Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dostałyście paranoi z tymi Julkami i Oliwkami!!! Nie ma innych imion?

Polecane posty

Gość błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:O:O:O:O:O Te imiona kompletnie już straciły swój urok przez to, ze stały się tak pospolite...

Gość tak samo jak z
aniami i kasiami kiedes

Gość popieram autorkę
rzygać się chce, w warszawskiej wyborczej podali, że 12 Julek przyszło na świat!!!

Gość ripli
Ja nie rozumiem z kolei Waszego oburzenia. Co za róznica ile Julek przyszło na swiat. Skoro wybór imion jest jak mi sie wydaje sprawa indywidualna to niech kazdy rodzic nadaje takie imie jakie mu sie podoba. Nie wiem czy mozna nazwac to podazaniem za moda danego imienia czy tez zwyczajną checia nadanie tego imienia pomimo tego iz wiadomo ze jest juz popularne, bo po prostu od zawsze nam sie podobało. A czy przypadkiem nie drazni Was to ze dzieci pomimo tych samych imion nosze rózne nazwiska? Wyobrazcie jak moglibyscie zionac jadem jakby sie okazało ze wsród tych 12 Julej , trzy z nich noszą nazwisko : Kowalskie. Ile wtedy mona byłoby załozyc paranoicznych topiców ....

Gość landrrryna
A czemu "dostałyście" ? Sądziesz, że wszystkie kobiety na forum nazywaja tak swoje dzieci? :D Skąd ta zbiorówka?

Gość landrrryna
niektórzy dostają torsji z byle powodu :( :D

Ech,ta moda minie jak inne. Mysle,ze to lepiej niz Izaury,hihihihi. Ja nie moglam znalezc imon dla chlopakow. Przy drugim dziecku tez myslalam,ze tez takich mion nie jest duza az pewnego dnia znalazlam sie w pomieszczeniu gdzie byl 3!!!! Benkow.Hm....... Ale 12 Julek to przesada!!!!

Bez przesady:) Julia to bardzo ładne imię i w grupie zerówkowej jest tylko jedna,moja córeczka Juleczka. Jest 12dziewczynek i żadne imię się nie powtarza.

Jak byłam dzieckiem, to pełno wokół mnie było Kryś , Lucynek i Helenek. Czy ktoś jezcze daje dziecku na imię Krystyna lub Lucyna? Chyba juz nie....moda minęła.

Gość jakie
wrażliwe panny, a to rzygajcie w dupie ma was mama każdej julki i olivi

Wątpię, żeby podążanie za modą było powodem nazywania córeczki Julią. Myślę, że to piękne imię, które podoba się wielu osobom. Uważam, że Julek i Nikolek jest ostatnio zdecydowanie za dużo, ale w końcu rodzice mają prawo nazywać swoje dzieci, tak jak mają na to ochotę.

Gość podnosimmy
no to orginalny za to jest michał wisniewski:P

Gość podnosimmy
jak ma na imie to jego 3cie dziecko? bo naprawde ciezko zapamietac

Gość nienawidze tych imion

Gość mnie się podobaa
Patrycja :)