byly.Następnego dnia wszystko powtórzyliśmy i bylo bardzo przyjemnie, zaden ból i brak krwi. Po utracie dziewictwa juz następnego dnia byla penetracja bo nie mialam prawie w ogole uszkodzonej cipki :-)

Gość iblbauyvuaoybuda
21 - z facetem z którym byłam od 2 lat - szczegółowo zaplanowany.

17, nieplanowany, ale chciany i nie żałuję ;) teraz mam 20 lat i nadal jestem z tym samym facetem

Gość aleljuja
12.5

Gość looooooookooo
19,5, dal niego tez pierwszy raz, jest ode mnie 2 lata starszy, jestesmy 12 lat po slubie:)

miesiąc przed 15, planowany. nie żałuję chłopaka (bo nadal z nim jestem), może troszkę, że tak wcześnie

Gość mzonka
16.. i żałuję bo miesiac później spotkałam faceta z którym jestem do dzis, a za rok planujemy slub

Gość miska95126
23 z mężem, to był nasz pierwszy raz.

Gość beti88
22 lata też to był nasz pierwszy raz, planowany

Gość djdfhn
19 - jeśli się kocha i jest się gotowym, planowanie nie jest potrzebne.

Gość kaśka12345678
ponad 15, on też. chciany, ale nie planowany konkretnie, wspominany, poprzedzany pieszczotami. po 2 latach znajomosci i 3 miesiącach związku, emocje wzięły górę. do dzisiaj razem

Gość Stara:)
16.5 planowane i chyba nawet przyjemne pomimo ,że to było wieki temu nie żałuję (obecnie to mój mąż,ale dzieci jeszcze nie mamy mimo wszystko:) ;)

Gość Domka 23
Prawie 17 lat mój chłopak prawie 18, kochaliśmy się pierwszy raz oczywiscie w prezerwatywie, prawie miesiąc temu, bolało mnie okropnie i krwawiłam, od tego czasu robiliśmy to jeszcze 2 razy i za każdym jeszcze krwawiłam trochę. Trochę się boję czy to coś poważnego czy po prostu jeszcze się wszystko nie wygoiło, a może prezerwatywy źle dobrane ? Co myślicie, pomóżcie