Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brygida_Jones

Mama z bobasem sami w domu-zapraszamy na kawę lub bawarkę

Polecane posty

mamo-wlasnie mysle o takim slonecznym kolorze albo po prostu o jakims kremowym, bedzie ladnie komponowal sie z niebieskim-bo taki mamy jeden mebel do jego pokoju bibik-o takiej wlasnie myslalam:)

Jak tam dziewczyny mija dzień? My siedzimy oczywiście w domku- na dworze strasznie jak dla mnie- myslalam ze bedzie juz wiosna a tu prosze...Synek mi sie trochę nudzi, mimo ze jest chory to ma energię i wymylał rozne zabawy ruchowe z przeszkodami! nabiegałam się:( cienko z moją kondycją a stara przeciez nie jestem!!!:(

hej Alexia, ja w Rybniku mieszkałam przez 10 lat, tam chodziłam do szkoły i na dyskoteki ;)

Gość Brygoda_Jones
...świat jest mały:)

Za to ja w Jastrzebiu bylam tylko raz ;) Ale rybnickie dyskoteki znam bardzo dobrze,,,moja mlodosc spedzilam w \"Bibie\" :D

czesc dziewczyny :) no i znowu mam zaległości w czytaniu, uzbierało się tego chciałam powiedziec że ja jak odzwyczajam swoje starsze dziecko smoka to zamieniałam smoczka na takiego od butelki, tylko teraz juz chyba takich nie ma ;) tamten był taki duży bez dziurki, wtedy były smoki naciągane na butelke takie jak są jeszcze w niektórych szpitalach na oddziałach dziecięcych, nijak tego było ssac, dziecko oglądało, oglądało no i samo wyrzuciło bo mu smok nie pasował :) co do spania, Alexia to musze się przyznac że mój maluch ze mną sypia, próbowałam w łóżeczku go kłaśc ale on normalnie w nocy wedruje po łóżku, ciągle sie obijał o boki no i efekt był taki że płakał a ja wstawałam pięc razy w nocy w koncu sie zdenerwowałam i położyłam dziecko obok, no i teraz ja jestem wyspana i dziecko,

nikogo nie ma :( pewnie wszystkie ogladają \"na wspólnej\" :p :D Brygida to kiedy sie przeprowadzacie? mam nadzieje ze zrobisz wirtualną parapetówe :D A ta wykładzina to fajny pomysł myśle że Marcel bedzie miał radoche zwłaszcza ze zaczyna raczkować :) emmet Alexia_mama

a w jakich to było latach moze się znamy? bo ja chodziłam do 1995, cała dekada minęła :)

a do proximy tez chodziłaś? i do jakiej szkoły ja do ekonomika

mama emmet alexia monia matka wariatka-Ela bibik julia i wszystkie, ktore odzywaly sie przed stroną 10:) melduję się! Marcelek śpi, zasnął na Teletubisiach:) Uczulenienie przeszlo jak ręką odjął. Jestem b. szczęśliwa:) Wczoraj zrobiłam kąpiel parafinową (kosmetyk za 3 zl......), od tygodnia leci na Kuchni alergika, Sinlacu, Bebilonie i Frutapurze. Tera powolutku bedę wprowadzac nowości. Może się trochę rozszalalam przed miesiącem-co rusz nowość i tak doprowadzilam do uczulenia. Wyrodna ze mnie matka. pozdrawiam i smaczenej kawuchy! ( a z tą bawarą to pic na wodę:););)

smieszne to jest, ale chyba wszystkie matki najbardziej lubia jak dzieciaczki śpią-cicho, A ty jestes spokojna, że go nic nie boli, najedzony...ja mu daje tak 4o minut...chociać...wstal dziś wczesnie, wiec moze nadrobi

witam z rana ja miałam pobudkę 4,45, synek miał zły sen , kiedys jak tak marudził to powiedzieliśmy mu że wystarczy się pomodlić do swojego Anioła Stróża i on sprawi że wszystkie złe sny odlecą :) i od tej pory jak tylko cos mu się śni złego i sie obudzi, to budzi mnie i każe mi się z nim modlić wszystkie modlitwy jakie zna, bo trzeba mu jeszcze podpowiadać. On smacznie zasnał później, a ja juz nie :( a moja małą to rzadko w dzień śpi wiec nie ma szans na spokojną kawę, zresztą i tak ja rzadko piję ale dzisiaj to sie raczej nie obejdzie najpierw zrobie sobie białą herbatę może ona mnie postawi na nogi zeby mi sie tak chciało jak mi sie niechce ale i tak wszystkich ciepło pozdrawaim z białego Jastrzębia :)

Gość minia-80
melduje się z Olką bez kawy :) Kawusie wypije jak w koncu zaśnie Brygida_ ciesze się ze uczulenie zeszło :D ja chyba też musze uważac z nowymi rzeczami Ocho zaczyna byc spiaca ide ja uspić i do was wracam pijcie pomału ;)

o nie jak niskie ciśnienie to fatalnie, ja i tak mam przecietnie 100/60 albo i mniej właśnie zastanawiałam sie czy to po umyciu głowy mnie boli z tyłu, a to przez ciśnienie, no to idę parzyć i sprzatać jak wszystkie :) choc troche juz porobiłam, wysłałam e-maile, wstawiłam praanie i zupkę tylko nie wiem co na 2-gie danie robic żeby sie nie narobić a dobre było :)

Siadłam przed kompem z kawka a tu wszystkie zwiały :o Ja sprzatałam jak Ola ogladała teletubisie :) _MAMA_ hihihi to się wymodliłaś w nocy :D Co robicie dzis na obiad, bo nie mam pomysłu? :)

Witam!! Mama_ do proximy nie chodzilam,,ale do Biby tez jakos w tych latach co Ty! Ja tez chodzilam do Ekonomika,,ale do technikum gastronomicznego (ten sam budynek - na Nowinach),wiec raczej chyba sie nie znamy ;) Ale wszystko jeszcze do nadrobienia ;) :) Moj maly dal mi dzis ladnie pospac,,ciesze sie bardzo z tego powodu :) Dzis jeszcze czekaja mnie tygodniowe zakupy,i mnostwo spraw do zalatwienia na miescie,,przed wyjazdem zawsze jest wiele do zrobienia.. Wpadne was pozniej poczytac,narazie zmykam,,musze sie malym zajac,;)

Ja mam wczorajszą zupę pomidorową z ryżem..na drugie danie chyba zrobię kotlety schabowe..a może by tak naleśniki zmajstrowac??hmmm

ja mam obiad prawie gotowy :) w szybkowarze zupka z mrozonek to raz dwa, tylko ziemniaczkówi i marchewki dołożyć, później śmietana i mrożony koperek a drugie danie to juz też wymyśliłam sos: szynka w paski przysmażona na maśle, później śmietana z rozmaconym jajkiem do tego, mieszam aż zgęstnieje, sól i pierz, zaraz ugotuje makaron i gotowe :) Alexia, :) jak to się nie znamy, ten sma budynek, to może z widzenia chociaż, prześlij mi swoje zdjecie na e-mail ;) wrogów nie mam to nie ma co się bać :D ja sie odwdzięczę a gdzie wyjeżdżasz?