Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość still alone

MAM DOŚĆ SAMOTNOŚCI - KTOŚ JESZCZE?

Polecane posty

Gość still alone
wiem mniej wiecej jak to wygląda..... chciałabym mieć w kimś oparcie...bo jak narazie nie mam w nikim...jestem na tym świecie sama jak palec i mam już etgo dość :(

Uwierz znajdziesz kogos, popracuj nad otwartoscia, usmiechem, pozytywnym nastawieniem to samcow przyciaga ;)

Gość still alone
czuję że nic z etgo nie będzie....tyle razy sie starałam coś z siebie wydusić :(

Tez mam juz dosc samotnosci😡 Trzeba zmienic swoje zycie:o Tylko jak..........jak czlowiek na nic nie ma czasu:(

Gość still alone
bardzo śmieszne...jak nie zauważyłeś to ...eee...nie do końca o to mi chodzi :O

still alone zawracasz glowe, zakladasz topik, chcesz porady, chcesz wsparcia, chcesz kogos znalezc, a najzwyczajniej krzywisz sie na to co Ci inni radza. Nie chcesz sie zmienic i tyle! Tak to nigdzie nie zajdziesz.

Gość do mariia
mam to samo i tez wiecznie nie mam czasu w dodatku ciagle mam klopoty finansowe, bo bylam za dużą ryzykantką ...i nie wyszło mi...;(

Gość still alone
mariia----> opowiedz nam swoją historię ;)

Gość niebieskaKredka
Mam identyczny problem-przy czym ja mam juz 25 lat:(:(nieśmiałą osoba nie jestem w ogóle!!wychoze do ludzi -nie siedzę w domu!!! i też nic!mam już serdecznie dość !!owszem poznaje chłopaków -ale te znajomości trwaja zaledwie mmiesiąć. Nie iem czy tak dosadnie po mnie widac że na nich mi zależy- i po prostu sie wycofują????!!podobnie wszystkie koleżanki maja facetów -a ja sama! p.s. tez jestem jedynaczką:(i boje sie cholernie samotnośći

Gość still alone
nikt mnie nie kocha...niekt mnie nie lubi...nikomu na mnie nie zależy...bez sensu wogóle ten temat bo tylko pogłębia sie moja depresja :(

Gość maciek_poznan
vcer.. a zrobiłeś cokolwiek żeby to zmienić czy tylko narzekasz i użalasz się nad sobą ?

Ze mna to bylo tak. Bylam w stalym zwiazku ponad trzy lata,ale on mnie zdradzil:o Jestem sama juz trzy lata:ow miedzyczasie jakies przelotne romansy nic na stale:ojakos zawsze cos bylo nie tak:o A teraz praca,szkola,dom i na wszystko brakuje mi czasu:o nie umie sie zaangazowac na powaznie w zwiazek,zawsze mam jakies leki:o

Gość still alone
vcer haha...dlaczego nie chca? :D

Gość lileczka123
a gdzie można spotkac "ruga połóke"-mówi sie ze na imprezach nie-bo mozna trafić na nikogo ciekawego!!więc gdzie???na ulicy!!!!???????????24 lata i nic

Gość still alone
na imperazach na pewno nie.... :O na ulicy ostatnio zaczepoł mnie jakiś chłopak ale uciekłam...taka dziwna reakcja :O teraz trochę żałuję :( nie wiem gdzie jeszcze....ja sie już boję z domu wychodzić bo wszędzie miłość...zakochane pary itp.....a ja ciągle sama

Gość still alone
no tak...dziwne....niespotykane...jak mogła się żadna nie zgodzić...szok po rpostu!!!!

Gość still alone
ale dlazcego mialaby żadna nie zechcieć? coś sobie ubzdurałeś :P

Gość still alone
skoro tak uważasz.... chociaż osobiście w to wątpię

Gość chce sie calowac
witam..tez jestem sama i nigdy nie mialam chlopaka....a tak mi zalezy zeby sie do kogos przytulic...calowac sie z nim na wszelkie mozliwe sposoby:*...zeby mowil mi czule slowka...bym miala z kim pojsc do kina i na impreze...czesto w nocy chce mi sie plakac i czesto tez placze...a przy niektorych piosenkach to juz w ogole...czy ktos tez ma podobnie??

Gość lileczka123
still alone-----mam to samo -centra handlowe, sklepy, ulice pełne par-casami chce mi sie po prostu ryczć, naprawde

Gość chce sie calowac
vcer:gdybys ty chcial i gdybysmy sie dluzej znali to ja bym sie zgodzila...nikogo nie powinno sie traktowac jak smiecia!!!jestem z toba:*

Gość lileczka123
chce sie calowac----mam dokładnie to samo:(:(:

Gość still alone
ale dlaczego ...dlazcego tak jest...i dlaczego ja? ....wytłumaczcie mi prosze!!! :( tak mi źle...i do tego nie mam komu o tym powiedzieć :(

Gość kiedyś RER
Nie pocieszę: mam 30 lat i jestem sama. A co do otwartości, kobiecości itp. to już mi się nie chce, chyba że chodzi o celowe działanie ukierunkowane na urzędnika lub pana ze straży miejskiej :D Zajmijcie się czymś fajnym, dziewczyny, ja zaczęłam się uczyć htmla i cssa - naprawdę pochłania!

Gość still alone
ale mi nie potrzeba htmla tylko bliskości drugiej osoby...a ja nawet z włąsnąmatką nie jestem blisko nigdy z nikim nie byłam blisko...nigdy nikomu nie mówiłam o swoich uczuciach ...i mówie to już po raz setny: bardzo mi z tym źle :(

Gość kiedyś RER
still alone --> rzecz w tym, że jeśli znajdziesz coś, co Cię naprawdę zajmie umysłowo, przestaniesz myśleć o uczuciach.

Gość still alone
ale ja nie chcę przestać myśleć...chce mieć kogoś! vcer-----> powaliłeś mnie tym kociakiem :P

Gość kiedyś RER
No to będziesz myśleć... będzie Cię to zżerać... i po co Ci to?

Gość still alone
po to że nie chce udawać że obecna sytuacja mi nie przeszkadza...co gorsze0udawać pzed samą sobą.... chcę żeby było innaczej...chce żeby ktos mnie w końcu zauważył... a teraz wybaczcie, ale na mnie już czas. Dobranoc wszystkim!