Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

no chodzcie tutaj - przeprowadzka

Polecane posty

moloko23 o jakiej rekonwalescencji Ty mówisz:P ? No, chyba ,że tutaj razem z nami :D:D:D:D To kiedy stawiasz ;) ? p.s. Trzymam kciuki!!!

:D:D:D:D:D:D Des* tyle już określeń słyszałam , ale ,że \"ogniwo\" to 1 raz :P:D No,ale diabły mają pewnie własne nazewnictwo :P:P:P

szanuję po prostu zasady działu uczuciowego:P ale nadal nie wiem czemu się nie dziwisz.....jestem ciekaw bo jak zwykle ktoś po kim bym się nie spodziweał chyba wie więcej ode mnie:D

:D:D:D mnie już nic nie dziwi :P a wiem ,że nic nie wiem :O:D

na Twój temat :D? to wiadomo co :P:D i tylko tyle na ile pozwolisz :P:P:P

:D:D\"D a mój nr buta co niektórzy znają :D

ach :D ta wyobrażnia :P To znaczy,że mózg nie taki leniwy jak twierdziłeś :D:P

echhh nd.....tak myślę o Tobie cały czas:D pisze ,że się domyślam bo sam wiem tyle ile napiszesz....z resztą ciągle lawirujesz na granicy żartu więc wyłowić coś z tego to nei na mój mózg:D

Dzięki za troskę ;) Oczywiście dochodzić do siebie będę z kafe, ale po wcześniejszym dotlenieniu się tak jak pisał Buszujący ;) Ja już trzy dni z domu nie wychodzę, a na krzesełku pod czterema literami mam poduszkę z lamy, żeby jakieś odciski się nie porobiły :P :P :P Piwa mi się chceeeeeeeeeeeeeeee 😭

eeeyyyyyyy hmmm zaczęlam się chyba jąkać :O ja lawiruję ;) ? To co o Tobie można rzec w takim razie:P ?

moloko23 po piwo to do krowy :D właśnie zakupila i pewnie się podzieli;) Też bym się napila ,ale nie mogę :O Poczekam na świętowanie Twoje;)

ja w zasadzie też już co miałam do powiedzenia na swoj temat to powiedziałam :D:P

naprawdę nie znasz tego nicka :D, a myślałam ,ze to tajemnica poliszynela:D:P

no cholera jasna nie znam😭 ja nie mam syndromu szukania po topicach, sprawdzanai a tu powiedziałas tak a tu tak...cytowania itd... jeśli możesz to napisz...będe wdzięczny za oświecenie jeśli faktycznie poliszynel w tym maczał palce

nd :D Ja się domyślam tego nicka ;) Pisałyśmy kiedyś na tym samym topiku tak?? ;) To ja poczekam na Krówkę z tym piwkiem a póki co zadowolę się martini :P Chce ktoś??? :D

błysk! błysk! błysk! :D Oświecony:P :D / Hmm ;) to znaczy ,że na innych topickach te enigmatyczne wpisy to nie TY ???

moloko23 ja bardzo chętnie ,ale tylko łyka. , bo nie mogę więcej:O Wiem o jakim nicku mówisz;), ale chodzi o ten wcześniejszy:D

dobra ;) zapytam tylko o 1 wpis :P czy nick pomarańczowy: \" ja jestem zainteresowany\" był Twój ? tylko serio!

nd :D No to polewam \\_// :P Oj to wcześniejszego nie kojarzę, widocznie za krótko jeszcze jestem na kafe ;) A mnie sie wydaje ze ja tu już wszystkich znam ;)

moloko23 ;) Dzięki ! a ta ksiązka ujrzy światło dzienne :D :P mam nadzieję ,ze tak;)

nd.....cholera z prawica na sercu nie wiem:P tzn .....to jest możliwe...ale ja nie pamiętam.....jeski ten topic ciągnąl się ileś tam to wątpię.....kurde no nie wiem...zbaraniałem bo linka pewnie nie podasz:P dawno to było???

nd :D Niestety chwilowo musiałam zająć się pisaniem innego wątku ale jak tylko zakończę go to wrócę do książki ;) W końcu już całkeim nieźle mi idzie tropienie :P No i myślę że inni pomogą ;) Pomożecie???? :P :P :P