Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka88

BABYDREAM Z ROSSMANA KTÓRY NIE ZATYKA PORÓW??

Polecane posty

Gość lalka88

mam pytanie który z kremow nie zatyka porow ten do twarzy u ciala i cze ten tylko do twarzy(zartcreme) czy oba nie zatykaja?? i wogole co sadzicie o tym kremie??

Gość Iza..
jest fajny.Przeczytalam o nim na tym forum i kupilam za namowa dziewczyn.jestem zadowolona.Jednak ostatnio slyszalam w programie o kosmetykach i zdrowiu, ze kremy dla dzieci maja byc dla dzieci,dla nastolatek-wlasniedla 18,19 latek, kremy do cery dojrzalej dla takiej wlasnie cery i tak dalej.Stosujac kremy dla dzieci podobno niepotrzebnie rozciagamy skore podczas ich stosowania nie dajc skorze potrzebnych jej skladnikow.A potrzeby skory tak samo jak calego naszego organizmu sa inne w kazdym wieku.Ja stosuje od czasu do czasu kremy dla dzieci, szczegolnie lubie wlasnie ten i nivea, jednak chyba zaczne czesciej uzywac tych przeznaczonych dla mojego wieku.

Gość lalka88
dzieki:) ale chodzi mi o to czy nie zatykaja one porow??

Gość lalka88
up up to dla mnie wazne:)

Gość Iza..
Nie.Jest lekki, mimo, ze mam tluste skore, nadaje tak jakby efekt lekko matowy.Jest tani,jezeli nie bedzie Ci pasowal, najwyzej zuzyjesz do ciala.Mysle, ze powinnas byc zadowolona:)

Gość do iza
ogladałas tvn style:) Ale zauwaz, ze one nie mówiły o tym, ze np w tym kremie nie ma chemii, a w innych dorosłych jest bomba chemiczna....

Gość lalka88
moze ktos jeszcze uzywał???

Gość lepiek kupcie kremik HIPP
albo oliwke z tej serii! sa dostepna w rossmannie! polecam! oczywsicie ze jak sie ma cere tradzikowa to mozna stosowac kremy i mydelka dla dzieci. ona maja wiele cennych skladnikow i zadnej chemii. polecam ,sama stosuje i moja twarz jest w duzo lepszym stanie niz jak stosowalam inne kremy np garniera czy jakies kremy pichtowe :)

Kupiłam dziś ten krem po przeczytaniu na forum wypowiedzi innych dziewczyn..............REWELACJA!!!!! Oczywiście pomyślalam sobie"jak to krem dla dzieci ma mi zmatowić cerę i usunąć z niej drobne pryszcze....no nie przekonam się dopóki nie spróbuję" No i spróbowałam.........jejciu jaką miałam po 1 wszej aplikacji cudowną buzię!! Jak po najlepszym pudrze, delikatną i MATOWĄ!!! Szok!!! Ale spokojnie, zobaczymy co się będzie działo dalej, tak np. za tydzień:) Jednak uważam że krem jest super-i po co ja wydawałam tyle kasy na kremy z wyższej półki :P??

pisałam o nim chyba wczoraj na jakimś topiku ;) ja używam pół roku i w ogóle nie zapycha porów, a dodatkowo trochę matowi. wg mnie świetny produkt :)

Gość jestem dojrzala a krem mi nie
sluzy:(