Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna czy co

dlaczego podczas stosunku nie moge dostać orgazmu??!!

Polecane posty

Gość inna czy co

hey dziewczynki, moze Wy mi pomozecie,bo sama nie wiem co sie dzieje, juz z samego tematu wynika jaki mam problem, po prostu nie umiem szczytowac podczas stosunku, a jezeli szczytuje to baaaaardzoooo rzadko, nie wiem czy to zalezy od faceta czy co? gdy sie kocham zawsze mam dobre podejscie, lubie się kochac i sprawiac przyjemność partnerowi.muszę zaznaczyc ze on zawsze dochodzi juz po 5 minutach..aha, a czy z tym "szybkim"orgazmem u niego da sie coś zrobić?tzn zebysmy mogli sie kochac dluzej? zaznaczę ze mam juz dzidziusia i przed ciążą i teraz jest tak samo..nie wiem co jest grane,moze Wy mi pomozecie. czy ze mną jest coś nie tak? czy tak bedzie zawsze?:(

Gość inna czy co
na prawde nikt nie ma takiego problemu tylko ja??!! to chyba na serio jestem inna... ;) pomoże mi ktos? nie wiem, może zadałam niedorzeczne pytanie...

Gość ala1234
nie wiem jak to jest po ciazy ...... ja mialam podobny problem ale razem jakos popracowalismy teraz jest juz oki czasami to ja pierwsza szczytuje :)

Może Ty potrzebujesz więcej czasu na osiągnięcie orgazmu niż 5 minut... A jak jest z waszą grą wstępną?

Gość bossheeeeeeeeeeeeeeeee
orgazmu się nie DOSTAJE orgazm się OSIĄGA tyle :O

Gość Słoneczko1000
ja mam ten sam problem byłam w stałym zwiazku kochałam go na zabój i co w łóżku nigdy nie osiagnełam orgazmu. Ani teraz po zmnianie partnera gabarytów pozycji czasu i nic.!!!! nie wiem dlaczego tak jest poradzcie.

Gość al1234
najlepsza pozycja-na jezdzca ale tak bardziej na lezaco wtedy sa najwieksze stymulacje lechtaczki chyba ze same chcecie podczas stosunku albo poproscie faceta jak byscie kochali sie na boku od tylu zeby to robil

Gość ja mam tylko w jednej pozycji
niestety... ale nie jest zle.. staramy sie sobie z tym radzic

wiesz co duzo kobitek ktore nie osiagaja orgazmu - same sobie musza troszke pomoc :) jak bedziecie sie kochac wybierzcie taka pozycje (najlepsza na pieska) zebys sama mogla sie dotykac :) (w czasie sexu) Ty znasz swoj organizm najbardziej i wiesz w jaki sposob trzeba Ciebie dotykac :) (i gdzie) zobaczysz to napewno pomoze :) z czasem naucz tago samego partnera :) (dotykania Ciebie w czasie sexu w taki sposob jaki lubisz) moze to dziwne ale czasami tak jest ze partner mysli ze umie to robic a tak naprawde to nam zabardzo nie sprawia przyjemnosci - takiej jakbysmy sie same dotykaly :) co do partnera - wiesz co nie wiem co zrobic zeby dluzej ''wytrwal'' ale chyba nic na to nie poradzisz

wibrator to tez bardzo dobry pomysl :) niech Cie partner nim ''zabawia'' a Ty do tego sama jeszcze sobie pomoz :)

ja w kazdej i za kazdym razem ale wtedy sama sie dotykam albo robi to moj partner - ale szczerze to wole sama :)

mi samej nic się nie dzieje... tylko facet może wywołać u mnie podniecenie, jestem zależna więc od niego :D trzeba być nakręconym i wyluzowanym, żeby mieć orgazm całuję stópki Panu Bogu - miałam za 3 razem orgazm i z 1 moim partnerem do dziś - nieważne, że tylko na jeźdźca - ważne, że w ogóle mam!! ale on mnie bardzo podnieca, nie zastanawiałam się nad orgazmem... sam przyszedł... powodzenia 🌼

dokladnie to wszystko jest w naszych glowach :) trzeba podejsc do wszystkiego na luzie :)

Kolezanko jest wiele kobiet ktore nie szczytuja podczas stosunku bo nie maja (lub rzadko) orgazmu pochwowego. A czy gra wstepna jest dla ciebie ...satysfakcujaca?

Gość gość
Ja nigdy nie dostałam orgazmu poprostu chyba jest cos zeman nie tak:(((

Gość aajdhd
ja osiagam orgazm podczas pozycji od tyłu ... moj faccet podczas stosunku martwi sie czy ja tez go osiągam,czy też nie jeśli nie za 1 razem dostane to stara sie za drugim i jest mi bardzo dobrze. szczerze mowiac i tak pozycja od tyłu mnie boli ale to frajda jak nic ;p

Gość zawiedziona22
dziewczyny chyba 90% z nas ma ten problem.... jestem z narzeczonym juz 6 lat i niedostalam niestety orgazmu dopochwowego... tylko łechtaczkowy, narzeczony bardzo nad tym ubolewa, robi wszystko aby mi sprawić dobrze, jednak to nie wystarczy, złości się, ze nie moge dostac, ale rozumie, wszystkie pozycje jakie mogę byc (prawie wszystkie) były zastosowane. Podczas seksu przychodzi podniecenie z reszta bardZo silne, nie myślę o tym czy dojdę czy nie, wzajemnie sie podniecamy,piescimy, wchodzą w gre paluszki, jezyk itd. przeciez o to chodzi prawda? nie rozumiem czemu tak jest... bardzo mnie to złości i chciałabym aby ten mój "błąd" się jakos naprawił :( pomocy ? czekam na odpowiedz, każda napewno pomoże....... ;/

Gość gość
Jakiej uzywasz antykoncepcji przez tyle lat?

Gość gość
Uf, nie jestem sama.. Otoz ja orgazm pochwowy mialam moze z 5 razy i to na poczatku naszego zycia seksualnego (a trwa to poltora roku). Orgazmu dostaje tylko w pozycji kiedy siedze mu na kolanach i ocieram sie o czlonek(oboje jestesmy wtedy w spodniach). Takze porazka totalna, narzeczony zlosci sie, ze nigdy nie moge dojsc podczas seksu, szuka w sobie winy. Moze cos poradzicie?

Gość gość
Za duze luzy w c***e