Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luxor

OD LISTOPADA 2006 STARAMY SIE O DZIECIATKO....CIĄG DALSZY...

Polecane posty

popieram że ituś jest dzielna kobitka!!! tak trzymaj, luksorek no nareszcie !!!!!!!!! ciesze sie ze u was dobrze, tez bym chciała taką dwójeczkę i niedosypiac mi sie tez marzy juz z tego wszystkiego uciekam do łóżka, dopiero wyszłam z wanny, teraz M sie moczy:) u mnie owu tuż tuż, staranka będą a jakże:) choc nic z tego pewnie ale co tam gin zalecił że trzeba próbować, może może..... odliczam dni do wizyty, mam 11 pażdziernika + pobirerze mi kolejny wymaz, tym razem mam nadzieje ze z rewelacyjnym wynikiem, gin przepisał mi jedną globulkę, kosztowała 26 zł, ucieszona ze nie wiecej do wkładania a tu juz 4 dzień a ta cholera jeszcze wychodzi i swędzi jak diabli,mało mnie juz szlag nie trafi, potem poczekam na wynik i z wynikiem na kolejna wizytę no a potem hsg :):)

ja jutro do pracy :(:(:( brrr...., a tak było cudownie z maluszkiem w domku ,

i znów weekendzik,u mnie właśnie owu he, he pozdrawiam wsztstkie nieobecne i życze miłego wypoczywania i leniuszkowania:)

hej jak po weekendzie? ja byłam u rodziców, poza tym ok Olka pierwszy dzień w pracy po urlopie - zawsze jest cięzko Lux a Ty jakie plany po macierzyńskim? bo chyba jakoś na finiszu jesteś co?

tak ituniu masakra !!!, trzeba sie przestawic na szybkie myslenie, a ja ciągle głową jestem w domu przy dziecku, a jak juz na chwilę zwolnie myslenie to mysle o wizycie u gina i tym wszystkim co mnie czeka w najblizszej przyszłosci. Napiszcie co u was dziewczyny :) całuski dla wszytskich!!!

dziewczyny gdzie jesteście? Menia, Brydzia, andzia, Luksor,????? ituniu choc ty się odezwij:)

nasz topik to chyba już upadł :( u mnei ok, cieszę się że już piątek i weekend tylko czemu musi być tak zimno ?

kobitki no co wy!!!!!!!!!!!! pokazujcie się bo same z Iti ciagniemy nas w górę !!! Zimno okropnie Ituniu, brrr..., nie cierpię tego i marzę o upałach, kocham upały. U mnie dzis 20dc, w poniedziałek wizyta i gina+kolejny wymaz, potem wynik i kolejna wizyta a potem już hsg.Nie boje się juz mi przeszło, bardzo tego chcę, mam nadzieje ze mi pomoże i że sie nie okaze ze konieczne jest laparo:( Ituniu ściskam, was tez wszystkie kobitki ściskam i napiszcie coś :)

he Olka my ten opik jeszcze ciągniemy, ale powiem szczerze że już średnio mi się chce Meniu co u Was? dawno Cię nie było

no nie strasz mnie Iti że niedługo sama tu bedę zagladać, kochana nie opuszczaj mnie :) dzis byłam u gina, teraz czekam na wynik wymazu i za tydzień znów wizyta, powiedział mi ze mogę sie starac w tym samym cyklu co hsg, ze to wskazane, jestem pełna nadziei i oczekuję póki co, pracy mam duzo więc to sprawia ze za dużo nie myślę, i dobrze, czas mi szybciej leci, ituniu ścickam mocno, jak sie inne kobitki nie pokażą to popamietają DZIEWCZYNY NO CO WY? OPUSCIŁYSCIE NAS NA DOBRE???? BRYDZIA, ANDZIA, LUKSOR, MENIA CO Z WAMI!!!!!!!!!!!!!11 ODZYWAĆ SIE ALE JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO U WAS????????????????????????

jezdeM :D wiecie, jak sie siedzi w domu z maluchami to nie bardzo jest czas na cokolwiek ;) jak bym była w pracy to pewnie ciagle bym tu pisała ;) u nas ok :) Ola od listopada idzie w koncu do przedszkola! :D jestem bardzo szczesliwa, choc i wystraszona chorób...takie przedszkole to pierwszy powazny krok do samodzielnosci :) Adas dobrze, od kilku dni oczko mu nie ropieje! tfu tfu! a mielismy juz jechac na zabieg udrazniania :( oby nigdy nie wróciło

Itus, dzis wlasnie wypisywałam wniosek o urlop wychowawczy... macierzynski mi sie skonczyl ledwo, teraz mam do 26 listopada urlop, ale nie wracam bo nie ma to sensu nie mam z kim małego zostawic, a jakbym poszukała nianki do niego to mysle ze z 800zł, a zarobilabym nieiwle wiecej jak dla mnie to bezsensu zupełnie na wiosne bede intensywnie czegos szukac , czegos innego, a bynajmniej w innych godzinach pracy :(

Luksorek ale ci dobrze ja marzę o wychowawczym .... u mnie 27 dc, czekam na @, przełożyłam wizytę u gina na piątek b nie ma moich wyników jeszcze, odkopuję nas z podziemia :)

Witam porannie wszystkich śpiochów :):):) wstawajcie i piszcie, Brydzia, Menia gdzie wy się ukryłyście????

Witam wieczorem, i nas podnoszę @przylazła dziś, bleeee!!!!!!!!!! trudno, co mnie czeka to mnie nie ominie, ...

Dziewczyny ale mamy postój!!! odezwijcie sie bo sama nie uciągnę naszego topiku :(, u mnie ok, czekam teraz na wizytę u gina mam w piątek, wynik jutro Ituniu trzymaj kciuki żeby tym razem był dobry, poza tym mam kłopoty w pracy i wczoraj miałam straszny dzień, mam nadzieję ze w końcu nadejdą dla mnie szczęśliwe dni, pozrawiam każdą z was, co z Menią i brydzia, jak tam Andzia, dziewczyny pokazcie sie choć jednym słowem napiszcie ze u was wszyztko dobrze

Iti odebrałam wynik, znów zły:( jutro wizyta, boje się ze mi się znów to wszystko odciągnie przez kolejny miesiąc:(ach.............

hej Olka szkoda, ze znowu wynik zły, czekam na wieści po wizycie u gina przeczytam dopiero po weekendzie bo nadal nie mam netu w domu - od tygodnia czekam na podłączenie. Olka moze warto zrobic wymaz pod kontem chlamydii, mycoplazmy i ueroplzmy - nie jest to tanie bo jakieś 350-400zł, podpytaj gina bo może mieć to związek ze złym wynikiem posiewu Tulam Cię kochana ❤️ A co u mnie: w listopadzie mam wizytę kwalifikacyjną na laserową korekcję wzroku - chce zrobić zabieg na jedno oko, umówiłam się we wrocławskiej klinice, mam tam siostrę teraz to będę się miała gdzie zatrzymać. Poza tym wiosna w sercu :D

Iti teraz dla odmiany wyhodowali candida sp. , jakieś grzyby, dostałam jakis krem do jednorazowej aplikacji dopochwowej, M dostał maść, bez sensu bo ja nie mam żadncyh upławów objawów itp, no ale gin powiedział ze muszę sie tego pozbyc, za tydzień mam kolejną wizytę i wymaz!!!! kolejny!!!! Boże mam nadzieje ze wreszcie dobry, spytałam go czy mysli ze jeszcze kiedykolwiek bedę w ciaży bo zaczęłam mysleć ze przysposobimy jakąś małą sierotkę, a on mi an to ze on mi gwarantuje ze bedę w ciazy ze to tylko kwestia czasu i cierpliwosci, wiec mnie to podniosło na duchu:), powiedział ze jestem zdrowa i jak tylko zobaczymy co z tymi zrostami jest pewny ze wciazę zajdę, no ale niestety hsg sie odciagnie o miesiąc :(, trudno musze poczekać jeszcze, ale starań mówił zeby nie przerywać wiec podleczamy sie i do dzieła, choc to juz chyba 16 cykl wiec raczej nadziei nie ma ze sie uda dziekuje ze wpadłaś, juz myślałam ze mnie wszystkie opusciłyscie i mam kameralny topik tutaj:) no to teraz sie odezwijcie choc małym słówkiem kobitki :)

dziewczyny!!! no niech sie któraś odezwie wreszcie Menia, andzia, Brydzia co z wami? moja wizyta u gina przesunęła się o tydzień :(, dzis dzwonili z przychodni, zawsze coś mi staje na przeszkodzie, i wiecznie mi sie wszystko odciaga i odciaga, liczę jednak ze nawet przy tym obsunięciu i tak zdąze z wymazem i wynikiem na ten cykl i w następnym wreszcie doczekam sie hsg!!!! no ileż można czekać, zaczynam miec dość!!!!!!!!!1

HEJ Olka wyluzuj kobietko spokojnie pomału najpierw wylecz te bakterie, one mogą być przyczyną nie zachodzenia w ciąże Ja wierzę, że dla Was jeszcze przynajmniej raz zaświeci słoneczko

Iti na pewno nie, to jakiś grzyb, tamtego co miałam go przed miesiącem już nie ma teraz nie wiadomo skąd jest jakiś nowy, to znaczy teraz już mam nadzieję ze go nie mam już :) cierpliwie czekam, oby tylko się udało zmieścić i zaraz po @ mieć hsg to bedzie ok, właśnie u mnie owu tuż tuż. Ituniu co u ciebie i jak sobie radzisz? i dziękuję ze sie odezwałaś :)

Oluś u mnie dobrze nawet bardzo :) w weekend będę malować ściany, zdecydowałam się na dość mocne (odważne) kolory, w sypialni maluję magnatem "kuszący rubin" ale chyba przetnę te czerwień jakimś paskiem jaśniejszym lub wstawka tapetową bądź jakąś jasną naklejką ścienną W kuchni maluje dwie ściany na mocny brąz - taki kolor czekolady, a sccianę z oknem i jedną z rzedem szafek maluje w jaśniejszym kolorze. Jeszcze nie mam koloru na przedpokój wybranego, w dużym pokoju zdecyduję się na mocną oliwkę - myślę że będzie to niezły kontrast do mebli. Dziś idę na kawę z koleżanką, wczoraj byłam na aerobicu, jakoś czas szybko leci i specjalnie się nie nudzę. 12 listopada mam wizytę kwalifikacyjną w klinice okulistycznej jak wszystko będzie ok, to zrobię sobie laserową korekcję wzroku. No i czekam aż mi w domu internet podłączą, do końca tygodnia powinnam mieć.

hej :) my chorzy...w zasadzie od dwóch juz tygodni, kasłałam jak gruzlik....masakra... Ola tylko dobrze, bo mały wyzdrowial i po kilku dniach od nowa :( i dostał dzis antybiotyk :/ Itus, nie chce tam wracac...ale jak nic nie znajde innego to wyjscia nie bedzie, bo przeca na chleb musze miec ;) bardzo optymistyczne te Twje ostatnie posty :D supper! az mi sie gebusia jarzy! wiesz , ja kiedys tez marzylam o takim zabiegu na oczy :) i byc moze kiedys jak odłoze kaske to sie decyduje :) napisz mi jaki o teraz koszt?? Olka, buziaki i głowa do góry!

jak miło Luksorek!!!!!!!! wiem ze ty jesteś zajęta przy dwójeczce maluszków, miło ze zajrzałaś, prawda ITI? Ituniu cieszę się że sobie radzisz! dzielna kobieta!!! tak trzymać, :):) ja póki co mam owu, strzelamy, i poczekamy na @ a w miedzy czasie wizyty dwie u gina muszę zaliczyć, ponieważ wymaz przesunął się o tydzień teraz się boję ze może jednak nie zdążę mieć na czas wyniku i znów kolejny miesiac w plecy bedzie ale to zależy też od @, wiec czekam sobie cierpliwie i cichutko mały zdrowo mi rosnie, we wtorek kończy 3 latka, jest cudowny, duzy (kurteczka na zimę na 6 latek!!)i kochany, wszystko juz mówi i jest spokojnym chłopczykiem, kocham go bardzo!!!!, chciałby braciszka, mówi ze siostrzyczka też może by :) a tu nic od tylu miesięcy.... zaglądajcie jak tylko mozecie:)