Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakteria 22

orgazm pochwowy i lechtaczkowy

Polecane posty

Gość Bakteria 22

tzn chodzi mi o to ze ciezko mi jest dojsc do tego pierwszego...szczerze mowiac mialam go tylko raz macie dla mnie jakies rady?

Gość Maksim Jakowlew
zmien kabaczka na jakiegoś z radzieckiej uprawy

Podobno dobrym ćwiczeniem jest skierowanie strumienia z prysznica na łechtaczkę i jednoczesna stymulacja pochwy.

Gość Bakteria 22
Pochwowy miałam tylko jeden raz, natomiast analny, za każdym razem prawie. Dziwne to trochę nie uważacie?

Nie dziwne. Podobno za każdym razem orgazm nieco sie różni.

Gość Bakteria 22
Może to wina mojego faceta, on ma małego penisa (może ma około 19cm) i w tym tkwi problem?

Bardziej ważny jest obwód i siła z jaka pociera ścianki wejścia do pochwy lub jej ujścia do szyjki macicy, jak i kierunek w którym to robi. Wypróbujcie inne pozycje.

Gość Bakteria 22
gruby właśnie nie jest bo jak mierzyliśmy to miał 10cm obwodu - może faktycznie idzie o grubość. mój wczesniejszy facet miał normalnego penisa (24cm długi i 18cm obwód) i własnie z nim miałam ten jeden orgazm pochwowy, ale niestety nasz związek szybko się rozpadł:O

Hm... jest parę pozycji które powodują, że możesz zwiększać napięcie mięśni pochwy, jest też parę pozycji zwiększających tarcie o ścianki pochwy. Spróbuj zrobić to na stojąco lub na boku z zaciśniętymi udami.