Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......ona........

Niewieży że jest ojcem, pomocy!

Polecane posty

Gość kocica_16tc
jak się znajdziecie w sądzie, i po sądach zaczniecie się tłuc, to już miedzy wami nie będzie dobrze :O wątpię żeby się z tobą wtedy dogadał :O raczej staraj się załatwic tą sprawę polubownie (złożcie się, wiem że to bad. jest drogie :O ale przynajmnej tak mocno tego nie odczujecie po kieszeni :O), chyba ze nie chcesz już z nim być, no to do sądu :(

Jej sprawa jak sie \"prowadza\" Nie pytała Was o ocene Jej osoby -!! troche ogłady KOBIETY ( ? ) Bez testów sie nie obejdzie - musisz je przeprowadzic ...inaczej zawsze bedzie to miedzy wami \"stało\"i powracało niczym bumerang przy 1 lepszej kłótni ....

Gość kocica_16tc
najpierw go oszukiwalas i nie wiedzialas czy kochasz, teraz zaszlas w ciaze i juz wiesz ze jednak kochasz jego a nie tamtego, z którym go puscilas kantem?

kocica_16tc no i co z tego ? dziewczyno czego TY oczekujesz -spowiedzi ? nie Tobie oceniac - rozumiesz ?

żałosne są tu co niektore wypowiedzi,krytykujecie autorke,a sami jestescie niewiele warci...dziewczyna prosi o rade a Wy na nią naskakujecie i to w tak obrzydliwy sposób żal mi Was,najlepiej jest własnie innych krytykowac i oceniac a u siebie żadnych wad i błędów życiowych nie widziec....

no kurcze aż mnie nosi jak czytam takie posty,czy to nasze społeczeństwo naprawde tak nisko upadło?nie maja za grosz wspólczucia dla innych ani zrozumienia to naprawdę przykre

Gość nóż mi się w kieszeni otwiera
jak słyszę opinie typu "zaczynałaś znajomość od pieprzenia się ". Przepraszam bardzo ale sama z sobą tego nie robiła on chyba zaczynał od tego samego i chyba wie z kąd sie biorą dzieci skoro wiedział gdzie wkładać. Nie warto walczyć o związek w którym jest od początku brak zaufania i to jeszcze w takiej kwestii.

Gość anastazja ma pewnie
każde dziecko z innym facetem, dlatego tak broni autorki.... o taaak, znamy te numery, wkręcanie nieswiadomego faceta w ojcostwo, udawanie cnotki, a za uszami brudu tyle, że zeskrobywac można!

Gość nóż mi się w kieszeni otwiera
najwięcej do powiedzenia mają ci co mają najwięcej na sumieniu pierwsze się puszczały a teraz robią z siebie wielkie matrony pilnujcie swoich dup a nie czyjejś dziewczyna chce się poradzić a nie słuchać waszych filozofii na temat cnoty Do autorki- co się stało to się nie odstania, może uda ci się jakoś zdobyć pieniądze, może poproś kogoś Nawet jeśli macie nie być razem to dla własnej satysfakcji

Gość mycha18
pogoń tego faceta!! nie jest wart zachodu,zajmij sie dzieckiem a drania sie pozbądz widziały gały co brały skoro on teraz nie potrafi ci zaufac to co bedzie potem?

anastazja ma pewnie _ Boze jakie TY dno reprezentujesz....wstydze sie za takich ludzi :(

Gość wielu ludzi z kafe
wstydziłoby się zapewne reprezentując twój poziom, A_cha - łatwo wyciągnąc takie wnioski czytając słuszną krytykę pod twoim adresem

Gość .......ona........
Dziękuję Wam za wypowiedzi w mojej "obronie"! Myślicie ze jestem głupia i że wrobiłam Go w to że jest ojcem,mam to gdzieś! będę walczyć o ten związek bo wbrew wszystkiemu wiem że on nas kocha i jak już zrobię te badania będzie dobrze między nami! Mam taką nadzieję!