Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skrzydlaty ptaszek

pierwszy okres po porodzie? kidy? Jaki?

Polecane posty

włąsnie dostałam ostatnio po 10 miesiącach, ale był strasznie dziwny, 1/5 tego co było przed ciążą, troszkę pobolewał brzuch, ale ogólnie to prawie by,m go nie zauważyła, minęło jakieś 32 dni i pojawił się kolejny identycznie słaby jak poprzedni. Kiedyś miałam 28 dniowe, te są dłuższe. CZy od razu dostałyście NORMALNYokres czy były jakies róznice.?

kochana to musi się wszystko unormować.Na początku ponoć tak ma być.Ja pierwszy okres(za duże słowo by nazwać to okres,było to plamienie i też nieregularne) dostałam po 15 mieisącach od porodu ,dodam że piersią karmiłam miesiąc

nie chce mi się wierzyć w to co napisałaś, niesamowite karmiłas miesiąc a okres0 niby okres pojawiła sie po 15 miesiącach, nieźle. CZyli tzreba czekać na prawdziwy, szkoda już się łudziłam , że przeszłam na wersję lajtową.

ja pierwszy okres dostalam ok 2 mies po porodzie, piersia karmialam 7-8 tygodni nie bolalo, skapy 3 dni itp- bylam zachwycona a teraz..wszysto wrocilo do normy sprzed ciazy moja radosc trwala moze 3 miesiace, pozniej bylo juz jak kiedys i tak jest do dzis....

a niby dlaczego miałabym pisac bajkę? każda kobieta jest inna.A i dodam coś jeszcze bo to moze być ważne - brałam 3 zastrzyki antyk. przy których moze pojawić się okres a nie musi