Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-panny-młodej

Mama panny młodej

Polecane posty

Gość mama-panny-młodej

moja córka wkrótce wychodzi za mąż. Przygotowania w pełnym toku, suknia wybrana i cała reszta zorganizowana na medal. pozostałam tylko ja. to bardzo ważny dzień również w moim życiu dlatego szukam dla siebie czegoś wyjątkowego, eleganciego i zarazem skromnego. Może ktoś podpowie mi jak powinna wyglądać elegancka mama panny młodej ?

Gość Coś w czym się dobrze czujesz
przede wszystkim.Elegancko,bez przepychu,czy przesady.Takie jest moje zdanie

Gość mama-panny-młodej
to wiem, ale nie mam absolutnie zadnej konkretnej koncepcji :)

A ile masz jeszcze czasu? Na pewno coś znajdziesz :) Jak masz fajną figurę,to jakąś dopasowaną kiecuszkę...

moja mama była w ziemnozielonej spódnicy za kolano, tłoczonej o ton ciemniejszym haftem i do tego miała delikatna bluzke z gipiury. całośc dopełniły brązowe szpilki i dodatki w takim kolorze. wygladała strasznie wdziecznie i z klasa. mam śliczna mame :) daruj sobie polecane tu kostiumy..teraz jest moda na spódnice, a w sklepie jest ich ogromny wybór. moim zdaniem starczy zwykła biała bluzka i jakiej fantazyjne dodatki. rusz na sklepy i wybieraj, przebieraj..powodzenia i duzo szczascia dla córki

Przecież nikt tu nie poleca kostiumów :( Kostium dobry jest do biura. Mi się podobają takie sukienki blisko ciała (dlatego pytałam o figurę)Do tego szpileczki.KLASA :)

ja tylko uprzedzam fakty...wszedzie gdzie nie czytam..załóż kostium..kostiumy sa dla ludzi bez wyobraźni :)

Gość mama-panny-młodej
biorąc pod uwagę fakt że w tym roku skończę 60 lat i jestem raczej osobą " przy kości" nie bardzo mogę ubrac się w takim stylu :)

Gość mama-panny-młodej
zgadzam się jednak z dhunką że kostiumy i garsonki sa dla ludzi bez wyobraxni, dlatego myslałam nad jakąś fantazyjną sukienką z szalem, ale biorąc pod uwagę mój wiek ... ahh... same kiedyś zobaczycie slub córki jest na poczatku czerwca więc powinno byc ciepło

Sorki.Nie chciałam być złośliwa :O Ale nie daj się wcisnąć w jakieś staromodne rzeczy.Babcia mojego męża skończy w tym roku 78 lat,a ubiera się lepiej niż jej córka-moja teściowa

Gość mama-panny-młodej
nie przepraszaj, skąd mogłas wiedzieć ile mam lat :) nie ubieram się jak babcia, wogóle się tak nie czuje, może to dlatego że mam młodą córkę. wiecie jak patrzę na te wszystkie kreacje to coś mnie trafia. wszystko jest na wymiar 90-60-90, no a ja cuż... 160 wzrostu i waga 65 kg

Zdjęcie nr 3 z "modelką"

Kochana,ja mam 36 lat i parę kilo na plusie :( I też mam problem,bo próbują mi wciskać ciuchy jak na babcię :P

Gość mama-panny-młodej
myślałam bardziej o czymś długim - może tak do połowy łydki, albo załkiem długim i w kolorach pastelowych - to bedzie lato , a w czarnej sukience na slub własnego dziecka to chyba raczej nie wypada, z resztą sama nie wiem co wypada a co nie bo pierwszy raz wydaję córkę za mąż.

Gość mama-panny-młodej
a wogóle to dziekuję za odzew, myslałam że mój topik odpłynie bo tu praktycznie same panny młode, bądź młode mężatki :)

Gość mama-panny-młodej
a wogóle to dziekuję za odzew, myslałam że mój topik odpłynie bo tu praktycznie same panny młode, bądź młode mężatki :)

Ja tylko podrzuciłam fason. Czarny kolor zdecydowanie odpada . Jeszcze się zięć obrazi ;)

Gość mama-panny-młodej
z córką dobrze się rozumiemy, czasami trzaskamy drzwiami, ale generalnie po 5 minutach nam przechodzi. najgorsze są jednak wspólne zakupy, ona jest za szybka jak dla mnie, ciach i kupione. a ja musze pomysleć, zastanowić się, dlatego zanim wybiorę się z nią na zakupy muszę mieć jakąś koncepcję żeby wiedzieć czego szukać :) tu znalazłam coś takiego, tez bardziej chodzi mi o fason :) http://www.allegro.pl/item158748524_przepiekna_suknia_solar.html

nie otwiera mi się :(

Gość mama-panny-młodej
no właśnie szeleczki jakos nie bardzo :{

Gość mama-panny-młodej
w każdym razie dziękuję bardzo za pomoc :)

Wpadnę tu jutro Coś wykombinujemy :D

Gość mama-panny-młodej
jeszcze raz dziekuję to do jutra