Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agucha1712

iwostin krem półtłusty

Polecane posty

można używać jak dzienny przy cerze tradzikowej? nie zapycha? nie spowoduje powstawania noweych pryszczy?

Gość z autopsji moznaby rzec
ja mam cerę trądzikową. z powodu nadmiernego przesuszenia cery zdecydowałam się na ten kremik, cera odzyskała komfort nawilżenia. moja rada! omijam miejsca zaognione trądem, albo smaruję całą buźke tym kremem a następnie na wulkaniki kłądę jakis specyfik przeciwtrądzikowy

Gość BubiGirl
uzywalam iwostin ale nawilzajacy ..mialam wtedy mocny tradzik troche lagodzil zaczerwienienia....teraz uzywam eris nawilzajaco ochronny i tez jestem zadowolona. Iwostin bardzo lubie...ale cena ciagle wzrasta

Proponuję stosować intensywny krem nawilżający Iwostin,ponieważ teraz już nie stosuje się kremów tłustych i półtłustych.Dodatkowo zawiera filtr 20 i chroni przed agresywnymi czynnikami środowiska.Jest rewelacyjny.Nie zauważyłam,żeby cena rosła,ale pewnie w każdej aptece jest inaczej.Jednak to nie firma narzuca taką cenę,lecz niektóre apteki chcą więcej na tym zarobić.

Gość do gosiachooo
czy ty pracujesz dla Iwostinu? to juz kolejny watek, w ktorym polecasz te firme, a na koncie wcale nie masz wielu wiad. ;)