Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glinkaa

czy bogaci ludzie zawsze musza poniżac swoich pracowników

Polecane posty

Gość glinkaa

i czy tylko chamstwem i skapstwem mozna dojsc do fortuny no mi wychodzi ze tak

Gość tak yes ja
jak wolisz

Gość polop
masz jakies zle doswiadczenia czy jak?

Gość Endora
Niestety często tak bywa ale nie wszyscy tacy są.

Gość heh.........
czasami jest tak ze ktos zarabia duzo kasy /wczesniej byl biedny / a teraz ma duzo i gardzi takimi ktorzy maja mniej. stwierdzam tylko jedno "sloma z butow" wylazi takim i traca prostactwem!

Chyba tak to już jest niestety :O Wiem coś o tym i przyznam szeczerze że odczuwam traumę do tej pory, choć nie pracuje tam już od trzech lat. Poprostu albo taki ktoś zapomniał jak to jest być biedniejszym, albo nigdy tego nie odczuł...

Pracodwaca mojego chłopaka jest bardzo bogatym człowiekeim, swiadczy o tym chociazby to ze ma swój własny pokój w BURJ AL ALRAB i jest on tylko i wyłacznie jego. Jest porzadnym normalnym człowiekeim,jak przyjechał na wesele mojej szwgierki to sapl w marnym hoteliku za 15 zł nocleg ( bo młodych nie było stac na nic inego), słowem sie nie odezwał. Jedynie co to dzieni spogladał na polkich nowobogackich co szpanowlai nowym mesiem lub bmw w leasingu:) wstyd mi było za tych ludzi, troche sie przejachali bo taraktowlai go z gory ( taki niepozorny, przcietnie ubrany) koparaim opadala jak ten niepozorny człowiek, wyjechaŁ swoim mesiem wartym 0,5 mln USD. Warto było czekac na ta chwile:)

Gość glinkaa
kumpela pracowała 3 miechy jako kelnerka ,powiedziała ze ludzi to tam traktują jak szmaty ,bydło właściciele maja sieć lokali ,kasy jak lodu a jak przyjdzie do wypłaty i sie ludzie zaczynaja upominać to ...personel wymieniają

Gość podziwiam bogatych ludzi
potrafiących żyć skromnie..... to świadczy o prawdziwym poziomie..... a ci co najbardziej szpanują.... zazwyczaj żyją na styk- spłacając jeden kredyt drugim..... no ale pokazać się trza :)

Gość glinkaa
ja mam już dość tego poniżania: dzisiaj przed praca kazali mi umyć ręce !! (jestem fryzjerką) jak wyszłam z toalety, a spieszyłam się do klientki i mieli pretensję kiedy klientce trochę włosy prostownicą spaliłam - a przecież tylko kto nic nie robi ten się nie mysli :O

Gość glinkaa
żałosny jesteś podszywaczu ale zycze ci zebyś miał takie zycie ..wesołka i zebyś się sam smiał z takich głupich woich zartów i zebyś nigdy nie musiał pracować u takiego gnoja za 3 zeta za godz

Gość glinkaa
zmień pracę - w ochronie proszą się o pracowników a płacą 4,50

Gość podziwiam bogatych ludzi
he, a jak widzę takiego szpanerka.... to odrazu staje mi przed oczami ten koleś z filmu "Chłopaki nie płaczą".... "Psikutas"- bez s- co mówił, że nazywa się Keller..... "nie będziesz dzwoniła z mojej komóry do swoich byłych fagasów, baby"