Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerine

gdzie sie podzial moj topik

Polecane posty

Gość katerine

gdzie sie podzial moj topik MAM SIEBIE K**WA DOSC!!!!!!!!! :(

Gość nieprawda....
poszedł bo miał dosc ciebie :D

Gość ------
To,, kurwa,, w tytule to chyba bylo niepotrzebne ..............

Gość katerine
no pewnie masz racje .trudno.mam to chyab i tak gdzies.nic juz ni eiwem.moj mozg sie zlasowal chyba.i to nie prowokacja a ni nic...swoja droga nie cierpie prowokacji. po prsotu i tak nic nie bedzie lepiej jak nie schudne i w glowc ni euloze sobie jak mam zyc bo teraz jest ciezko.bardzo ciezko

Gość madam m
no i w tamtym topicu pytalam o wymiary i wiek :)

Gość katerine
o wlasnie Madziu. mam 23 lata.173 cm wzrostu, a waze jakies 83 kg

Gość o rany to rzeczywiście sporo
:O

Gość -----
katerine zaloz jeszcze raz swoj temat ,moze pod tytulem ,,Mam siebie dosc ...,, , wiecej dziewczyn sie wpisze niz tutaj .............

spokojnie katerine :) po kolei co sie stalo, dlaczego sie tak denerwujesz tak, dieta by sie przydala i ruch ...ale spokojnie opowiedz co i jak - to pomyslimy :)

Gość zaden problem
Katerine masz wyjscie;dietka i nie bedzie tych 83 :)

Gość katerine
no niby zaden problem a jednak.ehhh. wiecie,ja sie powstrzymuje od jedzenia to moja waga naprawde leci w dol.ale niesttety szybko sie zaniedbuj ebo jakos jestem zadowolona i zre znowu. na wakacjach jadlam przez miesiac owoce, warzywa, w roznej postaci no i czasem tylko normalny obiad i schudlam jakies 10 kg.a el to wrocilo bo zaczelam znowu zrec,mialam kryzys z chlopakiem i wtedy mi nie zalezalo.bardzo bym chciala znowu tak schudnac. i nie rzucac sie na jedzenie w stresie i w nerwach .zaniedbywac sie z powodu niepowodzen. ehhh.tylko jak.acha,i zaznaczam ze od alkoholu nie stronilam, wiecie imprezki non stop, bezustannie,. i sie schudlo.teraz jestem w UK i mam ochote zapisac sie na jkis basen ,co nie jest tu tak kolosalnie drogie i stac mnie na to. ale wiecie.. ta mobilizacja...gdzies zniknela. tak bardzo bym chciala byc szczupla i nie plakac na swoj widok gdzy widze cala moja sylwetke

Gość logowanie
katerine ja wazyłam kiedys 73 kg... a teraz niecałe 6 kg i bez zadnych drastycznych diet :-) pijac mojego ukochanego pepsiaka, kawusie i jedza drozdzówki.... i tak mam prawie 14 kg mniej