Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Friendss

przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna?

Polecane posty

Gość pewnie tak...
Wujku Jerzy do pogadanka jutro ok 19 może już nie będzie dziwnych sdf-ów ;) pozdrawiam.

pewnie tak..---> moze zostawimy ciąg dalszy naszej rozmowy do jutra o 19,00 wtedy bedziemy w komplecie w ....trójkaciku ( nomen omen)

pewnie tak..-----> i tu widzisz jak bardzo nadjemy na tej samej fali piszemy jednocześnie te same mysli to jest własnie TO!

Gość sdf
haha głupie dziwy i tak sie pojawie a jak nie to kolegom od klootzów powiem by was nękały

Gość ortynka
i jak tam z tą przyjaźnią?

Gość Paski
O proszę jak by z mojego życia:) Mam dobrą koleżankę. No i wiem, że nic nie będzie, bo nie może. Generalnie nie jest w moim typie. Ale tak niesamowicie mnie do siebie przyciąga. Nie wiem sam, to chyba jakieś feromony. Jak tylko znajdziemy się blisko siebie, to mi zaczyna szumieć w głowie. Serio, nidgy wcześniej tego nie czułem, a tu proszę. Myślę, że ona ma podobnie, bo lubi znajdować się blisko mnie. Bardzo jesteśmy blisko ze sobą. Szybko otworzylismy się na siebie. Nie spotykamy się poza pracą, ale wydaje mi się, że to tylko kwestia czasu. W każdym razie taka przyjaźń jest niemożliwa, bo zawsze jedna strona czegoś chce. A jeśli już w gre wchodzi ta przysłowiowa chemia to koniec świata.

no to fajnie , i co jak uplynal dzionek?????

pytamy w tym samym momencie hehe... Dzionek - długi i nudny nic konkretnego nie robiłam... Siedze sama, no prawie ;), bo mąż wyjechał do Zakopanego na puchar i dopiero jutro wraca

fajnie bylo, moj siostrzeniec skonczyl 20 lat.....Boze jescze pamietam jak sie urodzil, a teraz taki duzy chlop....

a to rodzinna uroczystość... czasem zazdroszczę ludziom dużej rodziny, ja sama też mam taką, ale tak jakby ich nie było

ja tez nic ciekawego nie robilam, poczytalam ksiazke , troche polezalam i tak mi minal dzien.....

to byla co prawda rodzinna uroczystosc, ale w malym kregu, moja siora z mezem, my i 2 kuzynki ....ale to wystarczy...nie lubie takich duzych imprez...

witam, czytam, że masz siostrzeńca 20 letniego - ergo nie jesteście ponizej 30 roku życia....sorry, ze tak prosto z mostu...ale to da nam lepsza orientacje i poglad na nas

no jutro do pracy.... jestem ciekawa... po tygodniu calkowitej abstynencji( zero kotaktow smsowych) , zobaczymy jaka bedzie reakcja.....

ja też nie, lubię święta w dużym gronie, ale to raz czy dwa do roku, bo potem (przynajmniej z moją rodzinką) to lepiej na zdjęciu.. Ogólnie zazdroszczę dużej rodziny, bo wtedy teoretycznie człowiek nie powinien być skazany tylko na siebie, ale tak jak mówię, moja rodzina, to tak jak by jej nie było

jeszcze kilka miesiecy i stuknie mi 30-a, a moja siora jest starsza o 13 lat..... a Wy ile macie latek jesli mozna spytac????

cholera, te moje wypowiedzi dochodza jakos z opoznieniem, nie wiem dlaczego....

trafiłem tu kiedyś popzrez Google - bo czegoś szukałem i tak juz tu zostałem - jako miłosnik kobiet