Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M-A-L-U-U-U-T-KA

i po co to całe dążenie do szczupłej sylwetki?

Polecane posty

Gość jesli sa chudzi inni
normalni jeszcze inny grubi ale wszyscy chca zyc wiec przestancie z tymi zenujacymi topikami i tandetnymi refleksjami!!

Gość totutotam
Anorki, tluste cielska - i to i to jest przegieciem:/!!!! Takie odbieganie od normy nie jest OK i nie bedzie. Jedne usprawiedliwiaja anorki ,jedne usprawiedliwiaja grube. Te ostatnie jesli nie sa chore (mam znajoma ktora musi byc bo jest chora) to spoko jesli sie akceptuja , ale bez przesady!! Jak mozna akceptowac nadwage:/? Widzialam kiedys anorke jedzaca hamburgera jak jej glowa.Usmiechala sie bo byla z rodzina.Udawala ze je.Przykre to bylo. Tak samo jak przykry jest widok "solarek" z ladnymi buziami i grubymi udami z celulitem - od siedzenia oczywiscie. Praca praca ale da sie DA SIE codziennie wygospodarowac 10min na cwiczenia. Zawsze to jest cos. A tak po pracy przylazicie i siadacie na kafeterii , wcinacie zbyt wiele albo wogole , a dupska wam rosna badz nikna w oczach. Lato sie zbliza:/Zadbajmy wreszcie o siebie ale bez przesady. Nie czaje tego ,czy my nie mozemy dazyc do normalnosci ???

Gość totutotam
cofam. Nie chcialam urazic "solarek" jako takich bo tez sie zaliczam poniekad . Byla mianowicie taka sytuacja ze pojechalam z facetem nad jezioro i szok byl niesamowity.Prawie wszystkie kobiety w moim wieku , i starsze (oprocz nastolatek w wieku 12,13) lezaly plackiem na kocach.Celulit wystawal , wylewal sie wyplywal.Panie po nastu minutach szly w strone wody zeby sie ochlodzic po czym wracaly na koc i dalej sie smazyly.. Niedobrze mi sie robi jak widze takie osoby bo sama staram sie aktywnie spedzac czas i wam tez to radze.

Gość nie kazdy moze byc
NORMALNY, hehehe :D

Gość misialova
malutka odczep sie od tej laski jej zycie.a jezeli jestes taka zmartwiona o jej zdrowie to z nia serdecznie porozmawiaj............jeszcze raz patrzcie na siebie nie na innych.co cie jej figura obchodzi moze jej sie podoba.ja dalej utrzymuje ze jestes zazdrosna ona jest pewnie bardzo ladna i do tego modelka..........dlategoz powstal ten topik nie wiedzialas jak zlosc odreagowac.............:):)pozdrowionka

Gość mi tez nie podobają sie
szkielety. uwazam ze szczupłe osoby są ładne,ale wychudzone wcale nie.do misialova uwazam więc ze takim osobom nie ma czego zazdrościc