Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale pytanie glupie

MAM 24 LATA..wzrost 170 cm i wage 60 kilogramow..czy wg was to dobra waga?

Polecane posty

Gość ale pytanie glupie

czy powinnam utyć jeszcze? dzis bylam u gina znowu bo po ciązy mam kontrole i ona zawsze mierzy i wazy pacjentki (prywatna klinika) i mowi do mnie ze mama za duzo lat zeby tak malo ważyć ..ja wymiekłam normalnie.. co jest nie tak z moja wagą bo sie juz zastanawiam powoli kobity czy on jest chory czy ja ?:)

Gość ale pytanie glupie
no dzieki:) nie rozumiem czemu mi wmawia ze powinnam wiecej wazyc skoro wygladam oki:)\ pieprzy ze na ten wiek mam niedowage :) czy ja JESTEM AŻ TAKA STARA?"_ wg niej taka waga bylaby super gdybym miala ponizej 20 lat :)haha

Gość wg mnie nie obraz sie
ale................... Powinnaś przytyć . wiek mówi wiele. a jeszcze po ciązy takim chudym być? lekarka ma racje.

Gość lilijaaa
no chuda jestes t osie ciesz.

Gość karolinka 23
o rany ale z ciebie grubaska !!! nie masz się czym chwalić według mnie niezła dynia z ciebie jest hahahahahaa

Gość według licznika
BMI masz prawidłową wagę, ale w dolnej granicy, więc w sumie kilka kilogramów by się chyba przydało. Ale zalezy też jaka masz budowę

Gość ghgh
wg mnie za chuda jestes troche.. 65 KILO DLA CIEBIE TO IDEALNA WAGA..NA TEN WIEK

Gość jak to mozliwe
ja tez mam 24lata 170wzrostu i waze 57kg i ciagle slysze ze jestem kawal baby itd malo kto powie ze jestem szczupla osoba.o co tu chodzi?

Gość o to że kobiety
niestety nie uświadamiają sobie, ze waga i wyglad nie idą w parze. Można być szczupłym, ale ważyć duzo, bo ma sie wyrobione mięsnie. A mozna ważyc mało ale być nieco rozlazłym, a nawet czasem bardzo. Zresztą waga nie zawsze musi rozłożona równomiernie. Dlatego odchudzanie się dla stracenia kilograma czy dwóch dla mnie jest bez sensu bo niewiele to da...

Gość jak to mozliwe
miesnie?jakie miesnie ja nie mam zadnych miesni moje lydki sa jak flaczki:)mimo ze duzo chodze jezdze na rowerze biegam itp.

Gość tego to juz nie wyjaśnie
ale własnie z powodu tych flaczków jest z Ciebie kawał baby;) W sumie na uda dobre byłoby pływanie, moze tego spróbuj?

Gość ghgh
jak to mozliwe moze masz wielkie wymiary ile masz w biuscie i biodrach oraz tali|>?moze w tymn problem?

Gość wymiary sie licza
moze kawal baby bo masz wielkie biodra i brzuch oraz biust ..pomysl sama..

Gość chudzinka jestesvv

Gość to niemozliweyyhy
no niedowaga mala tylko

27 lat, 54 kg i 162 cm - czyli proporcje chyba porównywalne, jak u Ciebie. wcale nie ważę za mało, jestem szczupła od pasa w górę, uda i biodra mam kobiece, noszę rozmiar 36.

Gość ytrewq
a ja mam 29 lat, 162cm i waze 62, i to jest chyba moja naturalna waga bo juz od ladnych paru lat caly czas tyle waze i cokolwiek bym nie jadla to ani nie przybywa ani nie ubywa.

24 lata, 168 i 54 kg, tez po ciąży:) na szczęscie nikt mi nie kaze tyc :) i nie mam takiego zamiaru,najwyzej 2 kilo ale w dol;)( przy okazji ujedrniania pupy:) )

Gość marrrrrciiiaaaaa
168 cm 62 kg i bardzo chcialabym schudnac chociaz 3 kg :( masz dobra wage nie przejmuj sie