Miss Sunshine 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Wiecie co to za dzielnica, ja w niedziele sie tam przeprowadzam, ale nie napawa mnie to optymistycznie, bo slyszalam wiele zlego na temat tego miejsca.Prosze o opinie!!!Dzieki, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna Waldemarra Napisano Styczeń 23, 2007 Ola Boga, zadupie straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Sunshine 0 Napisano Styczeń 23, 2007 No wlasnie slyszalam, przeprowadzamy sie tam, bo znalezlismy sliczny domek, w wloskim stylu, bardzo tani...ale to pewnie dlatego, ze okolica do bani....ktos jeszcze.... Dziewczyna Waldemara------->dzieki za odzew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość confu Napisano Styczeń 23, 2007 hej,ja mieszkam niedaleko nsa forest gate. dzilenica jak dzielnica,nic specjalnego ,da sie zyc.... lepsza niz Hackney ;-> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Sunshine 0 Napisano Styczeń 24, 2007 confu------>dzieki, dzisiaj bylismy umowe podpisac, nie ejst az tak zle....przeprowadzka w niedzile.Goodnight all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pee pee nieska Napisano Czerwiec 26, 2012 Up. Mieszka ktoś na upton park? Jaka to okolica. Jest niebezpiecznie? Proszę o Odp! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach