Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sweet melody

W贸jcicki Polanica Zdr贸j - operacja nosa

Polecane posty

Go艣膰 zastan贸w si臋 dziewczyno
bo za par臋 miesi臋cu mo偶esz byc tutaj juz z gorszym problemem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bunia007
Kto w tym roku sie wybiera do Profesora W贸jcickiego na operacj臋 nosa? Ja mam w tym roku w maju dopiero, a w lutym konsultacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinokia26
Dziewczynki mam do was pytanie mieszkam za granica i che wziac kredyt na operacje czy bank mi udzieli takiego kredytu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinokia26
do bunia007 : podaj mi namiary do siebie chetnie porozmawiam na temat operacji tez chce sie w tym roku wybrac tylko nie wiem jak wyglada sprawa z kredytem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;;;kobieto
masz zdolno艣膰 kredytow膮, to ka偶dy bank udzieli Ci kredytu! A co zrobisz z pieni臋dzmi to ich nie interesuje, czy powi臋kszysz sobie cycki czy kupisz samoch贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinokia26
nie wiem jak to wyglada za granica bo ktos i powiedzial ze nie daja sobie tak o kredytow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dabi du
je艣li masz zdolno艣c膰 kredytow膮 to nie ma problemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinokia26
mysle ze mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinokia26
Dziewczynki dajcie namiary do siebie kto w tym roku wybiera sie na operacje chetnie porozmawiam sledze fora juz od kilku lat na temat Dr Wojcickiego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia007
to moje gg 42021599. 20 lutego mam konsultacje w Polanicy, a wst臋pnie na operacje um贸wi艂 si臋 ze mn膮 na 6 maja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jastin jas
moja znajoma chyba ma na 6 maja, a Ty buniu o kt贸rej godzinie masz operacj臋?

Udost臋pnij ten post

hej, by艂am juz na konsultacji u dr 艁膮tkowskiego i jestem zdecydowana na operacj臋. Terminu nie mam wyznaczonego bo musz臋 uregulowa膰 wczesniejszy kredycik:) ale planuje tak ok kwietnia, bo pan dr ustala terminy indywidualnie i zawsze sie mo偶na dogada膰. W kazdym razie bardzo si臋 ciesz臋 i nie mog臋 si臋 doczeka膰:):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia007
o kt贸rej godzinie to nie mam poj臋cia, dopiero si臋 dowiem wszystkiego na konsultacji. Jak b臋d臋 wiedzia艂a to oczywi艣cie napisz臋. Z tego co wyczyta艂am na forum to po po艂udniu odbywaj膮 si臋 takie zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najjak
Te偶 zamierzam w tym roku podda膰 si臋 korekcie nosa. Najprawdopodobniej w Polanicy Zdr贸j, tylko nie mog臋 si臋 zdecydowa膰 czy W贸jcicki czy 艁膮tkowski. Mo偶e kto艣 kto jest po zabiegu m贸g艂by do mnie napisa膰 i co艣 poradzi膰. Ile si臋 czeka, orientacyjna cena.. to moje gg 1319277

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agatka krakowska
Dzi艣 ustali艂am sobie termin na 12 marca. W sumie mia艂am mie膰 dzisiaj konsultacj臋 u Sankowskiego w Wa-wie, ale dzie艅 wcze艣niej, po przeczytaniu opinii na forach-odwo艂a艂am. Dr W贸jcicki ma jakie艣 90 procent pozytywnych opinii i ludzie w wi臋kszo艣ci s膮 zadowoleni. Mam wi臋c nadziej臋, 偶e b臋dzie ok. Zreszt膮 jad臋 z nastawieniem, 偶e gorzej by膰 i tak nie mo偶e. Czy kto艣 z Was b臋dzie w Malwie 12-19 marzec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa7573
.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa7573
Witam! By艂am na konsultacji w zesz艂膮 艣rod臋. Mam ustalon膮 dat臋 operacji nosa na 8 KWIETNIA u dr.W贸jcickiego z pobytem w Malwie.Mo偶e b臋dzie te偶 kto艣 operowany w tym terminie by艂oby ra偶niej w pokoju.Jutro dzwoni臋 do Malwy o rezerwacj臋 miejsca to mo偶e co艣 si臋 wi臋cej dowiem.Jak jest jaka艣 kandydatka na operacje 8 KWIETNIA czekam na informacje.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa7573
Hej wszystkim zainteresowanym operacj膮 nosa u dr.W贸jcickiego!W艂a艣nie si臋 zapisa艂am w Malwie na 8-16 KWIETNIA .Pierwsza doba 50z艂 nast臋pne po 100z艂 z posi艂kami[ nie ma obcji bez wy偶ywienia ].Wi臋cej op艂at chyba nie ma.Na marzec maja ju偶 oko艂o 12 os贸b na li艣cie do le偶enia po operacji a na kwiecie艅 jeszcze nie widz膮 .Na pewno daj膮 po dwie osoby do pokoju. Na zmian臋 opatrunku trzeba chodzi膰 samej do zabiegowego[opr贸cz pierwszej doby] .Jedzenie w pierwszej dobie jak le偶ysz to ci przynios膮 a p贸偶niej na sto艂贸wk臋 chodzisz.Telewizor w pokoju .Ma kto艣 ten termin 8 KWIETNIA?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monique0
ja tez mysle o dr Wojcickim, i jak bede miala operacje u niego to tez wynajme ten pensjonat " Maliwa"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia007
Fajnie macie, ju偶 terminy na kwiecie艅 marzec:) Ja dopiero w przysz艂ym tygodniu jad臋 konsultacje w 艣rod臋 ale termin ju偶 mi wyznaczy艂 na 6 maja. Jako艣 wytrzymam te 3 miesi膮ce skoro wytrzyma艂am 20 lat z takim nosem:) Mo偶e w tym maju ktos b臋dzie tam w tym czasie. Co艣 si臋 ruszy艂o na tym forum w ko艅cu bo my艣la艂am, ze ludzie ju偶 powoli rezygnuj膮 z W贸jcickiego ale jednak nie. Ja te偶 jestem zdecydowana na 100% i jestem dobrej my艣li. Czyta艂am o wielu innych lekarzach ale ten wyda艂 mi si臋 najlepszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oana
cze艣膰 dziewczyny :) mija ponad dwa miesiace jak jestem po operacji ... powolutku z dnia na dzie艅 pi臋kniej臋 :) rwie, nosek si臋 zmienia ale jestem szcz臋艣liwa :) pozdrawiam Was i 偶ycz臋 du偶o zdrowia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia007
Oana mam pytanie, du偶o si臋 zmieni艂 nos przez te 2 miesi膮ce tzn czy opuchlizna nadal jest bardzo widoczna? Og贸lnie tak p贸艂 roku nos dochodzi do siebie i nabiera ostatecznego kszta艂tu ale po 2 miesi膮cach chyba mo偶na ju偶 wyj艣膰 do ludzi i nie my艣le膰 tylko o tym,偶e ka偶dy si臋 patrzy na moj膮 spuchni臋t膮 twarz:) Mog艂oby ju偶 by膰 po wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oana
cze艣膰, ja 10 grudnia mia艂am zabieg, po 8 dniach ca艂kowite 艣ci膮gni臋cie gipsu i powrot do domku ;) czyli na nieca艂e 7 dni przed 艣wi臋tami mia艂am pi臋knie, r贸wnomiernie spuchni臋ty nosek, troch臋 jak z Avatara ;) po bokach na nosku odciski jak po d艂ugich noszeniu zbyt ci臋zkich okular贸w i mazy na powiekach jak po niedomytym makija偶u. smarowa艂am nosek bez przerwy masci膮 Aescin wi臋c do Wigilii 偶adnych kolor贸w na buzi nie mia艂am a nosek pomimo tego, 偶e nadal- ju偶 lekko- spuchni臋ty to i tak efekt 艂adnie by艂o wida膰 ... ja po miesi膮cu ju偶 mia艂am taki nosek, jakbym operacji nigdy nie robi艂a a nosek taki by艂 od zawsze. teraz po ponad dw贸ch miesi膮cach nosek si臋 zmniejszy艂, nadal rwie i si臋 odczuwa przy zbyt du偶ym przeci膮偶eniu. nie jest r贸wny po bokach a tylko z jednej strony taki jakby wi臋kszy no i ko艅c贸wka jeszcze si臋 sama w sobie nie uformowa艂a. i tak jestem pi臋kna :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia007
Oana Dzi臋kuj臋:) czyli nie jest 藕le:) Wiadomo opuchlizna musi by膰 ale og贸lnie jak nos ma ju偶 sw贸j kszta艂t taki jak ma mie膰 i Ty to widzisz to nic tylko si臋 cieszy膰:) a jak膮 wad臋 stwierdzi艂 Ci W贸jcicki? za d艂ugi mia艂a艣 ten nos czy garbaty? aha i jeszcze jedno czy te badania przed operacj膮 uda si臋 za艂atwi膰 w tydzie艅 czy potrzeba na to wi臋cej czasu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oana
ja nie by艂am na konsultacji. mnie wystarczy艂o wys艂a膰 wiadomo艣膰 wraz z za艂膮czonymi zdj臋ciami. po otrzymaniu informacji co i jak i gdzie i kiedy um贸wi艂am si臋 na termin, wybra艂am ten, kt贸ry mi odpowiada艂 i tylko czeka艂am na powr贸t do Polski i zabieg :) wr贸ci艂am do Polski na 10 dni przed operacj膮 i przyznam, 偶e o wyniki bada艅 wyprosi艂am m贸wi膮c, 偶e za kilka dni mam operacje i potrzebuj臋 mie膰 te badania. mnie Dr nie musia艂 m贸wi膰 jaki mam nos, r贸wnie偶 rozmowa przedoperacyjna nie trwa艂a d艂ugo. konkrety. bo co mi wiedzie膰 wi臋cej?! (obawia艂am si臋) ale do operacji podesz艂am ze zdrowym rozs膮dkiem. zna艂am znaczenie s艂owa operacja jak i komplikacje. bo niekoniecznie zabieg noska niesie za sob膮 ryzyko a przecie偶 ka偶da ingerencja w nasz organizm mo偶e wi膮za膰 si臋 z tym, 偶e to co艣 nowego, co艣 zrobionego mo偶e si臋 nie spodoba膰 naszemu ju偶 w pe艂ni zbudowanemu, zdrowemu organizmowi. mia艂am du偶y garbaty nos wi臋c moja odp na pytanie:-co robimy- by艂a jednoznaczna- usuwamy garbka, modelujemy ko艅c贸wk臋, nosek ma pasowa膰 do buzi :) i nosek mam taki jaki ma by膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia007
Pojad臋 jednak osobi艣cie, b臋d臋 wtedy spokojniejsza, to ju偶 pojutrze. Czyli musz臋 si臋 stre艣ci膰 z tymi badaniami bo b臋d臋 mia艂a tylko tydzie艅, dam rad臋 w sumie to nie mam innego wyj艣cia:) Niech jak najszybciej usunie mi tego garba bo ju偶 patrze膰 nie mog臋. Musz臋 si臋 dobrze przygotowa膰 na ten dzie艅, ju偶 mniej wi臋cej wiem co potrzeba mi po operacji. B臋de mia艂a prawie dwa miesi膮ce przerwy zanim wyjad臋 wi臋c my艣le, ze w tym czasie najgorsza opuchlizna mi zejdzie i nie b臋d臋 si臋 zbyt rzuca膰 w oczy. Musz臋 zrobi膰 t膮 korekt臋 nawet je艣li wi膮偶e si臋 z ryzykiem bo p贸藕niej b臋d臋 偶a艂owa膰, 偶e nie zrobi艂am nic z tym nosem i b臋d臋 taki mia艂a do ko艅ca 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oana
moja droga ... d艂ugo czeka艂am, jak wi臋kszo艣膰 najbli偶szych a偶 nadejdzie dzie艅 kiedy zaakceptuj臋 siebie tak膮 jak膮 jestem. niestety ... nic nie dawa艂o mi u艣miechu. wr臋cz przeciwnie, wiecznie, gdziekolwiek by艂am i cokolwiek nie robi艂am ... 膮z wreszcie przyszed艂 dzie艅 kiedy zdecydwa艂am by wi臋cej si臋 nie chowa膰 pod w艂osami. ciesz臋 sie ze swojej decyzji podejscia do operacji, i cho膰 nosek nie idzie jak od linijki wygladam 艣wietnie :) bo wreszcie nie zwracam na siebie uwagi :) rozmowa rozmow膮 ... wa偶ne twoje zdrowe podej艣cie i 艣wiadomo艣膰 czym jest operacja. w pierwszej dobie zadba doktor, w nast臋pnych pielgniarki, a pozniej jak wr贸cisz do domku to sama b臋dziesz wszystko robi膰 by nosek 艂adnie sie goi艂 ... a kogo to obchodzi jak ty b臋dziesz spuchni臋ta, wstyd czy nie?! najwazniejsze by operacja si臋 uda艂a, najwa偶niejsze by si臋 u艣miecha膰 i by膰 dobrej my艣li, najwa偶niejsze to sama ze sob膮 czu膰 si臋 dobrze. nosek ma dochodzi膰 do siebie swoim rytmem. ty b臋diesz mu pomaga膰 du偶o odpoczywaj膮c, nie nadwyr臋偶aj膮c si臋 ... moja droga, po 艣wi臋tach wychodzi艂am z domu na nikogo nie zwracaj膮c uwagi :) oczywi艣cie na ludzi i wszystko w oko艂o by nie zosta膰 ura偶ona :) teraz po dw贸ch chodze na fitness i pod okiem trenera cwicz臋 cia艂ko :) jak jakie艣 pytania to na priv ;) mail kilka stron wcze艣niej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 toja-100
Cze艣膰 dziewczyny :) Ja co prawda nie z Polanicy, ale d艂ugo szuka艂am aktywnego w膮tku dla tych "przed i po" i w ko艅cu trafi艂am na Wasz :) Jestem tydzie艅 po operacji, dzisiaj mia艂am zdj臋ty gips. Profil jest ju偶 艣liczny, ale nos jest jeszcze mocno opuchni臋ty. Czekam z niecierpliwo艣ci膮, a偶 m贸j nowy nos si臋 "wykszta艂ci" :) ale wiem, 偶e mo偶e to jeszcze potrwa膰 nawet ponad rok. Trudno, skoro ponad 30 lat patrzy艂am na wielki NOCHAL z garbem, to mog臋 jeszcze poczeka膰 :) B臋dzie mi mi艂o wymienia膰 si臋 z Wami po- i operacyjnymi do艣wiadczeniami - je偶eli pozwolicie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia007
toja-100 fajnie, ze sie uda艂o:D:D du偶膮 mia艂as wad臋 tzn co stwierdzi艂 doktor jak zobaczy艂 Tw贸j nos?:) No faktycznie by艂 ma艂y zast贸j na forum ale ruszy艂o. Ja przed p贸ki co wi臋c do艣wiadczeniami si臋 nie wymien臋 ale mo偶e kiedy艣:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ann8989
Dziewczyny wiele zale偶y od Waszego podej艣cia. Wiem jedno nie chowajcie si臋 po operacji. Mia艂am operacj臋 w lipcu we wtorek a w sobot臋 chodzi艂am po Polanicy z gipsem, lekk膮 opuchlizn膮 i troche fioletowymi oczami. Nie przejmowa艂am si臋 tym 偶e ludzie si臋 na mnie patrzyli i ogl膮dali za takim dziwad艂em ;-)

Udost臋pnij ten post