Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość still alone

MAM DOŚĆ SAMOTNOŚCI - KTOŚ JESZCZE?

Polecane posty

Gość still alone

nigdy nie miałam chłopaka.., źle mi z tym że wciąż jestem sama...nei mam sie do kogo przytulić, nikomu na mnie nie zależy... chciałabym wiedzieć jak to jest być kochanym :(

Gość still alone
nie mówcie że tylko ja jestem sama....samotna

Gość still alone
ajest jakiś konkretny powód tego że nie miałes? :(

Gość lilka79
oh, to co piszesz to moje mysli sprzed kilku lat. Ale teraz wszystko sie zmienilo. Wiec trzeba wierzyc i czekac

Gość still alone
ale ja nie chcę czekać...mam 18 lat...może powiesz ze mam jeszcze czas....ale codzień słyszę opowieści kolezanek o ich chłopakach...masakra :(

Gość still alone
mam podobnie :O jak ci nie zależy to o co chodzi? :/

Gość still alone
:( bardziej przydałaby mi się rada-co zrobić żeby zakończyć ten stan :P

Gość lilka79
no to faktycznie mloda jestes i masz jeszcze czas. Ups... mialam tego nie pisac:) A co zrobic? Odwaga, pewnosc siebie, usmiech, otwartosc i obserwowanie ludzi. I w zadnym razie nie mozna sobie wmawiac, ze ci nie zalezy. Bo to nieprawda!

Nie umartwiaj sie tak, bo niestety jest tak ze gdy bardzo sie czegos pragnie to nie wychodzi, a jak sie oleje to samo sie jakos uklada ;)

Gość lilka79
posiadanie tej drugiej osoby to bardzo wazna sprawa w zyciu. ale jedni tak maja, ze ciagle spotykaja kogos na swojej drodze a inni rozgladaja sie latami. Grunt to nie ubolewac nad tym tylko zajac sie swoim zyciem, ale miec oczy otwarte na ludzi tak zeby nie przegapic tego fajnego chlopaka

Gość still alone
mi zależy... ale o odwagę bardzo trudno :( jeszcze 2 lata temu byłam chorobliwie nieśmiała...w sumie mam to do dziś ale w nieco mniejszym stopniu... :O ....ale boli mnie to że nie zauważyłam zainteersowania żadnego chłopaka moją osobą :( nie jestem jakaś Quasimodo, nie mam dwóch nosów, wybitego oka ani trzeciej ręki.... :( jest mi tym cieżej że jestem jedynaczką...nie mam z km pogadać o problemach, nie mam komu wypłąkać sie w ramię.... mam już dość

Gość still alone
mylisz się

Gość lilka79
nie wzbudzasz zainteresowania bo moze go nie okazujesz. Faceci wyczuwaja na odleglosc otwartosc. Jesli jestes zamknieta, jesli nie okazujesz zainteresowania ludzmi oni cie nie zauwaza. Moze wiele szans cie omija bo ich nie dostrzegasz albo je ignorujesz?

still alone to witaj w klubie, jestem sama, jestem jedynaczką, tez sie czuje momentami samotna i w dodatku jestem 3 lata starsza od Ciebie ;)

Gość lilka79
moj obecny chlopak powiedzial mi kiedys, ze jak mnie poznal byl przekonany, ze jestem zajeta albo ze on mnie w ogole nie interesuje. A bylo kompletnie odwrotnie. Myslalam, ze daje mu sygnaly, ze mi sie podoba a on odbieral to jako kompletny brak zainteresowania. To byl dla mnie szok:) Moze tez tak robisz?

Gość still alone
dzięki za miłe słowa...chociaż niewiem...może lepiej gdyby inni byli szczęśliwi tak...jestem zamknięta...ale boję się okazać zainetresowanie :O boję się ośmieszenia...chyba...czegoś w tym rodzaju :(

Gość lilka79
ale chlopcy, ktorych spotykasz tez moga sie bac osmieszenia. Nie skupiaj sie tak na sobie, zyj wsrod ludzi i nawiazuj z nimi pozytywne kontakty. wiara w siebie to podstawa sukcesu. Jestes zwyklym, normalnym czlowiekiem i nie ma najmniejszego powodu, dla ktorego ktos mialby cie osmieszyc. badz szczera z ludzmi, mow swoim kolezankom, ze czujesz sie samotna. To nic zlego, nic strasznego. To normalne uczucie, ktore przezywaja tysiace ludzi.

Gość still alone
ale sęk w tym że ja tak nie potrafie :( nie potrafię mówić o uczuciach... ...raz...ponad pół roku temu nawinąl się chłopak...ale zależało mu tylko na seksie czego wcale jakoś za bardzo nie ukrywał.... :/ już sama nie wiem... :(

Gość still alone
vcer------> wykaż sie inicjatywą to napewno znajdziesz dziewczynę

Pewnie, ze nie jest latwo, a kto powiedzial ze tak bedzie ? Musisz sie przemoc bo innego wyjscia nie ma. Nikt na samotnosc nie jest skazany, czasami trzeba wziac sprawe we wlasne łapki. A mowic o uczuciach trzeba sie nauczyc, tak samo jak i bycia z drugim czlowiekiem.

Gość do still alone
czytam tak sobie z ciekawości. Mam córkę, 17 lat.Jest autentycznie ładną dziewczyną.Przychodzą do niej koleżanki, które mają chłopaków a są mniej atrakcyjne.Zdecydowanie.Znam moje dziecko i wiem, ze jest niesmiała.Ale kiedys zapytałam ją dlaczego z nikim sie nie spotyka? Powiedziała, ze nie ma jeszcze takiej potrzeby.Być może to wynika z charakteru, być może z niesmiałości.Obserwuję ja i wiem jedno.Wcale nie jest smutna z tego powodu. Ile masz lat? Jeśli Ty cierpisz z tego powodu, to moze przyczyna leży w nieśmiałości, sposobu bycia.Nie wiem.Ale życzę wszystkiego najlepszego:)

Gość still alone
Karola wogóle to jesteś moją imienniczką :D ...ale może jakieś konkrety? :(

Gość still alone
mam 18 lat ....taaak...znam to...zawsze keidy rodzina pyta mnie o chłopaka wymyślam przeróżne wymówki :O

Tu nie ma konkretów, to wychodzi z praktyki, czasami sie polegnie, czasami zwyciezy... Ładne mamy imię :D :D

Gość still alone
jeszcze nigdy nie zwyciężyłam :( źle mi z tym :( bardzo źle :(

Gość still alone
no widzisz vcer.... mnie niedawno kuzyn pytał...etż stwierdził ze żartuję :O

still alone mysle ze troche sie nad soba rozczulasz. Bycie z kims to nie tylko przytulanki i przyjemnosci, ale takze i czasami bolesne kopniaki. Nie idealizuj bo jeszcze pewnych rzeczy nie doswiaczylas.