Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZABUSIA29

IŚĆ W OKULARACH CZY KUPIĆ SOCZEWKI

Polecane posty

Nie wiem czy na ślub iść w okularach zastanawiam sie czy podczas zabawy nie będą mi przeszkadzac dodam że na swój ślub

hey. jezeli chodzisz juz dlugo w okularach i wszyscy sa do ciebie przyzwyczajeni no i oczywiscie jezeli masz takie oprawki,ktore pasuja ci do sukni i twojego typu urodu .....POSZLABYM W OKULARACH.

a chodziłas kiedys w soczewkach? bo jeśli nie to wczesniej wypróbuj bo nie każdy je akceptuje, a po co masz płakać i mieć czerwone oczy nie ze wzruszenia tylko przez soczewki. Poza tym jeśli chodzisz cały czas w okularach i nikt cie nie widział bez nich to może byc mały szok dla niektórych. są ludzie którym do twarzy w okularach , a bez nich wyglądają inaczej , dziwnie, czasem nieładnie. Są też tacy który ladnie i w okularach i bez nich. Wszystko zależy od ciebie. Tak czy siak życze powodzenia.

No miałam raz, a okulary nosze od 22 lat Myslałam o kupnie jakiś ładnych na ślub Mój też nosi okulary ale on napewno sie z nimi nie rozstanie hehe

wiec na twoim miejscu poszłabym w okularach. Wybór oprawek jest ogromny, wiec wybierz jakies ekstra i juz. Pewnie to spory wydatek, ale okulary bedziesz nosić także po ślubie i na pewno je wykorzystasz, wiec nie ma co załowac. Przecież musisz wyglądać ślicznie.

Gość ollllllaaa
zainwestuj w soczewki!!!!jak raz zalozysz nie bedziesz chciala slyszec o okularach!!!naprawde polecam soczewki ja nosze i jestem bardzo zadowolona,panny mlode w goglach to tragedia,bardzo mi sie nie podobaja:)sproboj chociaz jak bedzie ci w nich zle to bedziesz nadal nosic okulary

Gość DzIdZi_87
tez bym zainwestowala w soczewki:)do tego ladny makijaz:)napewno bedzie sie lepiej prezentowac niz w okularach

Ja rowniez zalozylabym okulary... Sama tez pojde w okularach tylko musze sobie zakupic jakies modne i takie ktore sa praktycznie nie widoczne

Ja idę do ślubu w okularach. Nie podobam się sobie bez okularów. Takie okulary bez oprawek (same szkła) też mi nie pasują tak więc muszę kupić nowe jakieś ładne, delikatne oprawki. Chyba zrezygnuję z welonu, żeby nie było za dużo tych gadżetów :P Mój mąż też nosi okulary i wygląda w nich rewelacyjnie :)

Gość platinet
Hej- ja też mam ten dylemat- okulary czy soczewki? W chwili obecnej jestem skłonna założyć soczewki- na codzień noszę okulary a soczewki jedynie sporadycznie, ale na swój ślub założę te drugie. Dziewczyny piszę o zaczerwienionych oczach- może i po długim noszeniu tak, ale ja sobie planuję wziąć okulary i założyć je, kiedy poczuję, że moje oczy są zmęczone. Na codzień każdy widzi mnie w okularach, więc to będzie dodatkowy element zaskoczenia. ;) Oprócz tego mam ochotę na welon, a wydaje mi się że okulary i welon to trochę za dużo jak na moją głowę ;) (planuję też jakieś wyrażne kolczyki więc to byłoby już stanowczo za dużo). Pozdrawiam :)

Gość raccoon
Moim zdaniem lepiej w soczewkach. Te bryle przytłocza całą delikatność. Moja kolezanka poszła w pinglach i dosć kiepsko to wygladało. Do zdjęć zdjęła i wygladała o niebo lepiej.

Gość też o tym
myślałam, postanowiłam jednak, że pójdę w okularch, ale nowych

Gość soczewkowa
soczewki to cud techniki.noszę je od 4 lat,i nigdy nie zamieniłabym ich na okulary, chyba , że wieczorem do czytania. zdecydowanie soczewki

Ja na slub założyłam soczewki, pomimo że wcześniej zawsze chodziłam w okularach. 2 miesiące przed ślubem sprawiłam je sobie, przetestowałam i stwierdziłam że ładniej będe wyglądała bez okularków.

Dzieki wielkie za wypowiedzi myśle że skusze sie na soczewki napewno do kościoła i na sesje zdjęciową a co do samej imprezy weselnej to sie zastanowie POZDRAWIAM wszystkie okularnice i nie tylko P>S> mój przyszły mąż też nosi okulary

Gość Moniaszka
Ja tez się zastanawiam czy iść w okularach czy sprawić sobie soczewki? Mój narzeczony twierdzi że lepiej w soczewkach bo na zdjęciach może się swiatło odbijać, a potem bede wybierac zdjecia gdzie dobrze widac okulary a gdzie gorzej. Poza tym powaznie zastanawiam sie czy w ogole zrezygnowac z okularów, bo są niewygodne, parują czego nie lubie . Ludzie mowia ze łądnie w nich wygladam i pasuja mi ale chbya zawsze wygodniej jest w soczewkach. Troche zauje ze od razu nie zaczęłam nosic, teraz nie mialabym delematu. Ogladałam różne zdjecia ślubne i raczej nie spotyka sie panny młodej w okularach.

Gość Moniaszka
Chyba trocvhe wczesniej , (jakies pol roku) zaczne przyzwyczajac sie do soczewek, zobaczymy moze dobrze bede sie w nich czuła. Chociąz faceci to w ogole sie nie przejmuja takimi rzeczami i czesto sa w okularach na ślubie. Baby maja gorzej, wrrrr