Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inusia1991

Do wakacji stajemy sie piekne!!

Polecane posty

A doszło to zaproszenie ? :D Ale uznaję, że dziś niedziela i dziś można ;)

Też się zastanawiam nad tym czy będzie jakies potwierdzenie albo coś.. Ale brakuje mi jeszcze jednej osoby do 10... :) Ja niestety nie mam rowerka.. Fajnie by było mieć.. Łatiwej by mi było schudnąć bo nie lubię za bardzo sama ćwiczyć :)

Podobno od 19 lutego jest drugi etap i będzie możne wygrać super nagrody :D Ja dziś tylko śniadanko w postaci rogalika i odrobiny sałatki :)

ja dzis zjadlam : 11: bulka z almette smietankowym i bulka z zoltym serem , zielona herbata 12:jogurt jogobella truskawkowy (gdzie te kawalki owocow?!) 15:zielona herbata ide dzis do kina na \'krolowa\', wiec czeka mnie nachos :P wiec chyba juz nic wiecej dzis nie zjem :/ moze uda mi sie wyjsc zanim moj tata weroci, bo jak nie to bede musiala zjesc :( nie wiem czy doszlo, bo nie sprawdzalam,zaraz to zrobie :P

Gość sosa
mam pytanko czy tabletki l-karytanina z olmpu cos daja i czy chrom przy odchudzaniu jest wskazany?

Ja teraz obiad.. I później co najwyżej jakis owoc.. Nic pozatym :) I jak, doszło ?:)

Nie martw się ja też siedzę w domciu.. Ale za to jutro mam nadzieję na calutki dzień z moim lubym [buja w obłokach]

a czemu mowisz ze nic nie wyszlo ? :) przeciez to z tydzien bedzie szlo jak wysla.. a zanim zapakuja to ze 2 tyg potrwa ;)

ale oni nie piszą chyba potwierdzenia.. żel powinnien przyjśc skoro tak napisali w regulaminie :) może czekają do 19 lutego.. nie wiem :D

a gdzie to jest napisane ? :D ale wałek.. ajk tak to połowa nie dostanie tego żelu :/

Nie ma u mnie czegoś takiego.. ale szukam..

Usunęłam spacje i nie pokazuje mi się to forum.. Pokazują mi się cztery kwadraciki z artykułami.. ale pod żadnym z nich nie ma dyskusji ani nic takiego... Nie wiem czemu..

Gość d.m.
witam was:p poszukuje osoby chętnej do rozmowy na gg.Szukam wsparcia i sama jestem gotow pomoc komus w wytrwałej diecie.Chcialabym z ta osoba rozmawiac o wszsytkich grzeszkach zywnosciowych i abysmy razem szybciutko schudly.pozdrawiam

Gość Rokkittka
Witajcie ja miałam zalatany łikend i jakos nie miałam kiedy wejść na stronkę a najleprze jest to że miałam dzień po dniu a w sumie to 3 dni urodziny wiec od soboty codziennie jem torcika :) Wiecie co jakos w ogóle nie mam zapału do odchudzanka wciaż byłam na dietce i nic i teraz jakos nie mam siły i wytrwałosci:(

czesc dziewczyny!! z zainteresowaniem czytam to forum..postanowiłąm sie dołaczyc.. moge??:) ka tez stanowczo musze schudnąć... tak mi to ciezko idzie mam 174cm i 65kg wagi!!! chce miec choc 5 kg mniej.... moje gg -ja zawsze chetna do rozmowy tym bardziej że dziś mam nocke w pracy:) 6072908

no to moje wczorajsze popoludnie bylo bardzo.... nie dietowe :P wielkie nachos z dipem serowym (mniem)... wracajac z kina moj piekny stwierdzil ze MUSI zjesc chesburgera w mc\'u , (zjadl 3)... to co ja siedziec mialam i patrzec?? zjadlam sobie frytki :P ... a jak wrocilam do domu to jeszcze doprawilam to dwoma talezami makaronu z sosem serowo-brokulowym :] FANTASTYCZNIE POPROSTU... ja przy tym czlowieku nie dam rady schudnac, on mnie poprostu zatuczy az bede sie turlac :P dzis zjadlam : 7: jogurt jogobella gryszkowy, kawa teraz ide sobie zrobic jakies kanapki... ehhh a dzis mamy rodzinke na kolacji wiec raczej tez \'postu po 18\' nie dotrzymam :P nie znacie cwiczen na wzmocnienie miesci brzucha (oprocz brzuszkow, bo nie moge ich robic ze wzgledu na kregoslup) ???

aha, o co chodzi z tym ze nie przysylaja tego zelu z nive-i ?? bo ja tez chcialam zaczac to rozsylac... i sie wkurze jak nic nie dostane :P