Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaolek123456789

Wazne zeby wiedziec o sobie wszystko bedac w zwiazku!!!!!

Polecane posty

Gość aniaolek123456789

Jestem przykladem teh=go ze czasem gorzka prawda o przeszlosci partnera moze odmienic zwiazek na lepsze!!!!jestem z moim chlopakiem juz prawie 5 lat i dopiero teraz powiedzielismy sobie cala prawde o swoieje przeszlosci tzn. ja o mojej nie mialam co opowiadac bo chlopak z ktorym jest byl moim pierwszym tzn. laczy nas milosc i z czasem przyszedl czas na seks. inaczej bylo w przypadku mojego chlopaka iz gdy sie poznalismy on mial 20 lat a ja 16 wiec on mial kilka historyjek , ktore byly dla mnie bolesne!!!!!ale gdy sie tego wszystkiego dowiedzialam tzn z kim laczyl go seks to przyznam bylo mi straszliwie ciezko ale teraz z perspektywy czasu widze ze to bylo nam potrzebne tzn dobrze ze wiem o jego 3 dziewczynach ktore byly przede mna bo od tego dnia a minal juz tydzien nawet nie mamy sie o co klocic a wczesniej non stop klocilismy o to ze jakis jego kumpel wspomnial np. wakacje nad morzem!!!!Wiec proponuje wszystkim para: mowcie wszystsko dotyczace waszej przeszlosci po co sie oklamywac przeciez to co bylo juz sie nie powtorzy i przeciez to bylo przynajmniej w naszym przypadku kilka lat przed naszym pierwszym spotkaniem wiec co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr!!!!! ZYCZE POWODZENIA!!!!!

Gość oczywiście masz rację
i myślę, że nie będziesz mieć nic przeciwko temu, by On następnej po Tobie dziewczynie wszystko o Tobie opowiedział, prawda ?

Gość aniaolek123456789
niie mam na mysli tego gdzie sie kochali jak to robili itp wazne ze wiem wszystko i sie juz nic nowego nie dowiem a aco do nastepnej to malo prawdopodobne bo chcemy sie zareczyc bo jestesmy juz prawie 5 lat i jestesmy ze soba bardzo szczesliw

Gość LindaEwangelista
Mysle ze facet wszystkiego nie powinien wiedziec , i nie chcodzi mi tutaj o romanse czy cos takiego .Po prostu dziewczynmy maj a taka głupia nature i plota trzy po trzy co im slina przyniesie o okresach ,tamponach ,itp itp facet w koncu jest facetem ,nie powinien tego słuchac, nie powinien tez widziec dzien w dzien laski w masce,papilotach co niektóre laski uwazaja za koniecznosc ,przieciez musi sie przyzyczajac do przyszłego zycia dziizzyysss

ja tego nie neguję, że jesteście szczęśliwi i będziecie razem do końca swych dni. Nie mam zamiaru psuć Ci radości. Ale pomyśl, czy w razie rozstania, chciałabyś, by opowiadał o Tobie ? Co lubiłaś, czego nie ? Jakie miałaś swoje śmieszne przyzwyczajenia, jakie wady ? Ile razy i gdzie ?

O, i to co pisze Linda też prawda.

to prawda powinni sobie mówic to ułatwia On wie, Ona wie Jets jeden z elementów pomostu ich związku:) Ponadto ona więcej zrozumie np jakieś zachowanie itp Bo nic się z niczego nie bierze, z czegoś wynika A każda osoba miala wpływ na zycie, jesli bylismy z nią długo. Zatem odcinśeła się na tym człowieku własnie zachowaniem, słowem, czynem To prawda to moze pomoc zmieniac zwiazek na lepsze:)

Gość nigdy nic niewiadomo
a moze ten twoj chloptas nie powiedzial ci wszystkiego? niewiadomo, moze zaczail przed toba jakies male co nieco, nie wierze, ze takwszystko wypeplal

Gość Najlepiej to mieć kobiete
bez przeszłość

Gość aniaolek123456789
moj chlopak nie jest jakims tam chloptasiem ma 25 lat i jest pozadnym mezczyzna a co do tego czy wypeplal mi wszystko to jestem pewna bo nawet sam mi powiedzial ze czuje ulge ze juz mi powiedzial bo zle sie z tym czul!!!!i jestem mu za to wdzieczna -kochamy sie i bedziemy sie kochac bez niego nie wyobrazam sobie zycia!!!!pozrdawiam

Gość teraz tak mowisz

Gość aniaolek123456789
dlaczego tak sadzisz?

Gość aniaolek123456789
dlaczego sadzisz ze "teraz tak mowie?"

bo oni zakładają, ze związek sie skonczy albo.. ze bedzieci sobie wypominac a to nie tak własnie jak sie wie, to potem zwiazki sie lepiej ukladaja:)

Gość Ta ktoraa wie
No oczywiscie ze dobrze wiedziec cos o przeszlosci partnera . Moze nie wszystko , ale dobrze jest wiedziec. Moj mi sam opowiadal i opowiadal o bylych , zwlaszcza ostatniej z ktora mial sie pobrac (trudno sie dziwic) az wkoncu sie zdenerwowalam.. On wie natomiast niewiele o mnie , o bylych i to jest bardzo fajne moim zdaniem bo czasem dowie sie czegos o czym nie wiedzial.Jestem studnia w ktora on zaglada;) Wie tyle ile POWINIEN wiedziec.Jesli sam o cos zapyta to chetnie odpowiem ale nie jestem za "wieczorkami szczerosci". Tajemnice sa fajne o ile nie rania osoby z ktora sie jest. Kobieta powinna miec w sobie cos .. :)

Gość Brondynka
A ja zerwałam z facetem, który mi ciągle opowiadał o swojej poprzedniej dziewczynie, miałam dość, juz wiedziałam na co jest chora, jaki ma szalik, a nawet jaki ma... widok z okna... To straszne :)