Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to bylo juz ze 100 razy

ALE JAKI MACIE STOSUNEK DO ZNAJOMOSCI Z INTERNETU

Polecane posty

Gość czyli szanse sa to biore sie
do dziela;):P

Gość kjwqhekqwjeh
a ja ci powiem tak: poznalam kiedys faceta... okazalo sie ze nagle to moja druga polowka... rozmowy przez 4 lata dzien w dzien, te same mysli itp. rozu=umiecie co to dzien w dzien?? po 3 godziny, listy, smsy... wkoncu spotkalismy sie... pojechalam i co?? okazalo sie ze nawet rozmqwiac nie umielismy ze sobą. ja czulam zazenowanie i ogromny wysilek jaki musialam wlozyc w rozmowe. on zachowywal sie jak palant, nie dopuszczal do slowa bo wszystko wysmiewal. nie mowie juz o nocy ktora musialam u niego spedzic. to co czulam bedac u siebie do niego nagle zamienilo sie w obrzydzenie. totalna porazka. nie polecam takie sposobu na poznawanie facetow. meza poznalam w tradycyny sposob - normalnie :) rozmawiajac z nim przebywajac i widzac jaki jest na codzien. widzac wady i zalety...

Gość z netuuuuuuu
faceci to jacyś porąbańcy: jeden niedomyty, drugi przyszedł ubrany na czerwono, za innego musiałam zapłacić piwo,jeszcze inny po prostu głupi. Dość!

Gość jaśmina_28
..a ja poznałam w necie.... znalazł mnie..... i napisał.... szybko się spotkaliśmy (chyba po trzech rozmowach na gg).... był pierwszym facetem z netu z którym sie umówiłam, bo generalnie sceptycznie podchodze do takich znajomości.... ale...jak widac trzeba spróbowac... spotykamy sie do tej pory i jest cudownie... a może byc jeszcze cudowniej..... czyzby druga połowa??

A ja poznałam swojego faceta w nietypowy sposób: Koleżanka podała mi jego nr GG, a jemu mój, pisaliśmy do siebie kilka dni, również rozmawialiśmy na skypie, po sześciu dniach spotkaliśmy się i od 19 miesięcy jesteśmy parą. Jestem za szybkim spotkaniem się w realu. Pisać można wiele, ale feromonów nie poczuje się przez kable :D

każdy jest inny, są 4 rodzaje ludzi I dlatego jeden mówi aby spotkać się od razu a drugi właśnie będzie pisał mówił wierszem czuł motyle i feromony i zakocha się własnie ale cynicy i inni będą mowic co ty jakby byli Nim:) to z zazdrosci

Gość Kochany Urwisku
trzeba miec duszę, romantyzm wiele by pisać:)

Gość Kochany Urwisku
Mój jest:) I własnie miał fajny styl te 2jne bluzki;) fajnie:) Albo bródka i zfilcowane włoski;)

Jak można poczuć feromony przez internet? Chyba nie wiesz, o czym mówisz. Czy wiesz, co to są feromony? Może wyjaśnij, proszę. Co to są feromony???????

Gość Kochany Urwisku
feromony ludzie kojarzą tylko z ciałem ale tylko ten wie, co doznał tego, ze są takie feromony jak dusyz:) A co powiesz na to, ze sni ci sie, ze płacze a potem jak sie poznajecie okazuje sie ze wtedy miał ciezki okres w zyciu.. sa rzeczy, które nie snia sie nawet filozofom;) feromony duszy, ze własnie piszac wchodzisz w głebie człowieka, jego mało tego mowiac z nim albo to, co on mowi. Zawsze zwracałam uwage na to co mowi i kiedy i jak. pamietam do dzis: za mało tańca za dużo sexu, do piosenki , która ktos spiewał a ktora miała symbol taniec =bycie ze sobą

Podaję za Wikipedią Feromony to substancje semiochemiczne należące do grupy infochemicznej. Przeważająca grupa feromonów to skomplikowane mieszaniny wielu różnych substancji chemicznych, często z jednym dominującym składnikiem. Rzadziej są to jednoskładnikowe związki chemiczne. Produkowane są przez zwierzęta i rośliny, służą do komunikacji żywych organizmów, o różnym stopniu rozwoju ewolucyjnego; czasem regulują bardzo złożone procesy. Istnienie feromonów jest dobrze udowodnione w przypadku owadów. W społecznościach owadów służą m.in do organizacji życia społecznego, u zwierząt nie tworzących społeczności służą do odnajdywania się osobników tego samego gatunku. Na przykład, feromony ćmy pawicy są dla osobnika przeciwnej płci zauważalne z odległości 3 km, co więcej, są silnym afrodyzjakiem. Ponawiam pytanie, jak można poczuć feromony przez internet????? Może wy nie wiecie o czym mówicie?????

Gość Kochany Urwisku
mówisz o feromonach ciała są feromony duszy zapewniam

Gdzie mam szukać \"feromonów duszy\"? Na Wikipedii nie znalazłam. Gdzie o tym mogę poczytać?

Gość Kochany Urwisku
aby o tym poczytac ktos kto to przezył musi o tym napisac proste kiedys tez wszedzie pisano, ze ziemia jets plaska znalazł sie jeden co na Pincie Ninie i Santa Marii wyjechał w swiat by dowiesc ze ziemia jets kulą:) i teraz wszedzie o tym pisza, ze kula nie plaska jest:) to samo z fermonami duszym ja przezyłam wiec wiem:)

Można się załamać, czytając takie bzdury. Jak to, feromony duszy zna ten, kto to przeżył? Czyli czynnik chemiczny można poczuć, czytając tekst???????? Kobito! Jak to działa?

Gość Motylku wyluzuj
;) Myślę, że doskonale wiesz, o co chodzi urwiskowi, więc przestań się czepiać :P

Ja uwazam ze takie zwiazki kiedy dwoje ludzi poznaje sie przez internet maja szanse moze nie zawsze koncza sie stalym zwiazkiem ale warto sprobowac. Ja tak poznalam swojego faceta i jestesmy ze soba juz rok :) i nie zapowiada sie na jakis koniec a wrecz przeciwnie :):)

Gość Kochany Urwisku
24.01] 20:59 właśnie:P wie wie:) a związki tam gdzie jest dusza i ciało połączone są najtrwalsze:) jak u mnie:)

Po prostu uważam, że należy z większą starannością używać wyrazów. Feromony, to feromony, a związki duszy, to już z innej beczki :D Sorki, może się trochę nastroszyłam..

Gość Motylku wyluzuj
A więc urwisek użyła tzw. metafory, Motylku ;) Użyła określenia feromony duszy, by oddać że istnieje to "coś" co przyciaga do siebie dwie dusze i sprawia, że one współgrają. Jeszcze chcesz się czepić, czy już policzyłaś do dziesięciu? ;) Pozdrawiam.

Czepić już się nie chcę. Wyrobiłam na dzisiaj swą normę :D A tak na poważnie. Niektórzy faceci potrafią pięknie pisać na różnych forach czy stronach Sympatii. Okazuje się potem, że są byłymi alkoholikami, opuszczonymi przez rodziny. Pięknie piszą, tak pięknie, że niektóre dziewczyny odczuwają to jako...... nazwijmy to ........ feromonami duszy :D:D:DNa internecie trudno poczuć prawdziwe feromony. Najlepiej poznać kogoś w realu, a nie przeciągać rozmowy w internecie. Ludzie lubią konfabulować.

Gość kjwqhekqwjeh
nie wiecie o czym mowicie.. myslicie ze "pogadanie" o byle czym czy nawet ... o waznych sprawach sprawia ze ten ktos staje sie nagle jakims IDEAŁEM?? to wy sobie wyobrazacie ze on nim jest... malo jest przypadkow znam takie rowniez ze ludzie na necie sie poznaja i w relau sie zakochuja i sie okazuje ze sa wlasnie tacy jacy sobie wyobrazali... wiem bo to wlasnie przezylam, i gadanie o kims kogo sie nie zna ze go znam bo rozmawiam z nim tyle i tyle lat juz.. to wszystko jest gowno warte... na intwernecie to mozna poszukac znajomosci ale plytkiej, informacji potrzebnej do pracy i rozrywki... a milosci trzeba szukac realnie a nie z glowa w chmurach...

Gość JUPIKKKKKKKKKKK

Gość WELL WELL WELL
NASZEJ WYSZCZEKAJEN EX DZIEWICY SIĘ UDAŁO. GRATULUJĘ JUŻ TU BYŁEJ ONEJ 🌻. :). Super !

Gość awa_
wiec poradzcie tez bym chcial wiedziec

Gość powiedz to
"na intwernecie to mozna poszukac znajomosci ale plytkiej, informacji potrzebnej do pracy i rozrywki... a milosci trzeba szukac realnie a nie z glowa w chmurach..." Powiedz to tym, którzy w necie znaleźli swoją miłość życia (np. mnie) :)

Gość chcialabym cos zminic
a internet moz mi w tym pomoze :):P:classic_cool: