Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zabka 21

Kochane mamusie i kobietki spodziewajace sie dzidzi...prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość mala zabka 21

Kochane bradzo prosze o jakas rade bo troszke zaczynam sie martwic ...:( Zaczne moze od tego ze moje miesiaczki sa nieregularne,cykle maja 32-34 dni,czasami i 28-29 naprawde roznie,dlatego nigdy nie wiem kiedy mam dni plodne a kiedy nie a o jajeczkowaniu juz nie wspomne...19 i 20 dnia cyklu kochalam sie z chlopakiem do konca...wczesniej tez ale juz nie do srodka (stosunek przerywany) i tak mniej wiecej od 18-19 d.c.zaczely bolec mnie piersi a 20 d.c.zaczal bardzo bolec mnie jajnik tzn kluc i to trwalo ok 3 dni taki mocniejszy bol a teraz juz jest ten bol slabszy...a do okresu jeszcze ok 2 tyg...oprocz tego czasami troszke mnie muli po posilku,jak uklekne a potem wstane to w glowie mi sie strasznie kreci i mam mroczki przed oczami i duzo bialego gestego sluzu...i cipcia taka fioletowa :( Dlatego troszke sie martwie :( Bo to dla mnie raczej nie najlepszy moment na dzidzie :( Co o tym mysliscie kochane ?

Gość sorry ale jeżeli
to nienajlepszy moment na dziecko to czemu kochałaś się bez zabezpieczenia? Normalnie nigdy tego nie zrozumię. Tutaj nikt Tobie nie pomoże, w terminie miesiączki zrób test, a po jakiś 2 tygodniach idź do lekarza. Będziesz miała pewność. Życzę żebyś nie była w ciąży jeżeli tego nie chcesz, ale zabezpieczaj się kobieto!!!!!

Gość mala zabka 21
jezeli bedzie dzidzia to bede sie cieszyc i moj chlopak tez :) tylko chodzi o sprawy bardziej finansowe,on tylko pracuje ja nie bo jeszcze sie ucze i nie mieszkamy razem ...

zaczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrób test, bo to wcale nie musi być ciąża :) wiesz, ja mam takie mroczki przy podwyższonej prolaktynie, która spowodowała u mnie obrzęk tarcz wzrokowych, neuropatię, jak to nazywaja lekarze - nic przyjemnego, gdy wstaję, to praktycznie nic nie widzę, ide po omacku jakiś czas

Gość mala zabka 21
mam jakies dziwne przeczucie.....

Gość mala zabka 21
a ostatnio snilo mi sie ze mam dzidziusia z moim chlopakiem ..synka ...i tak go strasznie przytulalam i calowalam...

Gość mala zabka 21
dziewczyny co o tym myslicie ? :( czy to moze byc dzidzia ??

Gość Maja bb
Hmmm....no tak moja droga, piszesz że to nie najlepszy moment na dzidzię, ale to chyba już się stało ;) Jestem w 12 tyg ciąży i objawy u mnie były bardzo podobne ;) do Twojego samopoczucia, więc chyba można złożyć Ci gratulacje. :):):):)

Gość mala zabka 21
maja, kochana a powiedz jakie Ty mialas objawy jeszcze ??

Gość mala zabka 21
bo ja jeszcze stalam sie strasznie drazliwa ..raz sie smieje a innym razem placze..:(

Gość mala zabka 21
a do tego czasami mnie dziewnie niedobrez po czyms jak zjem..takie dziewne uczucie..:( a do tego ciagle odbijanie sie ...i zgaga...

Gość Maja bb
To wszystko co napisałaś plus jeszcze uczucie senności 24 godziny na dobę. Generalnie samopoczucie zupełnie inne od zwyczajnego cyklu.

Gość mala zabka 21
ale tak mialas jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki ? czy juz po ??

Gość Maja bb
Objawy praktycznie książkowe jak to mówi mój lekarz ;) No ale nie będę Cię stresować. Tak na wszelki wypadek zadbaj o siebie. Więcej wypoczywaj i starannie się odżywiaj.

Gość mala zabka 21
chodzi mi o ta sennosc..

Gość mały krzak D
na 100% ciąża, sen na to wskazuje :D

Gość Maja bb
Takie objawy miałam przed spodziewaną miesiączką. A robienie testu ciażowego w tym momencie nie ma sensu. Za wcześnie.

Gość mala zabka 21
maja prosze odezwij sie :( a nigdy mi sie nic takiego nie snilo...tylko pare dni temu ze mam z chlopakiem dzidzie...:)

Gość mala zabka 21
wlasnie wiem ze za wczesnie na test...:( a do okresu jeszcze sporo czasu...

Gość Maja bb
Poprawie się ....... takie objawy mialam zaraz na początku ciąży przed miesiączką która nie pojawiła się....... i dodam że jest to najpiękniejszy etap mojego życia :)

Gość Maja bb
Zawsze możesz spróbować zrobić test z krwi u lekarza. Powinien być bardziej wiarygodny na tym etapie.

Gość mala zabka 21
nie musialas kochana sie poprawiac :) juz Cie przeczytalam :)

Gość mala zabka 21
maja a czy Ty juz czulas ze to bedzie dzidzia ?? czy dopiero jak zrobilas test ??

Gość Maja bb
Jeśłi moge zapytać ile to dni od ostatniego razu?? Nie musisz odpowiadać jeśli naruszam Twoją prywatność.

Gość Maja bb
szczerze to nieczułąm, że to będzie dzidzia.... myślałam ze poprostu jestem osłabiona.

Gość mala zabka 21
ostatni raz byl w niedziele (do konca),w sobote tez do konca,i pare dni wczesniej tez ale to juz stosunek przerywany....

mala zabka 21_ Skoro Ci sie sniła dzidzia to napewno znak - ze jestes w ciazy :) (to 1-en z objawów w niektóych przypadkach ) ;) dla Ciebie 🌻 mamusiu :D;)

Gość Maja bb
No to zdecydowanie za wcześnie na jakikolwiek test. Ale ja dokładnie kilka dni po stosunku miałam te objawy.

Gość eeee ...
nie panikuj, nie tak łatwo zajść, a w twoim przypadku pewnie tak się nie stanie, ale jak nie chcesz dzidiz, to lepiej się zabezpiecz, ale tym razem nie zjadizesz, objawy masz jak przed okresem, a psycha może płatać figle, bo tak na parwde, to prze okresem i w początkowej fazie ciaży, objawy sa bardzo podobne.. Zaraz dostaniesz okres i panika się skończy, tylko nasępnym razem kup gumki, to nie takie strasznie :)

Gość mala zabka 21
maja-->>bardzo dziekuje za pomoc :) nie wiem czy to dzidzia czy nie...ale te objawy sa bardzo dziwne....a Ty kochaniutka po ilu dniach milas te objawy ? i czy wiedzials juz ze z tego bedzie dzidzia ??