Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to bylo juz ze 100 razy

ALE JAKI MACIE STOSUNEK DO ZNAJOMOSCI Z INTERNETU

Polecane posty

Gość jupppppppppppikuuuuuuuuś

Gość niuniusia
wczoraj oglądałam "samotność" w sieci i musze powiedzieć, że historia godna pozazdroszczenia, ale realnie myślę, nigdy się nie zdarzy.. cóż takie życie, to co sobie wyobrażamy nie zawsze( a zazwyczaj) nigdy nie pokrywa się z realem ( chodzi mi oczywiście o poznawanie swojej drógiej połówki przez Internet)

Ale tak jest ze wszystkim w zyciu,a jak ktos nie ma szczescia to idealnie pasuje do tej sytuacji powiedzenie, ze w murowanym kosciele belka spadnie Ci na glowe...Jak masz nie znalesc milosci to i w realu jej sie nie znajdzie...

Gość Słoneczko 1000
Wiecie co przezyłam cos takiego i dlatego jak czytałam ta ksiazke to wyłam jak wariatka. U mnie tez nie było happy endu niestety

Gość dade5
ja poznałam fantastycznego chłopaka przez internet. spotkaliśmy się dwa razy, było pięknie. Aż raz spotkaliśmy przypadkiem moją przyjaciółkę, też z nią czasem pisaliśmy przez internet. Okazało się, że oni podobają się sobie na wzajem... i zostałam sama... Najgorsze jest to, że ja jej wszystko o nim mówiłam, opowiedziałam, że mi się strasznie podoba itp itd. Strasznie mi teraz przykro, nie mam ani faceta ani przyjaciółki teraz...

Gość mnie sie udało
ja poznałam moja miłość w necie, jednego dnia rozmawialiśmy, nastepnego spotkaliśmy sie i tak jesteśmy ze soba do dzisiaj, szczęśliwi bardzo :)

klikam z facetem od 4 miesięcy,Wydaje się bratnią duszą,mam go zobaczyć w realu we wtorek .Jak myślicie .będzie zachwyt czy rozczarowanie?

Gość 8888s
raczej rozczarowanie,zazwyczaj jedna ze stron się wycofuje ze znajomości

Gość dade5
cieszę się, że komuś się udało. Ja się zakochałam, on niestety nie... Po 4 miesiącach? są szansę, pewnie ;) Wymieńcie się wcześniej zdjęciami, żeby nie było rozczarowań ;)

Gość ferfrefr
hej! Ja klikam z facetem od 3 miesiecy...mamy kilka a moze nawet kilkanascie swoich fotek...Jestem ciekawa jak to w realu bedzie...mam nadzieje ze adna ze stron sie nie rozczaruje:(

Gość Słoneczko 1000
my klikamy od trzech miesiecy. były zdjecia i moje rozczarowanie na poczatku ale potem stwierdziłam ze to superfacet teraz cos sie popsuło sama nie wiem co. chociaz wczoraj napisał teskniłaś??? i jak tu skonczyc to wszystko :(

Gość a co ci........
Zdjęcia, to faceci mają nieaktualneeeeeeeeeee!!!!!!!!! Rozczarowałam się kilka razy. Albo robi sobie taki fotkę przy BMW a Wy się na to łapiecie.Albo ma piękna czuprynę a w realu łysy, albo super ujęcie twarzy- pół Polski szaleje a w realu siwy i krzywy lub kulawy.Ale nie napisze o tym w opisie.! Albo....... siedzi na randkach już 5 lat i zalicza! Popatrzcie na nr klienta/ czy stary czy niedawno się zapisał to ważne/. NIGDY .

Gość podniescieeeeeeee
I co nikt?

Gość _enter__
a mi znajomy z netu po 2 tygodniach znajomosci gg czasami telefon wczoraj sie oswiadczyl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiedzialam ze jest wariat i sie obrazil teraz pisze ze nie ale ja wiem swje :(

Gość Gizzelle
do enter mojej znajomej Uli facet oswiadczył sie po 2 mies a widzieli sie 4 razy przyjela oswiadczyny i sa do dzis 5 lat po slubie a 6,5 razem:)

Gość nadjas
słoneczko100-> bylas rozczarowana tym jak wyglada? pytam bo ja sama nie wiem co robic . Rozmawiam z nim prawie miesiac i jest to swietny , czuly facet tylko ze jeszcze zdjecia nie widzialam . Prawdopodbnie na dniach zobacze to jego zdjecie ale cos mi sie wydaje ze nie podoba sie sam sobie :( boje sie ze mnie tez nie przypadnie do gustu i co wtedy mam skreslic ta znajomosc?

Gość izabel1
enter -> a jak mialas zaregowac? przeciez znasz go tylko 2 tyg co on sobie wyobrazal? ja mialam ta sama sytuacje . Klikalam z facetem jakies 13 dni i nie byly to dlugie rozmowy bo musial pracowac. Wiem tylko ze fajnie sie do mnie zwracal i to mi sie spodobalo . Niedawno wyslalam mu swoja fotke i kiedy ja zobaczyl zapytal czy chce go za meza? ja poczulam sie zmieszona i zaczelam pisac o czyms innym . On napisal ze bedzie czekal na odpowiedz . Widzial ze sie motam i chyba dal sobie spokoj bo juz wczoraj nie napisal :/

Gość _enter__
co zabawne on ma moje zdjecie a ja jego nie wiec nawet nie wiem jak wyglada pewnie bede na maxa rozczarowana ale co tam nie bede zolza jak zwykle i dam mu jakas szanse dodam ze mieszka ponad 300km ode mni weic predko sie pewnie nie spotkamy chyba ze ktoros pojedzie do drugiego postanowila msobie w tym roku ze prawie kazdy facet bedzie miec u mnie jakies szanse ze nie bede taka wybredna jak zwykle ;)

Gość nadjas
enter-> ale dasz mu szanse po zobaczeniu zdjecia czy jeszcze przed czy wogole zamierzasz spotykac sie z nim na zywca w ciemno? ja poznalam super super faceta ale cos czuje ze wyglad nie teges bo boi sie okazac mi fotke ale przycisnelam go i chyba dzisiaj ja zobacze. Boje sie tylko, ze nie spodoba mi sie , a my juz sobie tak fajnie rozmawiamy jak para:/

Gość tamiska33
Ja niestety nie jestem tak optymistycznia nastawiona do tego urzadzenia jakim jest gg. Rzowaliło to moje małżenstwo i małzenstwo mojej przyjaciółki,kobiety sa podłe i bezwzględne.

Gość Gizzelle ta od nous sommes..
enter musicie sie spotkac;) on przyjedzie to ciebie zobacz ile okazji urodiznki, walnetynki, urodzinki potem dzien kobiet zycie jak w bajce:) pewnie ze daj mu szanse:):):)

Gość _enter__
postaram sie mu dac szanse zobaczy sie ;):)😍

Gość Słoneczko 1000
Do nadjas tak rozczarowało mnie zdjecie. Miałam ostatnio dwóch bardzo przystojnych facetów. Ale co z tego jak to sie mówi z ładnego pieca chleba nie bedzie. Ten jest nornalmy ale jaki ma charakter:)

Gość nadjas
Giselle -> a co powiesz o mojej sytuacji?

Gość nadjas
No wlasnie Sloneczko ja mam taka sama sytacje . Ma wspanialy charakter, a nie wiem jak wyglada ale obawiam sie ze to nie moj typ . Czyli jestem juz nastawiona na to najgorsze:( Nie wiem jak sie zachowac po objerzeniu zdjecia

Gość _enter__
mi sie wydaje jakos ze moj internetowy amanta;)jest przy kosci nie wiem czemu :P

Gość Słoneczko 1000
kurcze troche mi było niezrecznie ale pocieszałam sie ze to tylko zdjecie. Ja tez nie na wszystkich wychodze fajnie. Drugie juz było znacznie lepsze

Gość Słoneczko 1000
ale gdy do mnie zadzwonił hipnoza jegogłos rozwiazał cała sytuacje. poprostu zajebisty

Gość Gizzelle ta od nous sommes..
Ze masz fajnego wrazliwego faceta własnie juz gadacie jako para:) a on biedny sie zamartwia glupotami:) na focie sie rosznie wyglada a jak on jakby nie bardzo siebie uwaza za super z wygladu to zle. Musisz sie z nim spotkac i wybic mu to myslenie z glowy:)

Gość nadjas
Gizelle dzieki tylko wiesz jesli facet mowi cos na temat swojego wyglada , ze jest beznadziejny to musi cos w tym byc . Boje sie tylko , ze mnie faktycznie nie przypadnie do gustu , a chcialabym zeby mnie pociagal wtedy bylaby to juz bajka ale wiem ze nie mozna miec wszystkiego:(