Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brygida_Jones

Mama z bobasem sami w domu-zapraszamy na kawę lub bawarkę

Polecane posty

zapraszam na pączki :D jutro jade do moich rodziców i nie bedzie mnie przez 2 tyg, oni nie maja neta :( może topik się w końcu rozkręci bo nie mam z kim pisać :( Brygida === wracaj 😭 dziewczyny pozdrawiam i jak wróce to ma byc dużo do poczytania :classic_cool: 🌻

Hej! u mnie bez paczkow na razie ale moze maz cos przywiezie ;) Do tego czasu musi mi wystarczec Brownies- Tez smaczne No,moja kuchnia prawie gotowa :D Pozdrawiam!!

a ja zrobiłam wczoraj jescze ule- ale to prezent :) mam nadziję że zostanę poczęstowana :D

dziewczyny??? Jaj tam po ostakach???? Moj maz dzis w pracy wiec siedze z maluszkami w domku sama Piekne sloneczko u mnie a u Was???? Pozdrawiam i zapraszam na topik ;)

ponownie: hej bibik:D po ostatkach- spoko;):D zaraz jadę z jaśminą na spacer, mamy dziś piękną pogodę,a na tvn wróżyli wczoraj nawet +8\'C :D mała właśnie \"morduje\" tatę:P miłej niedzieli:) j. p.s. we wtorek mój mąż zabrał małej smoka:D i nawet jest znośna:D

Moje dzieciaki nigdy nie lubily smoka i przy Beniu to czasem zaluje,bo robi sobie smoczka z moich piersi ;) Moj maz zaraz powinien wrocic z pracy to dzieci przerzuca wylewanie swoich czulosci i dzikich zabaw na niego hihihihihi U mnie zapowiadali,ze pod koniec tygodznia wroci zima :( Oby do maja. Mam nadzieje,ze w maju na Majorce jest choc 25 °C Podobno w zeszlym roku spadl tam w maju snieg 😭 Penie bedziemy musieli zabrac po walizce zimowych i letnich ubran hihihihihihi