Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antekkk

Slyszeliście? Mazoch w stanie krytycznym

Polecane posty

Gość to była dziewczyna
mam nadzieje, ze osoba która założyła topik, o tym że On nie żyje - zdechnie marnie. debil do potęgi. Waniliowy budyn dzieki za zgłoszenie tego do śmietnika poryczałam sie normalnie

Gość szkoda go
C:\Documents and Settings\marcin\Pulpit\Dok1.mht

Gość willy wonka
na poczatku grudnia moj przyjaciel mial bardzo ciezki wypadek w tatrach:( nie bylo wiadomo czy przezyje, jednak pozniej sie dowiedzialam ze gdyby faktycznie istnialo wielkie zagrozenie jego zycia zostalby wlasnie przetransportowany do krakowa:( w szpitalu w zakopanym lezal ponad miesiac, w tym 1,5 tyg byl w spiaczce farmakologicznej, mial powazny uraz glowy , polamane zebra,krawiaka na plucach, polamane nogi. nie mogli go wczesniej obudzic bo nie moglby samodzielnie zyc.raz podczas proby wybudzenia prawie go stracili:( bardzo sie przejelam tym wczorajszym wypadkiem:( i pozostaje nam tylko wierzyc ze on z tego wyjdzie, chociaz czasami naprawde trudno w cos wierzyc. dla Mazocha bedzie lepiej jak na jakis czas pozostanie w spiaczce, aby organizm mogl sie troche zregenerowac

Na onecie napisali,że jeśli stan nie ulegnie pogorszeniu,jutro zapadnie decyzja o wybudzeniu go.Oby się\"wylizał\"z tego.

Gość to ze go byc
moze jutro obudza nie znaczy ze znowu nie beda musieli go uspic. wszystko zalezy od jego stanu

ja jestem dobrej mysli moja kolezanka miala wypadek samochodowy.Miala polamane rece tez czaszke uszkodzona, oderwana siatkowke itd a rok po wypadku juz normalnie funkcjonowala

Gość kamkamkamka
Wpisujcie sie do ksiazki gosci na stronie Jana Mazocha. moze uda mu sie przeczytac kiedys te komentarze, w co bardzo wierzę, bedzie wiedzial, ze kibicowalismy mu w walce o życie... http://www.freebok.net/books/Jans/view.html

Gość gotowana woda
pewnie troche sobie jeszcze pospi. dzisiaj pierwszy raz widzialam ten upadek, straszne:(

Gość trarara
widzieliście artykuł w zyciu warszawy?? Lekarze się boją, że Mazoch zoastanie "warzywkiem":( Beda go najwczesniej wybudzac czwartek, piatek

Gość jaktotak*
zaczynają go wybudzać :) oby wszystko było dobrze