Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Friendss

przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna?

Polecane posty

teoretycznie tak, ale wiesz z tego co wiem, to raczej nie bawi sie w przyjaznie....:-)

snz... a jak w ogóle minął tydzień bez sms-ków i innych sprawek, ogólnie ciężko było czy bez problemu - nie myślałaś i już ?

pewnie tak: masz racje, ten wujek to chyba naprawde byl casanova....:-)

mozę to określenie \"miłośnik kobiet\" zabrzmiało perioratywnie...wiec pzrepraszam, ale tak juz jestem skonstruowany, ze mam słabosć do kobiet w tym potocznym znaczeniu. Czyli staram się być szczególny pomocny kobietom bo jak wiem mają wiecej do zniesienia w życiu a taka \"troska\" i przychylność daje im rękojmię, ze sa powaznie traktowane

o Ryba, bylo ciezko....nie bylo dnia, zebym nie myslalam....a ile razy spogladalam na komorke....... ( bo mam oczywiscie wyciszona) co do gg: nie mam w pracy, ale jak wroce z pracy to mozemy tak pogadac, zaraz Ci podam moj numer , tylko musze poszukac, ok???

nie ma sie co przyznawac.... jako mlokos nie miałem wzięcia...ale jak już się ustatkowałem w rodzinie = slub , zona to nagle zauważyłem, ze zmieniono spojrzenie na mnie - mam na mysli kobiety. Czyli coś się we mnie zmieniło. Sam to odczułem bo jakbym miał większa swadę w kontaktach. Ale zawsze umiałem trzymac się ustalonej granicy , ktora sobie wyznaczyłem....

nie tylko żona ma pozytek!! Staram się jak moge....ale nigdy sie nie narzucam ani nie przymuszam...wszystko musi samo z siebie wypłynać

nie czytasz tego co pisze ...mozę nie zawsze w postaci ( kawa na ławę) ale pomiedzy wierszami da się wyczytac Oj nie chcę tu pisac o mnie raczej wolałbym byc uzupelniaczem waszych myśli, marzeń i...zdarzeń

czy mam powiedziec\" spotkajmy sie. to porozmawiamy patrzac sobie w oczy...w oczy dlatego, ze wyraz oczu mówi o człowieku i o jego prawdomównosci

nie to miałam na myśli... nie chcę się spotykać bo tu jest dobrze, poza tym nie tylko na żywo można mówić prawdę, po co kłamać, chyba nie o to chodzi

a jak tam życia czysto rodzinne, mężowie żony... Bo u mnie podobnie jak u snz, mam wyrozumiałego męża, fajną córkę, ale czasem jednak tego czegoś w życiu brak...

no wlasnie, po kilku latach malzenstwa ta iskra troche wygasa, ale to chyba normalne.---