Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatyneczkaaa

jakie tabletki ANTYKONCEPCYJNE zażywacie?

Polecane posty

Gość szatyneczkaaa

Teraz zazywam carazzette, bo karmie ale juz nie długo. Jakie polecacie inne tabletki antykoncepcyjne? Ktore sa najzdrwsze? Jakich wy uzywacie? Czy tyjecie lub jakos inaczej wypływaja na wasze zdrowie?

Gość szatyneczkaaa
podnosze

zamierzam brać Stediril 30 z tego co wyczytałam: - pigułka II generacji - 2 x mniejsze ryzyko zakrzepowe (fajcury palę jak smok) - ponoć ;) libido nie spada - nie ma suchości w pochwie -i ... taniutkie (bo refundowane) ok. 3 zeta na m-c (w razie gdy coś będzie nie tak mniej będzie mi żal wyrzucić do kosza) spróbuje te, a jak mi nie przypasują to przechodze na Cilest

Gość szatyneczkaaa
dziekuje za odpowiedz. Czekam na dalsze wypowiedzi

Gość sweetEvil
ja biore microgynon 21 juz pol roku i jestem zadowolona:) a tez nie sa droge bo na miesiac kosztuja 8 zl :) i zadnych skutkow ubocznych -same pozytywy :) nie mam juz bolow przed ani w trakcie miesiaczki. Okres trwal ok 7 dni a teraz zaledwie 3 :)

Gość sweetEvil
ja od pol roku biore microgynon 21 i jestem zadowolona;) zadnych skutkow ubocznych, same pozytywy. A kosztuja na miesiac 8 zl :) nie mam juz bolow przed i w trakcie okresu no i sam okres ktory trwal ok 7 dni teraz trwa zaledwie 3 :)

A ja brałam MICKOGYNON przez 6 lat i przez cztery przez nie męczyłam sie z depresją.Uwazajcie na nie .Ja wpadłam w depresje po 1.5 roku brania ich a dopiero sobie to uswiadomiłam jak zaszłam w ciąze,ze choruje przez MICROGYNON.

Gość tina22
no hej ja zazywam yasmin jestem zadowolona dodam ze tomoje 4 tabletki ale jak narazie najlepsze.

Gość szatyneczkaaa
tina22 a jakie brałas poprzednio i jak działały?

mumi- nie wiesz jak stediril na Ciebie zadziała ja miałam po nim zerowe libido i suchość w pochwie

Biorę jasmin. Chce jak najszybciej zmienić te tabletki. Żle sie czuję, depresujne poza tym całkowicie straciłam ochotę na sex. Teraz boje się kolejnych i chyba wogóle w cholere je zostawie. Wcześniej używałam evry

ja zaczynałam od cerazzete, potem mercilon, a teraz yasmin. Po wszystkich czuje się dobrze. tylko nie wiem co ze soba zrobic dalej, bo ceny są yasmin są niezłe od 30do44zl.

ja od początku (1,5 roku) biorę Milvane (lub Tri Minulet bo mają IDENTYCZNY skład) i czuję się świetnie libido w porządku, żadnej suchości (wręcz przeciwnie) i ogólnie samopoczucie świetne

bezsensowne to:/ nigdy nie masz pewnosci ze na ciebie tak samo zadzialaja jak na inna dziewczyne, wiec nie ma co sie sugerowac tymi wypowiedziami tylko trzeba na sobie sie przekonac:) ja np biore cilest i czuje sie po nich super, ale wiem ze bardzo duzo dziewczyn narzeka na nie.

Gość meheret
teraz Logest, wczesniej yasmin ale miały straszne skutki uboczne

Gość E1980
Ja brałam mercilon, microgynon i jego odpowiednik stediril. Od ponad roku nie biorę nic i gdybym wiedziala co mnie czeka to nigdy bym nie brała. Przez tzbsy przytyłam 5kg, już zrzuciłam:0, @mam bardzo rozregulowany, Okropny ZNP, ból piersi przed @ i podczas jajeczkowania, wypadają mi włosy i ogólnie wszystko po mału wraca do normy. Wiem, że jak bralam to nikt by mi nie przemówil, bo to wygoda ale teraz już wiem, z reszta poczytajcie na kafe - skutki brania tabletek. Pozdrawiam.

Gość E1980
Libido dopiero po roku wróciło:)