Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Jak Wam się podoba mój wózek?

Polecane posty

Ma może któraś z Was ten wózek? Przed wczoraj go zamówiliśmy i ma jutro przyjść, juz sie nie moge doczekać. Co o nim sądzicie? http://allegro.pl/item159198781_chicco_s3_trio_2_kolory_wysylka_gratis.html Zastanawiam sie jeszcze nad tym. http://allegro.pl/item158616055_quinny_wozek_spacerowy_zapp_5_kolorow_nowy.html Myslicie, ze sie przyda? Jest mały i poreczny w sam raz do samochopdu i mozna fotelik do niego przymocowac, duzo jezdzimy wiec w samocgodzie mogłby lezec. Co Wy na to? Czekam na opinie.

Gość i7yhfrc7frt
Ładny,ale zastanawiam sie czy te wózki trzykołowe sa dość stabilne

Gość i7yhfrc7frt
Ale spacerówka jest okropna moim zdaniem

Gość moim zdaniem zrobiłaś błąd
bo te 3 kołowe wózki sa BEZNADZIEJNE !! sama taki miałam i po 2 miesiącach kupiłam normalny z 4 kołkami bo tamtym się jeździć nie dało zwłaszcza po schodach :O nie ma szans nim wjechać

Gość a ja sie nie zgodze
wozki 3 kolowe sa o wiele ladniejsze i co najwazniejsze bardziej praktyczne!! Mowie to z doswiadczenia:) NIgdy juz nie zdecyduje sie na wozeczek 4 kolowy.

Zmartwiłyscie mnie troche opiniami, ale no cóz juz zapłacone:( Sama nie wiem, mowicie ze sa nistabilne? Wywracaja sie?

Gość miłośniczka piekna
ale cena :O

Gość moim zdaniem zrobiłaś błąd
jeździ się nimi spoko ale tylko po prostej i równej powierzchni jak napotkasz na swojej drodze jakieś schody, ktore maja podjazdy złozone z dwoch a nie jednego pasu betonu to nie wjedziesz nijak bedziesz musiala brac wozek w rece i włazic po tych schodach ciezko tez zjezdzac nim z kraweznikow i na nie wjezdzac ja zmienilam bo nerwowo nie moglam wytrzymac

najwaxniejsze ze Tobie sie podoba :) a jak synek ma na imie w koncu ? ;)

Gość no właśnieee
zrobiłaś cyrk z nadaniem imienia to zdradź co wymyśliłaś ????

Gość no co Wy nie wiecie
Był tutaj niedawno topick, że wygrała propozycja Achy- Michał i tak ma na imię synek isztarka.

Gość isztarek buhahaha

Jeśli chodzi o kolor to mi isę podoba.Jak dla mnie 3 kołowy wózek nie sprawdził się

Gość o my gosh
ale kasa za wózek , musicie nieżle zarabiać

Podoba mi się ten wózek. Nie jestem przekonana do wózków trzykołowych, ale ten model jest w miarę ok. Z wózków trzykołowych podobają mi się takie, które trzecie koło mają w tyle.

Michałek ? ślicznie 🌻 chociaz Juliusz jeszcze piękniej ...;)🖐️

Bardzo ładny wózeczek, sama go oglądałam w sklepie i ostrzylam sobie zęby na niego, ale w ostatniej chwili się okazałao że jednak mam mniejszy budżet więc kupiłam przez allegro traxx huck jaguar 4 i jestem bardzo zadowolona. Co do quiny podoba mi się ta spacerówka, zwłaszcza jej waga ale nie widzę możliwości położenia w niej dziecka bo chyba oparcie raczej jest bez możliwości regulacji, a dla dziecka nawet rocznego spanie na siedząco jest męczące

Gość Michałek ładniej
niż Juliusz, ale to moje zdanie.

Synej ma Michał Krzysztof:) Wygrała Acha:) Po przeczytaniu Waszych topików mam mieszane uczucia co do tego wózka i juz tak bardzo sie nie ciesze, ze go kupiłam, wrecz przeciwnie. Jaki wózek bysxcie proponowały??

isztarek_ :) hihihih czuje sie normalnie jak ciocia :);) 😘 dla Miśka ! (ps...nie tylko ja proponowałam Michałka - takze nie jestem zwyciezca ;););) )

isztarek_;):D Michał miał miec na imie nasz synek ( gdyby nie okazał sie córcia ;) umówilismy sie z mezem ,ze imie dla chlopca wybiera ON , ja zas dla dziewczynki :) Michał-Michałek-Misiek-Misio-mis ......no słodziutkie ! Niech sie zdrowo chowa ! 🌻 Aaaa.... wózek zajefajny (coby nie wygwiadkowali ;) ) Cena wysoka ale CHICCO to CHICCO ( znaczy dziecko ;) ) Tylko,ze ja za 3-kołówkami nie przepadam - ale jest super ! Oba fajne ! Bedzie MIS jezdził super-maszyna ;) Pozdrawiam !

Dzieki Acha bo juz sie podłamałam, mało nie kosztował, ale jak dowiedziałm sie ze jestem w ciazy to zaczełam odkładac na wózek ze swojej pensji, chłopak nie wiedział, wiec miał niespodziankę. Wystarczyło na ten wózek i jest jeszce na spacerówkę:)

Mnie się podoba. Warto zainwestować w dobry wózek, duża część kasy może się zwrócić jak sprzedacie. My kupiliśmy wózek firmy Mikado za 460zł, który okazał się koszmarem. Teraz mam drugie dziecko, noworodeczka na razie :) i będziemy musieli się jakoś z tym wózkiem przemęczyć 😭 Dlatego spacerówkę kupiłam porządną z Chicco własnie, wprawdzie też niedrogą , ale super jest. Polecam! http://www.allegro.pl/item158956532_wozek_chicco_ponee_xs_nowy_wys_0_zl_6_kolorow.html Mój starszy synek ma na imię Michałek :) Pozdrawiam

Gość a muzomm
wiesniara

Wózek dość fajny, chociaż nie przepadam za trzykołówkami. Natomiast cena może przyprawić o niezłą migrenę. W życiu niedałabym tyle kasy na wózek