Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy owocowy smak

Czy macie ulubioną czesc garderoby,bizuterie lub cos innego co nosicie czesto?

Polecane posty

Gość malinowy owocowy smak

Jakis łańcuszek,sweterek czy cos innego? wpisujcie

Gość jgtkliul
jeansy. ubóstwiam moją nową zdobycz.

Gość mljnlhggffcc
spódnica z zamszu. mogłabym ja nosić non stop. elegancka i sexi zarazem

Gość krzyz ankh-wyjatkowy
nikt takiego nie ma, poza tym pamiatka:) i moja nowa koszulka bokserka:)

Gość kuń
czarny tshirt z golfem

chusto-apaszka? nie wiem jak to dokladnie okreslic.. w kazdym razie prawie sie z nia nie rozstaje, a ze jest fantastyczna na kazda pore roku i do wszystkiego pasuje i mozna ja nosic na wiele sposobow to od 2,5 lat jestesmy razem! w zasadzie to chetnie kupilabym sobie nowa ale jakos nie moge w pl znalezc odpowiedniej- musi byc delikatna i z bawelny! nigdzie takich nie widzialam, a swoja przywiozlam z francji, gdzie raczej nie za predko zawitam.. eh :o

Gość obrączka-noszę ją zawsze
a z ciuchów to uwielbiam 2 bluzki, które nosze bardzo często i nie wstydzę się tego, że mają juz ladnych kila lat... Są uniwersalne i dobrej jakości, pasują i do dżinsów i do innych rzeczy. Nienawidzę sezonowych mód i nigdy nie połakomię się na torebkę, buty czy ciuchy, które będą kompletnie demode za rok. klasyka+modne dodatki!!! :):):)

Do pracy zawsze mam coś na szyi - albo jakąś delikatną apaszkę, szaliczek, gnieciony szalik, coś, co pasuje do żakietu i spódnicy w danym kolorze. Na luzie czy na jakieś wyjazdy po prostu zawiązuję sobie na szyi czarno-białą arafatkę albo luźny szalik. Lubię mieć coś na szyi :)

Gość niebieskoookaa22
zegarek;)

Gość ja noszę
kolczyk w pępku. Od kiedy sobie przekłułam(mialam 17 lat dzis mam 25)takie śliczne serce z cyrkonii opawione w zloto ;) A z reszta polecam zlote kolczyki do pepka,lepsze sa od tytanowych,to tak na marginesie :P

Gość dziastnkaa
ja nosze łancuszek z srebrna przewieszka motylem

Wszystkie apaszki, które mam, a mam ich chyba z 30... No, ale jakbym miała wybrać tylko jedną, jedyną rzecz, to byłaby to buzeczka na krótki rękaw, w takim marynistycznym stylu. W poprzeczne, szerokie, biało granatowe pasy :) Uwielbiam ją i najchętniej w ogóle bym jej z siebie nie zdejmowała :)

Gość borcia
ja bardzo lubie jasne jeansy, obcisłe bluzki i krótkie jeansowe spódniczki. Buty raczej na wysokim obcasie lub sportowe. Moje ciuchy nie muszą byc markowe, nie zależy mi na marce. Lubie nosić pierścionki i do tego łańcuszek. Koniecznie SREBRO!!!

Z ulubionych to będzie biżuteria a konkretnie - ogromny srebrny pierścień z bursztynem po prababci, noszę go zawsze, jest przepiękny i przynosi mi szczęście. Oprócz tego - kolczyk w brodzie ale to już z innych względów ;)

Gość karolina27777
kolczyki złote w kształcie kwiata. Nosze od kiedy je dostalam(mialam 18 lat) i prawie nie zdejmuje :P to juz moj znak rozpoznawczy.

Gość upp

mnóstwo jest tego..ale jeśli miałabym wybierać to: 1. ukochane czarne dżiny 2. czarne onyksowe korale 3. czerwony sweter w serek.. 4. ...oj tego naprawdę dużo jest;)

2 cienkie srebrne łańcuszki na szyi ;-) pierścionek od rodziców - pamiątka :-) No i moje ukochane spodnie w kolorze khaki :D

Gość Fidoś
tak moja ulubiona część gardeorby to dobra i wygodna bielizna, ale najbardziej lubie szorty atlantica w pepitke.

Gość EXTRAPOTRAWA
Wszystkie modne ciuchy zakupione w ciucholandzie, skarpety, bielizna.

Gość chilli81
:D buty! Często nosimy! :D

Gość Paulineńka
jeansy to podstawa!!! Ja nosze je prawie 24h na dobe! I jeszcze jedna rzecz bez jakiej czuje się łyso: kolczyki.I to takie większe wiszące.

Gość o bosheeeeeeeeeeeeeeeeee
jak mozna nosic jeansy

Gość ja mam slodkiego misiaka
z bialego zlota :D dostalam chyba z 6 lat temu :D,to tez moj znak rozpoznawczy :P na studiach dziewuchy szaleja i mi zazdroszcza :P hehe

Gość o jezuleńku
jak mozna kupic bielizne w ciucholandzie :-o